gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
nije monogamija sto me nocas ubija, sto mi srce razbija, na sitne komade![]()
pa nije, to ti je monotonija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije monogamija sto me nocas ubija, sto mi srce razbija, na sitne komade![]()

Kako nisi?
Vako nisam
Kako nisi?
E to!
Biti vjeran, zato sto si ispunjen, volis i voljen, i ne treba ti nista mimo toga...a ne zato sto ti neko kaze ili sto tako treba, a ovamo biti "ozlojedjen, iznenadjen i uvredjen"...
Kad neko povuce pravi potez, izbor, srecan je i ostvaren, uziva u toj sreci, i ne opterecuje se tudjim ljudima, zivotima...kao ovaj, zasto onaj... A kad je neko "sam a udvoje", po svaku cijenu, sije nezadovoljstvo, negativan je na kilometre...![]()
Pa nesto ne vidim da samo deca shvrljajumislim eo gledamo trenutak istine..100% onih koji su tamo bili varaju zene koje im oprastaju..sta sad kao mi ostali verni smo budale sto ne nagarimo 200 na h
![]()
A pa to je drugo bato..kad bi mi uletela dzejn znas kad bi je varo![]()
Pa nesto ne vidim da deluje![]()
Ja mogu i sad da volim vise od 7![]()

)
U pravu si, ja sam pocela sa bajkama...![]()
Ovo kod tebe je dramski zaplet sa elementima SF.
Prvo si po sopstvenom priznanju vjeran, onda ti je Dzejn only&one koju ne bi varao...pa onda i Dz. pada pod naletom 7... ? (necega- SF momenat)
Ali, posto takodje rece/napisa da ginko ne fercera, pa raz`mem sve.
Ko prizna, pola mu se prasta.![]()

Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?
I sta si ti leba ti sad mene citirala..nesto nepovezano neke odgovre na nepovezane postove..sve je istina sto sam napisao za sebe..a ti si uopsteno napisala bajke o nekim ljubavima koje ne postoje zbog kojih bi neko ostao veran![]()

(eve necu vise spam, obecaJem
)

Kakvo beše tvoje mišljenje o prevari, monogamiji i braku?Meni je vise dosadno da ponavljam ko papagaj o prevari, monogamiji i braku![]()
Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?
kao da je nešto loše kad imaš i jare i pare...: )

Bolje je kad imaš i prase i pare.kao da je nešto loše kad imaš i jare i pare...: )
Kakvo beše tvoje mišljenje o prevari, monogamiji i braku?