Kako pronaći prijatelja sa beneficijama

Vidim da si upućen u to.skoro gledam neki momci pričaju sa ribama nekim preko fona ono gledaju se na kameru i da pokažu sa kim sede okrenu prema meni ja sakrio lice odma.
Sta je to?to samo skroluju i stalno neke nove.
Ne šalju slike nego odma video poziv.
A sin od druga ima kombinaciju neke klinke stalno cetuju tako i kad neki pošalje nesto bezobrazno tim klinikama ovi odma stupaju u akciju nalaze ga preko neta i traže lovu da tamo nekog ne cinkare kod zene:hahaha:
Cirkus sta se sve ne sete
a dje sam upuceN, ne zezaj :D
koristio Badoo malo, 2915. 10 dana tipa, klinac, pa kad sam u izlasku , pa obrisao. 2018. slomio nogu, bio u gipsu pa malo koristio iz dosade, malo na moru iste godine sa drugarima. I 2 dana 2023. drug mi i ttalirao na telefon da trolujemo, pa se sprdali :D nista posebno..
Ma da to za ucene je show, cuo sam i ja za to.

Nije 'prijatelja' nego 'prijateljicu'
kad se već obraćaš muškarcima

Šta ih ložiš da mogu da imaju PSP s ovakvom ribom

I nisi zatvorio zagradu
Nije tesko naci prijatelja sa benefitom, mnogo jednostavnije nego prijateljicu sa benefitom.....e sad ne znam kako to da objasnim, ali gejevi imaju neko drugacije gledanje i obracanje....to ne primecujes ovako dok ne znas nekog geja da je gej onda njegove prijatelje i drugare kad posmatras oni komuniciraju tako...

Koliko se meni cini , oni se lakse dogovaraju za benefite...

Isto kao sto je lakse dobiti prijateljicu za benefite koja je 10 godina ili 20 godina mladja, ili starija od vas, jer onda nema ometajuce racunice...nego je mnogo otvoreniji odnos...

Naravno vi to ne znate jer ste forumasice i forumasi...

Back