monogamija

I pošto moj muž svaki dan jeDe mene, ja mu tu ispadam prosta ko pasulj, je l' te?:lol:

Samo ti budi prosta ko pasulj, pa mogu i ja da te gricnem malo kad muž ne vidi.
vrpvg6.gif
..:rotf:

Ajd me podseti samo koja ovo bese bajka iz detinjstva:lol:

Mislim to sto vi upakujete da su to kao kukavice ne znaci da ce oni prestati to da rade ili da se neko zbog takvih opisa nece upustiti u prevaru:lol:..uostalom da je zivot tako fer ne bi rec prevara ni postojala..a ovih godina primecujemo da je sve popularnija
Prosto je prirodno da postujes nekog koga volis. Pametnome dosta :P

Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?

Mrzi me da ponavljam isto sto puta, al samo bih rekla da nije tacno to sto si citala za zivotinje.
I dodala bih da ima puno vernih ljudi..
Nemoj da postanes jedna od onih ogorcenih, jer dajes mnogo veci znacaj tom coveku sto te varao, ako zbog njega prestanes da verujes u ljude globalno..

Ja se samo shalila...bez da s` vredjamo. :sad2:

Georgejune prvi poceo sa bajkama, pa ja `vako mlada i neukusna nastavila u tom duhu... :mrgreen:
(shvatih da co`ek voli shalu i na svoj i na tudji racun... :lol:)
E, jesam nasjela i na ovo prvi poceo i na ovu kvazi "ozlojedjen, iznenadjen i uvredjen"... :lol:
...pa me jos i...:rida: ...ne samo tebe, smokvicice... :zag:

Skoro sam procitala da su sve zivotinje sem labudova poligamne. Iz licnog stresnog iskustva prevare me to navelo da se zapitam zasto je tako tesko kada si covek, a ne zivotinja, dakle u stanju si da kontrolises sebe- da bude neko veran? Zasto je vernost out? Cesto cujem najnebulozniju izjavu 'morao je da trazi sex sa strane'! Evo recimo ovaj moj je imao sex pa kada je video kako je tamo negde,sada moli da se vrati! i zasto uopste,uglavnom varanjem dopustamo sebi da varamo sa nekim slabijim varijantama,od trenutnog partnera?

Pa mozda je sad tamo negde ispusio za sex pa zato trazi da se vrati posto misli da tu ima najvece sanse ponovo da se omasti za picu ;) Tako to ide :) ahahah

Back