Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
heheheheheheh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako gdje je?
eto, mozda je htjela cipele oma, al posto se kredit ipak (zaboravite sta pricaju po reklamama - lazu najstrasnije) ne odobrava instant
- ona je bila puna razumijevanja i strpljiva pa je sacekala, ko zna...mozda i tjedan dana...zna se to s kreditima otegnuti..., pa tek onda otisla po cipele...
i onda odmarsirala u ducan i...nije bilo njenog broja...ali se ona ipak nije ljutila...vec je odabrala neke druge cipele... - e, to su ljubav i tolerancija na djelu..![]()

nemas ti pojma o...ljubavi i toleranciji...

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
Postaću paranoična od vaših očiju uprtih samo i isključivo u guzice. Zipa kad neka garant specijalno tebi vrckaAli ako razumes izgled vrckanje dupetom kao i ignorisuce poruke muskarcima su JEDINI nacin na koji zena moze da privuce muskarca tj da deluje privlacnije...
ops: nisam htela.Ako ti se ne sviđa njeno ponašanje ili indirektan govor,potraži drugu-uvek se nađe neka koja je zainteresovana.da izvinite, mnogo tupe k-u![]()
Ako ti se ne sviđa njeno ponašanje ili indirektan govor,potraži drugu-uvek se nađe neka koja je zainteresovana.
. Ali, ne zaista jeste tako. Samo sto naravno nije to pogrdno, nego jednostavno komplikuju nesto sto ne mora da se komplikuje.
Postaću paranoična od vaših očiju uprtih samo i isključivo u guzice. Zipa kad neka garant specijalno tebi vrcka![]()
Jao izvini..... da te ne provociram, možda? To je zabranjeno... zakonom...ops: nisam htela.
Inače, godzilo, ne mogu da zaboravim onaj tvoj oglas svaki put kad te vidim kako deliš savete. Kako neko ko je savršeno svestan da... citiram: "nema sreće sa ženama"..... daje sebi za pravo da savetuje nekoga ko to nije ni izjavio... još?
Nešto mi se javlja da će ova tema biti posebno milo tretirana..... ovde.
Crveni, devojke ne vrckaju dupetom već imaju veće dupe od vas i hodaju drugačije. To što bi ti volo da neka vrcka specijalno za tebe, to je već nešto drugo i ja ti se izvinjavam ako ti kvarim fantaziju.
Da ode s tobom na bazen pa da ti se digne kad se skine? Ha ha ha yeah right..... kojoj treba taj blam![]()

Devojke UVEK pokusavaju da sebe predstave kao neke koje imaju vece vrednost od muskaraca tj koje pokusavaju da nateraju muskarca da ih juri odnosno stav da je ona vrednija i pametnija od bilo kog muskarca koji im prilazi ...
Ali ako razumes izgled vrckanje dupetom kao i ignorisuce poruke muskarcima su JEDINI nacin na koji zena moze da privuce muskarca tj da deluje privlacnije...
Takodje to je i jedna vrsta testa tako da im prilaze samo jaki muskarci koji imaju m&uda ...
I naravno posle prilaska ponekada dubijes jos tih testova tj raznih gluposti koje zena izmisli tako da njoj bude bolje tj raznih redefinisanja stvari na nacin tako da ona ispadne super vredna a da ti ispadnes krele neki...
Npr :Tek nakon 3 meseca veze,ja mogu da razmatram da imamo sex...
Onda mozes da odgovoris:Vidimo se za 3 mesaca/Moje pravilo je da nema sexa pre 6 meseci...
univerzalno i najjednostavnije pravilo je da ignorises takve gluposti i da nastavis sa normalnom konverzacijom.
u nastavku su karakreristicne igre koje zene upotrebljavaju...

Bravo, Lexo, sada si ih sve opkolila, na gomili, pa ih RASPAMETI I SPRŽI !!!
ŽivoteVrckanje kako-tako, ali ignorisuce poruke mi uopste ne deluju privlacno, cak deluju krajnje odbijajuce.....
da izveze na farmerkama "aj pali" verovatno bi potrčao za njom jer je reklama ipak reklama

Pa, 'ajde ...Da počnem da vrckam, šta?

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....

Saveti su ti ispravni, a juriš tetke od 5 banki?nešto mi se tu ne slaže.....
A i one ti, izgleda, beže..... bajdvej.
Da počnem da vrckam, šta?
Vrckanje kako-tako, ali ignorisuce poruke mi uopste ne deluju privlacno, cak deluju krajnje odbijajuce.....ne radi se o tome da li ja imam muda ili ne, vec znaci da se tu vise radi o tome da li cu ja dozvoliti da me ponizava, ignorise i da joj sto puta serviram jednu istu pricu ko sareni papagaj....to je sasvim druga osobina od imanja muda i favorizuju je samo zene, ne znam samo kojom debilskom logikom.
Za sve ostalo si u pravu. A gde je nastavak??![]()