gost 92482
Primećen član
- Poruka
- 636
Ja sam odavno došao do zaključka da u ženska guze gledam da ne moram da se dovodim u situaciju da skreću pogled kada ih pogledam u lice. Da ne otvaram sada i temu o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
Najgore mi je kad prođem pored čopora (što se po pravilu vezuje za radnike na ulici, pa onda ispadne da neko njih diskriminiše), pa dok im se približavam razmišljam hoću li osetiti poglede na svojoj guzici. Nije potrebno da budem ultrariba za to, to je refleks..... vaš. Ako se trudim da "ne vrckam" to se vidi, ako normalno hodam (mis' ne hodam kao kauboj, što je tipičan muški hod, već normalno hodam, ženski) to je vrckanjeu suštini sve se svodi na to da ti i tebi slični moraš da zvernjaš u guzice. To je seksualno uznemiravanje.
Jedno vreme sam vezivala košulje oko struka zbog ovog fenomena. Onda mi je postalo mnogo vruće, a i psi nisu vredni toga.
Priznaj, muške guze te mnogo više privlače i uživaš gledajući ih.Takodje ja cesto pogledam u neko zensko dupe i onda kazem - jao kako je ruzno - i onda nastavim da gledam i da se cudim kolioko je to dupe ruzno...
JaoJel privlacis ti neki veci kalibar ili samo radnike,svejedno sa obzirom sta pricas bolje i ne zasluzujes...
Takodje ja cesto pogledam u neko zensko dupe i onda kazem - jao kako je ruzno - i onda nastavim da gledam i da se cudim kolioko je to dupe ruzno...tako da ako razmisljas na ova nacin ne moras da imas psihicke probleme da ce neko zeliti sex sa tobom...
Ne brini nece - nisi ti nikakva riba.
ne mogu da verujem kako si surov, zar tako? Molim te uteši me i kaži da ti se sviđam
Jaone mogu da verujem kako si surov, zar tako? Molim te uteši me i kaži da ti se sviđam
![]()
Naći ću ti neku tetku za sex ono..... povremeni![]()
Pa eto,ja to nisam ni primetio...za mene je ceo Svet straight,i tek kad me neko zvizne po ..... vidim da nije tako.

Čuj, ne vređa mene to sa kevom, samo je oličenje vrhunskog mlakonjeOvo je bio komliment zapravo.
U svakom slucaju , bolje neka stara tetka nego ti...
S tim sto naravno tvoja keva je verovatno gora nego ti, bolje nadji nekog radnika pa ga hipnotisi mozda dobijes sex ...povremeni
a nisam znala ni da se takvo đubre dozvoljava na forumu. Nemaš šta drugo pa opičio po kevi? 24, reče? 
Čuj, ne vređa mene to sa kevom, samo je oličenje vrhunskog mlakonjea nisam znala ni da se takvo đubre dozvoljava na forumu. Nemaš šta drugo pa opičio po kevi? 24, reče?
![]()

Šta da se radi kad ne živim u *****/lezbo svetu.![]()
Probao sam da se uzdržim, da ne radim ovo, ali nisam uspeo...

Ti stvarno ne vidiš razliku? :shock:
Sad mi se vrzma još jedna glupost po glavi.....
Eeee ovo "neko glup" je dodato![]()
LM, nije dozvoljeno reći da je neko glup, pa sam bila banovana, očekujem da ti budeš banovan zbog uvrede nanete jel'te virtuelnoj meni. Ništa manje :wink: proći će. Mada sam ja u suštini samo konstatovala da je neko tunjav, sve ostalo je bilo u upitnoj formi. Namerno tako. Vodim računa. Ali džabe.
). Jasno sad?
Čuj, tema ti je užasno glupa, i iza toga stojim, a to zna i moja pokojna baba.
I to nije nikakva uvreda, to je konstatacija. Reći da si ti glup je nešto drugo. A iskreno se suzdržavam, obzirom da ne znaš da napraviš razliku između kritike idiotskog pisanja i vređanja čoveka kaoo takvog, kao i njegovih roditelja (što mi se nije desilo od nižih razreda osnovne škole). Jasno sad?
Što je najgore, ovo je ontopic![]()

Čuj, tema ti je užasno glupa, i iza toga stojim, a to zna i moja pokojna baba.

a koga to pravish ljubomornim na bazenu

Šta da se radi kad ne živim u *****/lezbo svetu.![]()
a sto nece ona na bazen

Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
a tema ti je glupa za medalju...fakat