Pa dede ajde kad si tako pametan, imas 3 dana da upoznas 2 drugarice i nagovoris ih da izadjemo na bazen, pa da te vidim
Drustvo, mislis da je to tako lako naci?? Ljudi su zauzeti, ljudi vec imaju drustvo, pojedini mozda ni ne zele drustvo. Drustvo se ne stice lako i mora da se CENI, a ne kao neki stav koji pojedinci, uglavnom devojke, gaje i prema drustvu i prema vezama...
Ta glupa i staromodna ***** nije htela ni da je odbacim do kuce iako mi je usput, mislis li da ce prihvatiti poziv za bazen iako ce ici nas sestoro, sto ukazuje na to da svaka vatacina otpada, i ko je sad tu lud...Kao ona druga sto je odbila vec 3 puta ponudu za izlet, iako se ide organizovano, i bice velika grupa...Sta bi da sam joj rekao idemo sami???
Ili ja treba da vam citam misli?? Dokle vise?? Koja ste vi to privilegovana tacka da ja moram uopste da vas zovem bilo gde, i onda si dajete sebi za pravo odbiti ponudu...Pa ja da sam tako odbijao ponude za druzenje, poceo bi na kraju da pricam sa cvecem od dosade........