- Poruka
- 42.496
Probao bi on, ali žena mora da čuva decu, kuva, sprema.Jesi li probao (ako mozete naravno) da odete na vikend negde?
Dobro bi bilo vikend udvoje sa nekom drugom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao bi on, ali žena mora da čuva decu, kuva, sprema.Jesi li probao (ako mozete naravno) da odete na vikend negde?

Pa da je to hteo ne bi pitao nas, prvenstveno sebe, kako bi mogao da popravi taj deo braka. Pokupio bi se sa ljubavnicom i otisao.Probao bi on, ali žena mora da čuva decu, kuva, sprema.
Dobro bi bilo vikend udvoje sa nekom drugom![]()
Ja osobno nisam za to. Pitanje je jesi li ti i da li ti je zena. S obzirom da si napisao da je konzerva tesko da ce prihvatiti swingeraj, a zapitaj se kako bi tebi bilo gledati da ti se neko seksa sa zenom.Sta mislite o Swigerima?
Budi kreativan.Verovatno...Pa da je to hteo ne bi pitao nas, prvenstveno sebe, kako bi mogao da popravi taj deo braka. Pokupio bi se sa ljubavnicom i otisao.

Moji savjeti su vecinom korisni u slucaju da zeli povecati tenzijeVerovatno...
Što se tiče saveta, ' našao je crkvu gde će da se moli'![]()

Nadjes ljubavnicu, pa se sexate kao poludeli, pa te ona izvoza kao mladog majmuna i sutne te kad se zadovolji, pa ti onda patis i zena te tesi, a ne zna da te tesi zbog ljubavnice, misli da je depresija zbog godina, pa kad te tuga prodje dodjes sebi i vidis koliko ti je zena divna ima da je obozavas kao nikad pre.Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰

jesi ti to uzivo isprobao, ili teoretises?Monotonija u braku je glupost,bila je tu i monotonija u vezi,garantujem.Našle se dve dosadne,monotone osobe i žive skupa.
Ko je inspirativan,komičan,ko nije statičan i nadje sebi partnera sličnih osobina živeće u braku srećno i dinamično i posle 50 godina braka.

Sto se kreativnosti tice, masta je jedina granica. Sta god te radi.Da vam odgovorim,ja sam se ozenio sa 22 godine ona 21. Brak je iz ljubavi i imamo dva sina.
To je sve full.
Ona je dobra zena i ja sam dobar muz.
20 godina da jedete najlepsi sladoled istog ukusa,pozeleli bi da promenite ukus,pa posle ponovo onaj sto ste jeli.
Nisam ja *****,al jednostavno zelim neke promene. Pitao sam za misljenje sve vas iz razloga "Vise glava je pametnije od jedne".
Interesuju me vase ideje i kreativnost.
Hvala za dosadasnje vase misljenje.
Premladi ste ušli u brak. Ona premlada, neiskusna i neiskvarena, takva i ostala, nju čine srećnom i zadovoljnom djeca i odan muž ( bar fizički odan, nećemo o tvojim maštarijama). Ti ušao u brak premlad, neiskusan i neiživljen. Sačuvaj me Bože premladih muškaraca!Da vam odgovorim,ja sam se ozenio sa 22 godine ona 21. Brak je iz ljubavi i imamo dva sina.
To je sve full.
20 godina da jedete najlepsi sladoled istog ukusa,pozeleli bi da promenite ukus,pa posle ponovo onaj sto ste jeli.
Nisam ja *****,al jednostavno zelim neke promene. Pitao sam za misljenje sve vas iz razloga "Vise glava je pametnije od jedne".
A kad si se ženio odgovarala ti je "konzervativna" kojoj si "drugi"? Pazi sad...seksualni potencijal kod žene se budi a ne pali na dugme nakon 20 godina misionarskog sexa u mraku. Ako hoćeš da probudiš u njoj ljubavnicu moraš prvo da joj malo bustuješ ego. Kaži joj i pokaži da ti je sexi, reci joj otvoreno da te uzbuđuje, štipni je, gricni, poljubi u vrat u toku dana, pokaži joj da je poželjna. Proširi malo tu energiju i van spavaće sobe, budi spontan, luckast.Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Nisam planirala više da pišem u temi, ali...Da vam odgovorim,ja sam se ozenio sa 22 godine ona 21. Brak je iz ljubavi i imamo dva sina.
To je sve full.
Olimpiski sex je jos gori!Jednom u 4 godineTo je prica za ljude koji mogu da istrpe bez posledica da neko ima seks sa partnerom... Licno ja ne bih mogao nikad ako je u pitanju neko koga volim.
Pa dizu sebi cenu, ili ih je sramota da priznaju da su mesecari (jednom mesecno 5 minuta).
Stručnjak za bračna, uopšte ljubavna, pitanja savetuje...(mr napokon)Ej nemoguc si![]()