moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Razved(r)i se...Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razved(r)i se...Ja sam u braku 20 godina i pocela je da se stvara monotonija u svakom smislu te reci.Interesuje me misljenje kako uneti svezinu u sex i u brak uopste⁰
Al si se zapalila...ne slusaj sine moj, ne slusaj..sex u braku je super..najbolji. okrenes se u snu, napipas..posle pet min fijuuu
a ne ovo "vidjanje" posebne pripreme i te fore..
a jes da, narocitoAl si se zapalila...

Pa.. ako imate dobru komunikaciju, zašto joj ne kažeš.. Ili bolje da joj objasniš da ti osjećaš monotoniju I pitaš je da li osjeća isto.Nemam ja problem sa komunikacijom,sve je ok,al ja bih neke eksperimente sexualne prirode,a moja zena je jedna tipicna balkanka,dobra za sve,al veoma konzervativna,a ja bih voleo svasta da isprobavam.
Pa nek se izduva malo, porazmisli o sebi i njemu i svemu.Ej nemoguc si![]()
Pa... Ako je njoj uopšte teško da priča o se u.. misliš li da bi rekla "uuu jeeah!" da joj predložiš swing.. Mislim da si na to mislio..Sta mislite o Swigerima?
... Pa i nije fora da se suzdržiš, da bi sačuvao brak.. Mislim.. Opcija I dalje ima da je bolje biti sretan i sam nego se patiti u vezi i pokloniti svoj život tako kanti za smeće..Nije to nova ideja,nego stara,al ne znam kako da se uzdrzim od fantazija,a da ne sjebem brak.
Ja volim sve,a ona klasika,tu je problem.
Pricao sam po nesto,al ne vredi,kad sve unapred znam sta ce biti i nista se novo ne desava.
.. Ima parova kojima to uspjeva, ali naravno nije redovnost..Mene nerviraju ljudi kad pricaju kako sve prsti u braku od srece i sexa,a ja znam da to nema veze sa zivotom(90%njih laze samo ne znam zasto).
Danas prosto nemas sa kim da porazgovaras,a kamo li da te neko posavetuje ili isprica kako je njemu al iskreno. Strasno
Pa sta bi radila da dragi ne ode kod druge da ispuni svoju legitimnu potrebu?Pa... Ako je njoj uopšte teško da priča o se u.. misliš li da bi rekla "uuu jeeah!" da joj predložiš swing.. Mislim da si na to mislio..
Aman..
Ja ne bi mogla da gledam da mi dragog neka druga ljubi i s njim da se gubi...
![]()
Svome fakat kažem mu da ako ima želju, neka ide.. Volim samo da znam.. A ne da sanjam o tome..Pa sta bi radila da dragi ne ode kod druge da ispuni svoju legitimnu potrebu?
Da da...Svome fakat kažem mu da ako ima želju, neka ide.. Volim samo da znam.. A ne da sanjam o tome..
Isto ako ima želje volim D ami kaže.. A ne da ja nagađam.. Bolje energiju u a iti u nešto što prije nego u traženju bas poznatog
.. A da sam udata za ovog s kojim sam u snovima.. Bomme ne vjerujem da bi htjeo igdje od mene da ide, jer smo nonstop željni i žedni jedno na drugo![]()
Sha ba da da?Da da...
Za pocetak ne razmisljati kao zivotinje.Ono- nisu zena za upotrebu pa kad dosade ajde neka seta!Pa sta bi radila da dragi ne ode kod druge da ispuni svoju legitimnu potrebu?
Ma moj ako bi samo pogledao drugu to bi značilo da mu to oko i ne trebaPa... Ako je njoj uopšte teško da priča o se u.. misliš li da bi rekla "uuu jeeah!" da joj predložiš swing.. Mislim da si na to mislio..
Aman..
Ja ne bi mogla da gledam da mi dragog neka druga ljubi i s njim da se gubi...
![]()
A sta ce mu, nece nisanit' s njime...Ma moj ako bi samo pogledao drugu to bi značilo da mu to oko i ne treba![]()
Zato sam ja solo kontrabasIzvinite ja nisam ni kurvar ni propalica(bar ne jos uvek).Meni je porodica na prvom mestu,koliko god ja zvucao kao los covek.
Ja sam samo covek od krvi i mesa koji voli sve sto vole mladi.
Moje misljenje,a i dosadasnje iskustvo sa ljudima raznih delatnosti . Mi smo jedno isfolirano drustvo(vecina),cast izuzetcima.
Bio sam iskren,a to je danas veoma tesko biti.
Zelim svima vama lepe veze i brakove do kraja zivota,al jedno su zelje,a druvo realnost tj.zivot.
Skoro sam 98% siguran da niko nije skroz cist ni u vezi,ni u braku!

Svako od nas je drugaciji. Solo sam osobnim izborom ne radi toga sta ne mogu pronaci zenu, ali biti s nekim tko mi crpi energiju mi ne treba. Takva mi je bila zadnja djevojka, a prije sam sam sve zaj...Glupo je biti sam treba ti neko,aj jedan je zivot i brzo proleti
Neka zivi brzo tko mora i zeli. Nema toga kod mene.Jednog dana ce me se setiti i dame i momci sa ovog foruma,ako ne varas,bices prevaren/na.
Ovo je 21-vi vek brzo se zivi.
Sve je manje parova koji imaju dug brak

Ti si vec odlucio?!Jednog dana ce me se setiti i dame i momci sa ovog foruma,ako ne varas,bices prevaren/na.
Ovo je 21-vi vek brzo se zivi.
Sve je manje parova koji imaju dug brak