Momci kako uopste izdrzavate sa devojkama?

sine, koliko negativne energije...ccc
:tajna: a tema ti je glupa za medalju...fakat :lol:

a jeli? pa sta treba da pevam? :whistling::whistling::whistling: da me smarate vasim glupostima i igrama, a ja da budem sav optimistican, veseo i da vas zabavljam, vozim, zovem na bazene i skakucem oko vas kao neki klovn??

da sam otvorio temu "Slatke ste i sexy", tad ne bi bila glupa aaaa?
Bar ovde mogu da kazem ne sta mislim, vec sta osecam.....Sta neko misli trebalo bi biti krajnje nebitno, jer fakat sve su osecanja a ne misli....Mislicete tako da je vas novi decko dobar i sladak, sve dok..............................................................

a jeli? pa sta treba da pevam? :whistling::whistling::whistling: da me smarate vasim glupostima i igrama, a ja da budem sav optimistican, veseo i da vas zabavljam, vozim, zovem na bazene i skakucem oko vas kao neki klovn??

da sam otvorio temu "Slatke ste i sexy", tad ne bi bila glupa aaaa?
Bar ovde mogu da kazem ne sta mislim, vec sta osecam.....Sta neko misli trebalo bi biti krajnje nebitno, jer fakat sve su osecanja a ne misli....Mislicete tako da je vas novi decko dobar i sladak, sve dok..............................................................

sve dok??? bla bla bla...
istresaš se na sve žene zbog neke koja te je načepila tamo negdje na bazenu...ebote više bazen i komšinke i zabavljačice...
vidiš kako je lako pljuvati po svima bez ikakvog povoda...saberi se, i reci to što imaš onoj zbog koje si tako isfrustriran, lafe....

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati?? :roll:
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?

Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....

pa gledaj, kad je momak vrijedan truda, svaka bi se potrudila .... :mrgreen:

pa gledaj, kad je momak vrijedan truda, svaka bi se potrudila .... :mrgreen:
Ne moze znati da li je momak vredan truda ako se nije upoznala sa njim...
Moze samo da pogadja ali iz mog iskustva - to je gotovo uvek netacno.

Za normalnom momka koji nema mnogo iskustva - negde oko 10% uspeha je super i to sto ga je 90% njih odbilo zapravo samo govori mnogo toga o zenama i njihovim problemima.

Takodje, ako sazna da je momak vredan truda, onda ce se verovatno praviti da ga ne primecuje tako to zena rade...

Ne moze znati da li je momak vredan truda ako se nije upoznala sa njim...
Moze samo da pogadja ali iz mog iskustva - to je gotovo uvek netacno.

Za normalnom momka koji nema mnogo iskustva - negde oko 10% uspeha je super i to sto ga je 90% njih odbilo zapravo samo govori mnogo toga o zenama i njihovim problemima.

Takodje, ako sazna da je momak vredan truda, onda ce se verovatno praviti da ga ne primecuje tako to zena rade...

heh,
ni ti se nisi upoznao ni sa jednom od njih pa te to ne sprijecava
da ne samo da sudis njima nego i citavom zenskom rodu :nono:

ti si relativno normalan momak sa jako malo iskustva, sto objasnjava ostale recenice i temu uopce
sada je to na neki nacin simpaticno :P

ali stepen simpaticnosti opada sa porastom broja godina :confused:

divi ovog optimiste:lol:

nego stvarno
ovdje je nekad bila oaza za nas savremene muskarce
aj dobro sto nas zene napushavaju, to je prirodno stanje
ali dobro.....ko ce kome ako nece svoj svome:)))

I to sto kazes! :mrgreen:
Nisam odavno ovde postovao ali moracu da postavim jednu temu da nas nase nam najmilije urmasice fino ispona'usavaju! :lol:

@tema
Neko vec rece pametno, da je tema za petnaestogodisnji uzrast!
Ok nisu sve zene smaraci kao sto nisu ni svi muskarci glupi, ali kad postavimo ovu temu naspram ovih konstatacija dodjemo do toga da zene sve jesu smaraci, a pod defaultom svi muski glupi!
Ako je devojka kao sto napisa crveni, smor (citaj ne zainteresovana) ko tera tog muskarca da joj se utrpava u goozicu, ako nije primetio da ona smara a da se on utrpava onda je on glup! I tako sve u krug!

Nego sta bese ono htedoh da napisem pametno ... :think:

@crveni
Teraj to sve u PM i prelazi na sledece!

Potpuno se slažem...ali prvo nek' rasčisti sa sobom da li mu trebaju ili ne.:whistling:

To sto mi trebaju ne znaci da mogu da se ponasaju kako hoce...Kao sto ljudi svugde kukaju da nema posla, pa se posle cude sto ih poslodavci zajebavaju kad ih zaposle, ne placaju im i tretiraju ih kao robove. I zlatno pravilo je sto si bolji, postaju sve gori (ponekad mogu onako da te pomaze i nagrade kao kucence, kao sto i devojke rade).

Sve je jedno isto: posao, prijateljstvo, ljubav nema razlike; to su isti procesi, isti zakoni, isti, isti, isti koliko puta moram ponoviti. Ne bitno je da li sam str8 ili gay, da li mi je devojka ili drugarica, spoljna manifestacija dogadjaja bice malo dugacija (primer: "Kada vidis drugaricu smejes se i radostan si, kada vidis onu koja ti se svidja crvenis i sklanjas pogled" - iz ovog su naravno izuzeti Playeri koji sve te procese kontrolisu pa svesno reaguju na drugi nacin), ali sustina je istaaaa!!

Sustina je upravo ta privlacnost..........ako je nema javljaju se ovakve situacije. Pa dobro onda, kako izdrzavate sa devojkama u smislu da one najcesce ne osecaju nista prema vama??

...Ali mozda osecaju nesto prema onima koji ih tuku i zlostavljaju...Zar niste culi u medijima za stalni porast zenskog nasilja? Fenomen??

Poslednja izmena:
Red, krenućemo od osnovnih stvari:
Batali se jeftine filozofije o ženama. Jedina stvar na ovome svetu gora od toga su saveti o muškarcima u ženskim časopisima, kako si ti ipak muško i ti napisi nisu namenjeni tebi, za tebe je analiziranje, klasifikovanje i tumačenje ženske psihologike najgora stvar koju možeš sebi da prirediš. Život nije jednostavan, ali je ipak komplikovan samo u toj meri u kojij ga tim takvim činiš. U stvari, ti ne činiš, već se tripuješ.

Koliko puta da ti se ponovi: Ne želi da bude sa tobom - učini da poželi ili nađi drugu koja će želeti, a ne plači "zašto moram da se trudim". Moraju i one da se trude, i to čine, samo ti nemaš oči za to, jer si sam sebi zadovoljan. Budi srećan što ima dovoljno tebi ravnih ženskih kretena da nećeš završiti sam, ali ipak što ne bi zajebo sve te kučke i postao normalan, pristojan i razuman mladić? Ali stvarno takav, a ne da samo ti misliš za sebe da takav jesi, i žališ se kako drugi (tj one) to ne prepoznaju i za tebe ne mare.

Poslednja izmena od moderatora:
Jesu bre bajo, u pravu si. Za sve si u pravu. I glupe su, i dosadne, i plitke, i samozive, i operisane od smisla za humor, i bez osecaja za cast, i prevrtljive, i nepouzdane, i sta god hoces.

Samo ukratko dva amandmana -

pod jedan, i sam si takav i svi smo mi takvi, falicni smaraci.

pod dva, koji izbor imas? cemu ces da se posvetis ako ne zenama? filateliji? cetkanju pudlice?

Ponavljanje je majka nauka. Kontam, nakon desethiljaditog puta možda čuje šta mu se govori.
Hebi ga,neće da im se šlihta,neće ni bez njih.:roll:...nek' pređe u žicaroše i pita redom,mož' da bude neprijatno al' se uvek nađe neka da kaže da...Kad se setim jedne teme odskoro i neke koja je rekla da joj se sviđa Ivica Dačić-ima lepe oči!!!:rotf:

heh,
ni ti se nisi upoznao ni sa jednom od njih pa te to ne sprijecava
da ne samo da sudis njima nego i citavom zenskom rodu :nono:

ti si relativno normalan momak sa jako malo iskustva, sto objasnjava ostale recenice i temu uopce
sada je to na neki nacin simpaticno :P

ali stepen simpaticnosti opada sa porastom broja godina :confused:

Tako ti sebi objasnajavas da si ti u pravu.

Mada,NISAM govorio i muskarcima govorio sam o tome da se zene jako cesto iracionalne.
Zato sto je cinjanica da ne mozes nikoga da upoznas/procenis za 2-3 sekunde a zene ponekada misle da imaju neke carobne moci.

Npr ovde ti mislis da mozes iz 2 recenica da provalis kakav sam ja,ne ti mozes da mozda shvatis kako se ja osecam u ovom trenutku,mozda....

Ali ako nas pricamo i o miskarcima - ja uvek dam 5 minuta devojci koja je zainteresovana
ne 5 sekundi nego 5 minuta...
Muskarci su znaci realniji od zena

Red, krenućemo od osnovnih stvari: Ti si kreten! (uvredljiva reč, zamolio bih da me lepo opomenete zbog toga da bi održali iluziju pravilnika i pravednosti). Moram tako da kažem, jer ne znam kako drugačije osloviti nekoga ko bi da se makar i samo na rečima ugleda na nasilnike.

Dalje, batali se jeftine filozofije o ženama. Jedina stvar na ovome svetu gora od toga su saveti o muškarcima u ženskim časopisima, kako si ti ipak muško i ti napisi nisu namenjeni tebi, za tebe je analiziranje, klasifikovanje i tumačenje ženske psihologike najgora stvar koju možeš sebi da prirediš. Život nije jednostavan, ali je ipak komplikovan samo u toj meri u kojij ga tim takvim činiš. U stvari, ti ne činiš, već se tripuješ.

Koliko puta da ti se ponovi: Ne želi da bude sa tobom - učini da poželi ili nađi drugu koja će želeti, a ne plači "zašto moram da se trudim". Moraju i one da se trude, i to čine, samo ti nemaš oči za to, jer si sam sebi zadovoljan. Budi srećan što ima dovoljno tebi ravnih ženskih kretena da nećeš završiti sam, ali ipak što ne bi zajebo sve te kučke i postao normalan, pristojan i razuman mladić? Ali stvarno takav, a ne da samo ti misliš za sebe da takav jesi, i žališ se kako drugi (tj one) to ne prepoznaju i za tebe ne mare.

Pa jel ima neki carobni stapic pa da se postane takav....Mislim kad vec znas da sam nenormalan ajde mi onda lepo objasni i kako da postanem normalan, kad si vec toliko pametan :mrgreen: a ne samo: postani, ucini, budi...sve ja. A sta ce one da rade, da vrckaju i dalje? :mrgreen:

Sustina je upravo ta privlacnost..........ako je nema javljaju se ovakve situacije. Pa dobro onda, kako izdrzavate sa devojkama u smislu da one najcesce ne osecaju nista prema vama??

...Ali mozda osecaju nesto prema onima koji ih tuku i zlostavljaju...Zar niste culi u medijima za stalni porast zenskog nasilja? Fenomen??

Zato te i ne vole, jer si nasilnik u najavi. Mislis da se ne provaljuje da nesto nije u redu sa nekim? Ljudi imaju neverovatan instinkt da provale da li neko moze da im naskodi, cak i kad izgleda da je sve u redu. To nam je valjda deo zivotinjske prirode, da se odbranimo i sacuvamo zivot.
Tako je verovatno i sa tobom a vidim da si i poceo da verbalizujes ta ludila koja gajis u glavi. Silom neces nikoga naterati da te voli tako da i ako pocnes da tuces okolo, nista se u tvom zivotu nece promeniti.

Back