Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
I pošto moj muž svaki dan jeDe mene, ja mu tu ispadam prosta ko pasulj, je l' te?![]()
Samo ti budi prosta ko pasulj, pa mogu i ja da te gricnem malo kad muž ne vidi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pošto moj muž svaki dan jeDe mene, ja mu tu ispadam prosta ko pasulj, je l' te?![]()

Samo ti budi prosta ko pasulj, pa mogu i ja da te gricnem malo kad muž ne vidi...![]()
![]()

Ajd me podseti samo koja ovo bese bajka iz detinjstva![]()

Za prve znake senilnosti dobro je, i krajnje bezbijedno koristiti ginko biloba.![]()

Prosto je prirodno da postujes nekog koga volis. Pametnome dostaAjd me podseti samo koja ovo bese bajka iz detinjstva
Mislim to sto vi upakujete da su to kao kukavice ne znaci da ce oni prestati to da rade ili da se neko zbog takvih opisa nece upustiti u prevaru..uostalom da je zivot tako fer ne bi rec prevara ni postojala..a ovih godina primecujemo da je sve popularnija

A prosto je i prirodno da ne volis svakog podjednako i na isti nacin..kako gosn hugh hefner voli istovremeno po 7 zacica..a i one njega i nemaju s tim problem![]()

Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?
Ja mogu i sad da volim vise od 7![]()
Bolje 1 Snjezana...i 7 puta sa pomenutom.. 

)
...ne samo tebe, smokvicice... 

Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?
ahahah
Pa nisam ja poceo s bajkama nego ti![]()
Ja mogu i sad da volim vise od 7![]()