Monotonija u braku

Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
Pa.. ako imate dobru komunikaciju, zašto joj ne kažeš.. Ili bolje da joj objasniš da ti osjećaš monotoniju I pitaš je da li osjeća isto.
Pitaš je da li njoj nesto nedostaje u sexualno životu i pitaš je sta..
Tako pokušajte da iz suprotnog ugla pogledate želje, nedostatak i sve to..pa se polako u puštate zajedno u nove sfere.
.. A nekad je lijepo da uzmeš inicijativu u svoje ruke.. Ako imate djecu, pošalješ kod bake il sl. na noć dve... napraviš neko jelo.. Mjuzu... Pripremiš zatim neku kupku I poslije je izmasiraš..
Ulozis prvi u sve to.. I et tako masažom se svašta čuda poslije mogu desiti... koliko god da je "tipična balkanka"😉

.. Ma u stvari ta ja znam..
Nemam ti ja poooojma ba😳

Nije to nova ideja,nego stara,al ne znam kako da se uzdrzim od fantazija,a da ne sjebem brak.
Ja volim sve,a ona klasika,tu je problem.
Pricao sam po nesto,al ne vredi,kad sve unapred znam sta ce biti i nista se novo ne desava.
... Pa i nije fora da se suzdržiš, da bi sačuvao brak.. Mislim.. Opcija I dalje ima da je bolje biti sretan i sam nego se patiti u vezi i pokloniti svoj život tako kanti za smeće..
A ja bi valla fino počela u svakodnevnici da je mamim..
Prođeš iza nje dok se sprema i šapneš joj tiho i blizu kože ispod uha, da tako dobro mirise da bi je sad mogao pojesti i opet na krevetu kosu zamrsiti..

Kad se sagne da nesto dohvati, dohvatis je nježno.. Sa strane boka..po guzi.. Ili nježno izmedju nogu..

Ha ya.. Reci joj da je lijepa, ako ti je jos privlačna.. Pričaj joj o sjećanju koja su te palila koje I danas po glavi vrtiš
. Jbg.. Mali.. mrdni se malo.. Nisi ni ti jos mrtva riba.. 😉😊🧐

Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
.. Ima parova kojima to uspjeva, ali naravno nije redovnost..
Meni I dalje važi ono "ako nemaš šta reći, onda bolje šuti"

... A ev sad imaš ovde mogućnost da pričaš o tome 😉😌

Pa sta bi radila da dragi ne ode kod druge da ispuni svoju legitimnu potrebu?
Svome fakat kažem mu da ako ima želju, neka ide.. Volim samo da znam.. A ne da sanjam o tome..
Isto ako ima želje volim D ami kaže.. A ne da ja nagađam.. Bolje energiju u a iti u nešto što prije nego u traženju bas poznatog

.. A da sam udata za ovog s kojim sam u snovima.. Bomme ne vjerujem da bi htjeo igdje od mene da ide, jer smo nonstop željni i žedni jedno na drugo🤓😅😅

Svome fakat kažem mu da ako ima želju, neka ide.. Volim samo da znam.. A ne da sanjam o tome..
Isto ako ima želje volim D ami kaže.. A ne da ja nagađam.. Bolje energiju u a iti u nešto što prije nego u traženju bas poznatog

.. A da sam udata za ovog s kojim sam u snovima.. Bomme ne vjerujem da bi htjeo igdje od mene da ide, jer smo nonstop željni i žedni jedno na drugo🤓😅😅
Da da...

Pa sta bi radila da dragi ne ode kod druge da ispuni svoju legitimnu potrebu?
Za pocetak ne razmisljati kao zivotinje.Ono- nisu zena za upotrebu pa kad dosade ajde neka seta!
Shvati covek to kad ga svi okrenu ko carapa pa ostane ta ili taj jedan, ko te voli i stobom ima odnose kao prvi dan. Kriv je danasni "Fast and furious "shvatanje braka pa je lakse se latiti neke kurcolomke nego uzivati u tome sto imamo.
think abayt thet mojne bratucu🥳

da, interesantna je ovo tema.
narocito je interesantno kad u braku zavrse ljudi koji se sustinski razlikuju po potrebama. sexualnim, jel.
onda onaj koji ima manji libido fin posten cestit, ovaj drugi kurvar i propalica..
pa moze ili da se pomiri sa tim da nema sex, ili da ostane bez porodice.
zato je ono, kako se suprotsnoti privlace, najveca glupost na svetu celom..

Izvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek)😁.Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!

Izvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek)😁.Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!
Zato sam ja solo kontrabas :mrgreen:

Back