Momci kako uopste izdrzavate sa devojkama?

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati?? :roll:
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?

Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....

Ili se krećeš u pogrešnom društvu, ili si ti neka greška. :klap:

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati?? :roll:
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?

Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
Hehe, ja nekako izlazim na kraj sa devojkom, teška jest' al da sam ja lak - nisam.
A to što pišeš u vezi fizičkog prisustva i sl. mislim ima i toga, al' takve se ne zovu
međ' normalne ljude. :)

Koga jurim nema veze sa tim savetom,da li je savet tacan ima veza samo sa savetom.

Ja sam vec rekao da zene sigurno nece da priznaju sta su one zapravo a pogotovo ti koja nisi cak ni prava zena - mozda jednog dana budes

Tetke od 40 su teze (i bolje) od vas maloletnica.
Ja sam transvestit sa brkovima :oops:

Nego, pošto se kanda mnogo praviš lud, da postavim onda malo direktnije pitanje - što ne slušaš sopstvene savete? Očigledno ih ne slušaš, jer da su ispravni yebo bi 3 puta nedeljno... bar. Dobro, možda ne 3 puta nedeljno, ali bar ne bi bio nevin.

@TheRedOne
Na ovom podforumu nije dozvoljeno pozivanje na resavanje problema fizickom silom.
Imas pravo da izneses svoje misljenje, kakvo god da je, ali ce ti biti uskracena mogucnost da iznosis stavove koji su u suprotnosti sa zakonom.
Nadam se da ces razumeti i prihvatiti ovaj savet i opomenu.

@DeeLiteOrangeAdvanced
Nemoj da se ljutis, ali bih te zamolio da malo smanjis chat.

A nekad je bio cool lik... :sad2:

Momci kako uopste izdrzavate sa devojkama?

Oženiš je i onda ti više nije devojka... :think:
Posle par godina te pusti da na miru sediš pred TVom i vrtiš kanale. Možda dobiješ i dozvolu da odeš na pecanje!
Samo malo strpljenja.

divi ovog optimiste:lol:

nego stvarno
ovdje je nekad bila oaza za nas savremene muskarce
aj dobro sto nas zene napushavaju, to je prirodno stanje
ali dobro.....ko ce kome ako nece svoj svome:)))

Ili se krećeš u pogrešnom društvu, ili si ti neka greška. :klap:

Pa dede ajde kad si tako pametan, imas 3 dana da upoznas 2 drugarice i nagovoris ih da izadjemo na bazen, pa da te vidim :dash:

Drustvo, mislis da je to tako lako naci?? Ljudi su zauzeti, ljudi vec imaju drustvo, pojedini mozda ni ne zele drustvo. Drustvo se ne stice lako i mora da se CENI, a ne kao neki stav koji pojedinci, uglavnom devojke, gaje i prema drustvu i prema vezama...

Ta glupa i staromodna ***** nije htela ni da je odbacim do kuce iako mi je usput, mislis li da ce prihvatiti poziv za bazen iako ce ici nas sestoro, sto ukazuje na to da svaka vatacina otpada, i ko je sad tu lud...Kao ona druga sto je odbila vec 3 puta ponudu za izlet, iako se ide organizovano, i bice velika grupa...Sta bi da sam joj rekao idemo sami???
Ili ja treba da vam citam misli?? Dokle vise?? Koja ste vi to privilegovana tacka da ja moram uopste da vas zovem bilo gde, i onda si dajete sebi za pravo odbiti ponudu...Pa ja da sam tako odbijao ponude za druzenje, poceo bi na kraju da pricam sa cvecem od dosade........

:whistling:

Poslednja izmena:
Pa dede ajde kad si tako pametan, imas 3 dana da upoznas 2 drugarice i nagovoris ih da izadjemo na bazen, pa da te vidim :dash:

Drustvo, mislis da je to tako lako naci?? Ljudi su zauzeti, ljudi vec imaju drustvo, pojedini mozda ni ne zele drustvo. Drustvo se ne stice lako i mora da se CENI, a ne kao neki stav koji pojedinci, uglavnom devojke, gaje i prema drustvu i prema vezama...

Ta glupa i staromodna ***** nije htela ni da je odbacim do kuce iako mi je usput, mislis li da ce prihvatiti poziv za bazen iako ce ici nas sestoro, sto ukazuje na to da svaka vatacina otpada, i ko je sad tu lud...Kao ona druga sto je odbila vec 3 puta ponudu za izlet, iako se ide organizovano, i bice velika grupa...Sta bi da sam joj rekao idemo sami???
Ili ja treba da vam citam misli?? Dokle vise?? Koja ste vi to privilegovana tacka da ja moram uopste da vas zovem bilo gde, i onda si dajete sebi za pravo odbiti ponudu...Pa ja da sam tako odbijao ponude za druzenje, poceo bi na kraju da pricam sa cvecem od dosade........

:whistling:

A jel si probao sa redovnim izlascima u kafić...? Ali redovnim, svakodnevnim...

Aj ne lupetaj. Dam ti ja tri dana da postaneš razuman. Ako te već devojke odbijaju, ili menjaj kome i kako prilaziš ili sebe, ne mož menjati druge ljude. Ili najbolje odmori malo, opusti se, ne moraš da imaš devojku. Nađi neku zanimaciju, vežbaj, igraj u KUD-u, putuj... Nisi ni svestan koliko je sve to značajnije za druženje i šta već od isforsiranog prilaženja i smaranja po žurkama. Uostalom, ima i drugih kojima nije jednostavno da se skontaju sa suprotnim polom (ili istim), pa ne arlauču okolo. Nemoj ni ti, glupost ne privlači. Društvo je i previše lako naći, verujem da bi se ti, Aca i godzila baš razumeli (ono, imate zajedničke teme i iskustva).

Aj ne lupetaj. Dam ti ja tri dana da postaneš razuman. Ako te već devojke odbijaju, ili menjaj kome i kako prilaziš ili sebe, ne mož menjati druge ljude. Ili najbolje odmori malo, opusti se, ne moraš da imaš devojku. Nađi neku zanimaciju, vežbaj, igraj u KUD-u, putuj... Nisi ni svestan koliko je sve to značajnije za druženje i šta već od isforsiranog prilaženja i smaranja po žurkama. Uostalom, ima i drugih kojima nije jednostavno da se skontaju sa suprotnim polom (ili istim), pa ne arlauču okolo. Nemoj ni ti, glupost ne privlači. Društvo je i previše lako naći, verujem da bi se ti, Aca i godzila baš razumeli (ono, imate zajedničke teme i iskustva).

Mislim da je ovo sažetak, suština kompletnog topica...ništa više od ovoga...

A jel si probao sa redovnim izlascima u kafić...? Ali redovnim, svakodnevnim...

Verovatno mislis na izlaske u ISTI kafic...To nisam...Obicno menjamo mesta, onako spontano gde stignemo, zavisi i sa kim idem...ali ne volim sam da izlazim. Uostalom jesi video nekad ribu samu u kaficu, a da nije sponzorusa, tesko...Obicno su u grupama sa drugaricama.
A dalje nesto razmisljam...nema se ni vremena za izlaziti svako vece, ako budem trenirao, igrao u KUD-u i putovao kako savetuje onaj lik...necu izlaziti uopste :wink:
Ali ipak kad me neko negde pozove, ili me drug jednostavno zove i kaze "dosadno mi je", ne mora da mi kaze "dodji kod mene", ja sam znam sta treba da radim...ostavim posao i dodjem. I to isto ocekujem i od drugih, pa ni "drugarice" nisu izuzetak. Koje su to drugarice koje stalno odbijaju ponude za druzenje??
Koja mi je to devojka koja visi vise sa svojim dedom i babom, a ja se smaram po zurkama i sam idem na kupanje?? Ceka sad da nadjem drugu, pa ce onda da se pojavi...Dokle vise sa tim testovima, dame? Malo mi je sto me evaluiraju stalno drugari, mere sve sto radim, procenjuju svaki moj pokret, analiziraju svaki moj potez u zivotu...I jos mi samo fale vase jebene igre, drage moje!!
Sve cu to da oteram u 3 lepe ***** materine dosta mi je!! Jednostavno vise ne ide ovako!! :dash::whistling::dontunderstand::bye:

Poslednja izmena:
Verovatno mislis na izlaske u ISTI kafic...To nisam...Obicno menjamo mesta, onako spontano gde stignemo, zavisi i sa kim idem...ali ne volim sam da izlazim. Uostalom jesi video nekad ribu samu u kaficu, a da nije sponzorusa, tesko...Obicno su u grupama sa drugaricama.
A dalje nesto razmisljam...nema se ni vremena za izlaziti svako vece, ako budem trenirao, igrao u KUD-u i putovao kako savetuje onaj lik...necu izlaziti uopste :wink:
Ali ipak kad me neko negde pozove, ili me drug jednostavno zove i kaze "dosadno mi je", ne mora da mi kaze "dodji kod mene", ja sam znam sta treba da radim...ostavim posao i dodjem. I to isto ocekujem i od drugih, pa ni "drugarice" nisu izuzetak. Koje su to drugarice koje stalno odbijaju ponude za druzenje??
Koja mi je to devojka koja visi vise sa svojim dedom i babom, a ja se smaram po zurkama i sam idem na kupanje?? Ceka sad da nadjem drugu, pa ce onda da se pojavi...Dokle vise sa tim testovima, dame? Malo mi je sto me evaluiraju stalno drugari, mere sve sto radim, procenjuju svaki moj pokret, analiziraju svaki moj potez u zivotu...I jos mi samo fale vase jebene igre, drage moje!!
Sve cu to da oteram u 3 lepe ***** materine dosta mi je!! Jednostavno vise ne ide ovako!! :dash::whistling::dontunderstand::bye:
Da, u isti kafić... Čovek...daj malo vedrine, pozitive u svoj život... Mnogo te preokupirala ta tvoja priča, sav si mi melanholičan... Daj opusti se malo, pozitivnije razmišljaj... U redu je da ste jedan na jedan, pa si siguran da si ti taj koji je u pravu... Ali u ovom tvom slučaju si ti sam protiv svih ostalih... Pa se onda zapitaj do koga je problem...? Nije valjda da su sad svi oni u krivu, a ti u pravu...?

Crno dete, a nisi pomislio da možda u tim KUD-ovima, sportskim klubovima i td ima devojaka sa sistemom vrednosti koji je malo drugačiji od sistema vrednosti koji su izgradile pratljače koje znaju samo da upale TV i gledaju Grand u pauzama izmedju dva smaranja u kafiću?
Okreneš se oko sebe, pogledaš gde "izlaze"* devojke koje upotrebljavaju mozak, pa onda odeš tamo da ih potražiš.

*Jedno objašnjenje: Stavio sam navodnike na "izlaze" zato što je normalnoj omladini odlazak u biblioteku, pozorište, na trening takodje izlazak u dobar provod.

I otkriću ti još nešto - Stari Grci još rekoše "u zdravom telu zdrav duh". Devojke koje se bave sportom ili igraju u KUD, pored toga što su dobre ribe, nisu iskompleksirane i nisu folirantkinje.
Srećno...

Ako nije ovo http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6696776&postcount=50
,onda mu nešto nedostaje u izgledu ili ponašanju.

Ja reko' da budem fina i prećutim svoj zaključak, upozorena sam jutros da ne vređam i ne spamujem, ali izgleda da nas imaaa... koji tako mislimo. Jednostavno, devojke se u tim godinama (:think: hm, a kojim tačno? Ali hajde otprilike da su tinejdžeri u pitanju) tako ponašaju i to je tako otkad je sveta i veka i već generacijama, počev još od naših rođaka šimpanzi, to ponašanje pali i kod "mužjaka" je socijalno prihvatljivo. Ako se tebi, Crveni, do te mere ne sviđa i devojke su ti do te mere odbojne, da razmišljaš čak i o fizičkom kažnjavanju, onda si, brate mili, pogrešio forum. Ovde smo uglavnom svi straight.

Ja reko' da budem fina i prećutim svoj zaključak, upozorena sam jutros da ne vređam i ne spamujem, ali izgleda da nas imaaa... koji tako mislimo. Jednostavno, devojke se u tim godinama (:think: hm, a kojim tačno? Ali hajde otprilike da su tinejdžeri u pitanju) tako ponašaju i to je tako otkad je sveta i veka i već generacijama, počev još od naših rođaka šimpanzi, to ponašanje pali i kod "mužjaka" je socijalno prihvatljivo. Ako se tebi, Crveni, do te mere ne sviđa i devojke su ti do te mere odbojne, da razmišljaš čak i o fizičkom kažnjavanju, onda si, brate mili, pogrešio forum. Ovde smo uglavnom svi straight.

Ajde mi moim te sad svojim recima opisi to ponasanje devojaka koje je socijalno prihvatljivo, i jos od vremena simpanzi?? :dontunderstand: Opisi samo!! Sto jasnije...da vidim...

Pa eto,ja to nisam ni primetio...za mene je ceo Svet straight,i tek kad me neko zvizne po glavi vidim da nije tako.

Ne radi se tu o prici str8 - not str8, principi psihologije su isti, nagoni, osecanja ljudi, zakon privlacnosti, sve je isto - isto vazi u svim odnosima, ista nit prozima i prijateljstvo i ljubav, dok su naravno neke druge stvari razlicite i o tome bih mogao i mnogo detaljnije....ali izlazi iz okvira teme.

Samo su devojke malo extremniji primer, jer su prilicno isfolirane.

Poslednja izmena:

Ako oces klubove onda skini ovo i procitaj - super knjiga..... rezultat broj 4 venusian art handbook
http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=venusian+art+handbook+torrent&btnG=Search

Poslednja izmena od moderatora:
Ajde mi moim te sad svojim recima opisi to ponasanje devojaka koje je socijalno prihvatljivo, i jos od vremena simpanzi?? :dontunderstand: Opisi samo!! Sto jasnije...da vidim...

Pa sam si ga opisao u uvodnom postu. Nije da sam ja bila takva u tim godinama ali većina devojaka jeste. I mogu ti reći da su u tom nekom periodu imale više uspeha sa dečacima od mene, ja sam im bila ortak.

Najgore mi je kad prođem pored čopora (što se po pravilu vezuje za radnike na ulici, pa onda ispadne da neko njih diskriminiše), pa dok im se približavam razmišljam hoću li osetiti poglede na svojoj guzici. Nije potrebno da budem ultrariba za to, to je refleks..... vaš. Ako se trudim da "ne vrckam" to se vidi, ako normalno hodam (mis' ne hodam kao kauboj, što je tipičan muški hod, već normalno hodam, ženski) to je vrckanje :lol: u suštini sve se svodi na to da ti i tebi slični moraš da zvernjaš u guzice. To je seksualno uznemiravanje.

Jedno vreme sam vezivala košulje oko struka zbog ovog fenomena. Onda mi je postalo mnogo vruće, a i psi nisu vredni toga.

Back