Svi smo razliciti,zato i diskutujemo.
Zamisli da smo svi isti kako bi ovo bio glup svet
Zamisli da smo svi isti kako bi ovo bio glup svet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa trebalo mi je 20 godina( nisam ja glup to samo tako izgleda)Ti si vec odlucio?!![]()
Nisam ja uopste tako los.Ja sam dusa od coveka kad bi me upoznali znali bi da govorim istinu.( sigurno je dobio par lepih slicica od nasih nevinih dama sa drugog pp koje su zelje " abgrejdovaih muzeva''
Samo drsko i bezobrazno![]()
Ti bi otprilike nakon 20 godina braka zeleo da imas brak kao sto je moj, pa nece moci, ili jesi ili nisi.Izvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek).Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!
Počni da proređuješ, možda se u njoj probudi želja.Nije to nova ideja,nego stara,al ne znam kako da se uzdrzim od fantazija,a da ne sjebem brak.
Ja volim sve,a ona klasika,tu je problem.
Pricao sam po nesto,al ne vredi,kad sve unapred znam sta ce biti i nista se novo ne desava.
Šta ti hoćeš od nas? Da ti odobrimo ljubavnicu?Izvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek).Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!
Prijatelju il je boli il se gadi i sta vise reci. Ostaje samo dosadna klasika po ko zna koji put.Počni da proređuješ, možda se u njoj probudi želja.
Trebalo je od početka da staviš do znanja kakve su ti seksualne preferencije, možda te je bilo strah da ne pobegne?
Nemam nameru nikog da vredjam niti povredim cisto sam znatizeljan,a ako imas neku priliku za mene javiŠta ti hoćeš od nas? Da ti odobrimo ljubavnicu?![]()
Разведи се и пусти жену да нађе неког коме ће са њом бити узбудљиво, а ти за себе пронађи шта год хоћеш и шта год ти треба и обоје задовољни.Prijatelju il je boli il se gadi i sta vise reci. Ostaje samo dosadna klasika po ko zna koji put.
Ogovaraš svoju suprugu, majku svoje djece, govoriš o vašim intimnim trenucima? Jel te stid?Nemam nameru nikog da vredjam niti povredim cisto sam znatizeljan,a ako imas neku priliku za mene javi. Salim se. Hteo sam da cujem razlicita misljenja posebno od dama
Sto od dama?Nemam nameru nikog da vredjam niti povredim cisto sam znatizeljan,a ako imas neku priliku za mene javi. Salim se. Hteo sam da cujem razlicita misljenja posebno od dama
Baš Jednostavno je dati savet za tuđi brak i tuđe brige!Разведи се и пусти жену да нађе неког коме ће са њом бити узбудљиво, а ти за себе пронађи шта год хоћеш и шта год ти треба и обоје задовољни.
Ne mora znaciti da ne zna za bolje.Što je najgore, za situaciju si ti kriv. Ako je za dvadeset godina nisi uspio učiniti savršenom ljubavnicom-onda brate do tebe je. I ona je od krvi i mesa, da si umio, kao što nisi, sama bi u trenucima uzbuđenosti tražila i ono što je tebi od nje nezamislivo, bez obzira što boliPoklopi se ušima, idi joj napravi kafu i zahvali Bogu što ne zna za bolje.
Nisi je dovoljno uzbudio. Kada se zena uzbudi onda se otvara kao lubenicaPrijatelju il je boli il se gadi i sta vise reci. Ostaje samo dosadna klasika po ko zna koji put.
Lubenica?Nisi je dovoljno uzbudio. Kada se zena uzbudi onda se otvara kao lubenica![]()
Mala greska, ali se bit razumijeLubenica?Valjda kao cvijet Memo
Mon sheri open me kao lubenicu![]()
Desi sanja marinkovic long time no seeŠto je najgore, za situaciju si ti kriv. Ako je za dvadeset godina nisi uspio učiniti savršenom ljubavnicom-onda brate do tebe je. I ona je od krvi i mesa, da si umio, kao što nisi, sama bi u trenucima uzbuđenosti tražila i ono što je tebi od nje nezamislivo, bez obzira što boliPoklopi se ušima, idi joj napravi kafu i zahvali Bogu što ne zna za bolje.