Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Anybody Seen My Baby
Ako ti nisu bas udobne na bosu nogu, dala bih ti savjet da kupis one silikone za obucu, jako su korisni, ja ih imam u gotovo svim stiklama. Samo mi ih je malo nezgodno nositi po vrucini nekako mi se noga klize, ali su tako dobri, jer kad hodas, stajes na mekano, pa onda ne bole noge. imas ih u Liliju, DM-u, a nisu skupi. I sama sam ceso u stiklama, pa mi je onda ovo bas dobro pomoglo.

Znam, kupila sam Scholl-ove baš prošle godine u ovo vreme, za bratovljevo venčanje i nosila ih na otvorene sandale, ali su mi mnogo smetali i izvadila sam ih nakon sat vremena.
Hvala ti na savetu, možda bolje pomažu kad se nose na zatvorenu obuću.

150096_10150665722511976_111032714_n.jpg

Nesto sam razmisljala ovih dana o njima, gledala ih na netu. I ok su mi i ne, volim ovaj kajiscic oko zgloba, djeluje mi tako lijepo na nozi, ali mi predji dio cipele izgeda nekako napadno, mnogo je velika ta platforma...
Sta vi mislite o njima?

Nesto sam razmisljala ovih dana o njima, gledala ih na netu. I ok su mi i ne, volim ovaj kajiscic oko zgloba, djeluje mi tako lijepo na nozi, ali mi predji dio cipele izgeda nekako napadno, mnogo je velika ta platforma...
Sta vi mislite o njima?
Мени ова ципела може пристојно да дјелује само на зрелој жени. И то уклопљено са нечим шта није толико исфурано као ова врста ципела.
Секси, самоувјерена жена.
За младу дјевојку, мислим да је довољно да погледаш ноге, и да унапријед знаш шта има на себи од чланака на горе. Толико модерно, толико ношено, толико уклапано према шаблону, да се питам како више не досади.

Уз то, овакве ципале, колико год биле њежне боје сличне боји коже, које заиста продужују ногу, на ниској дјевоци не изгледају лијепо.
Осим ако нема заиста извајане ноге, па да саме ноге бацају у несвијест и не запазиш неприродност штула на које је стала.
Танка штиклица, висока платформа, на мало пунијој нози ниске дјевојке изгледа ружно и нестабилно.

150096_10150665722511976_111032714_n.jpg

Sta vi mislite o njima?

Ja mislim da ova cipela može da izgleda dobro samo na jako elegantnoj i jako skupo obučenoj i negovanoj ženi.
To mislim o cipeli. A ja je ne bih nosila nikada.

Ja sam zaboravila da vam pokažem i kažem da sam u No name radnji kupila cipelice No name brenda. :lol:

Ali kako samo laskaju ženskoj nozi i vizuelno je izdužuju, mmm... :)

tumblr_ly7kxvOfyY1rnm5eyo4_500_large.jpg
Lepe i lepo ti stoje. Ali ih moja stopala ne bi mogla vise ispratiti.

Sad mi oko luta za espadrilama

8911634825246_1743300068_1_197366.png.jpg

a oduvek za japankama. Njih najvise volim nositi i jedva cekam tople dane.. :zaljubljena: Bas mi se svidele neke (ne mogu nadjem fotku), ali mi se nije svidela cena (100 juri). I ove sandale bi mozda mogle proc.

8917506916382_1332801311_1_224050.png.jpg

Poslednja izmena:
Moram i ja da se prijavim da sam obožavala tu obuću, zvali smo ih "špagerice". Imala sam crne, crvne, bele, zelene, teget...... svakog leta po nekoliko pari. Prve mi doneo brat iz Italije. Posle bilo i kod nas. Sad ne mogu da nosim tako skroz ravno, ne prija mi. Ali zato su one levo, što se vezuju - savršene. Imala sam pre 3-4 godine slične. Prijatno za nogu sve prirodni materijal, platno, za ustanove gde ima dres kod i gde se ne sme u otvorenim sandalama.

Ja mislim da ova cipela može da izgleda dobro samo na jako elegantnoj i jako skupo obučenoj i negovanoj ženi.
To mislim o cipeli. A ja je ne bih nosila nikada.

Ne znaci da bi ih ja nosila zato sto sam ih okacila ovdje, vec cisto onako da vidim sta mislite o njima. ;)
Prvo sto ih nisam vidjela nigdje da imaju da se kupe, osim kopije koju nije isplativo kupovati, jer je to ipak kopija i drugo sto su stavili ogromnu platofrmu.

Poslednja izmena:
Ne znaci da bi ih ja nosila zato sto sam ih okacila ovdje, vec cisto onako da vidim sta mislite o njima. ;)
Prvo sto ih nisam vidjela nigdje da imaju da se kupe, osim kopije koju nije isplativo kupovati, jer je to ipak kopija i drugo sto su stavili ogromnu platofrmu.

Znam, samo pričamo. Mislim da je cipela ekstravagantna (model, boja, pa i cena, sigurno) i da jedino ima smisla ako je nosi neko ko je ceo takav.
A ja ne razumem te modele da velikom platformom i tankom, a visokom štiklom, ali pretpostavljam da postoji i odgovarajuća odeća i prilika za njih ...

Znam, samo pričamo. Mislim da je cipela ekstravagantna (model, boja, pa i cena, sigurno) i da jedino ima smisla ako je nosi neko ko je ceo takav.
A ja ne razumem te modele da velikom platformom i tankom, a visokom štiklom, ali pretpostavljam da postoji i odgovarajuća odeća i prilika za njih ...

Dobro, nikad ne zalim dati dosta para na dobru cipelu, ali ovo bi bila promasena investicija, ako mogu tako reci, definitivno.
Trebali su malo vise da obrate paznju na platofrmu,visinu stikle i na to koliko je tanka. Da su napravili manju platformu i maju stiklu, po meni bi to bilo dosta bolje.
A, dobro sad, boja bar nije teska za kombinovanje, a prilika bi se vec nekako ukazala gdje da se nose, naravno, ne cesto.

A zbog cega nije isplativo uzeti kopiju:lol:? Nisam upucena jer su sve postavljene cipele na temi antipod mog ukusa ali mislim nesto u sebi pa se pitam...zar nije bolje uzeti kvalitetnu svakodnevnu obucu, ono sto nosimo 24/7 (a da to nisu patike) dok za jednom u mesec dana kupimo kopiju jer nas po noci nit' ko vidi nit' pomoz' bog...ruku bih u vatru stavila da sve ove vase cipele u klubu niko ne bi od dima i mraka zagledao da li je djon crven ili roze a mnogo se vidi u cemu covek hoda u po' bela dana...sve ove cipele (stalno pominjem sve da ne bih nekoga uvredila nehotice) su strogo vecernje varijante...makar ja ne mogu da zamislim na devojkama obucu ovog tipa u bioskopu ili pozoristu, kafeteriji ili parku...nije mi to tooo...

A zbog cega nije isplativo uzeti kopiju:lol:? Nisam upucena jer su sve postavljene cipele na temi antipod mog ukusa ali mislim nesto u sebi pa se pitam...zar nije bolje uzeti kvalitetnu svakodnevnu obucu, ono sto nosimo 24/7 (a da to nisu patike) dok za jednom u mesec dana kupimo kopiju jer nas po noci nit' ko vidi nit' pomoz' bog...ruku bih u vatru stavila da sve ove vase cipele u klubu niko ne bi od dima i mraka zagledao da li je djon crven ili roze a mnogo se vidi u cemu covek hoda u po' bela dana...sve ove cipele (stalno pominjem sve da ne bih nekoga uvredila nehotice) su strogo vecernje varijante...makar ja ne mogu da zamislim na devojkama obucu ovog tipa u bioskopu ili pozoristu, kafeteriji ili parku...nije mi to tooo...

Okej, razumem za bioskop, park i kafeteriju, ali zašto ne u pozorištu? :think:

Pa ne znam, nisam navikla da vidim obucu ovog tipa u pozoristu...cesto obilazim teatre i zbilja nikada nigde nisam uocila ovakvu estetiku, na matine predstavama (studentarija ih posecuje jer su dnevne i jeftinije) mahom se nosi ravno, uvece je druga prica...skoro sam bas bila u Beckoj operi, zene su imale stikle, devojke su bile sredjene ali to nisu ovakve stikle...mozda bi mogao neko sa teme ko zivi van da prenese svoja iskustva. Jednostavno se drugacije oblace od nas. Makar taj sloj sto ide u operu, mnogi nasih godina plate samo da bi stajali sa strane i pratili muziku...ili stanu ispred i prate na video bimu.

P.S. Ukoliko bih bila sasvim iskrena, provela sam puno vremena u izlascima po nekim gradovima koji vaze za bogate i iskreno nisam uocila previsoke stikle i ogromne platforme a jesu mi cipele zapale za oko jer su mahom lepe. Ne nose ni espadrile na veceru, moderne su stikle ali u jeku platformi sam sigurna da konkretno u Becu nisu zazivele jer sam bas tamo pricala drugarici o tome. Mislim da nase devojke preteruju sa imitiranjem nekog estradnog stila. Verovatno je estrada svuda estrada i ovaj Labutin ima na umu estradu kad kreira (i pakistanske hanume, supruge naftasa) al' je obican narod obican narod a mi necemo da budemo obican narod i mislimo da Labutin cipele koje su skoro pa visoka moda treba da obujemo kad podjemo da gledamo u Grka Zorbu u Pozoristu na Terazijama. Ne kazem, Labutina sigurno ima na nekim fensi pariskim premijerama ali ja iste nisam posetila pa ne mogu da znam. U srednjoj klasi obicnih profesora, vrednih radnika i cega vec, toga jednostavno nema.

Pa, ja ne bih uzela kopiju, jer ne volim kopije, ali to je sad opet licno moj stav, a iskreno, ako sam rijesila da kupim skupe cipele, onda normalno da necu kupiti kopiju (to navodim samo kao prijmer), vise volim original, ako vec kupujem skupo, a ako ne, onda nije ni bitno. Bolje uloziti i u jedne prave cipele koje su udobne,za koje znamo da ce trajati, nego uzeti kopiju koja ce se sigurn raspasti, a vjerujem i da nije uudobna kao original. Isto tako, kad kupujem cipele ili bilo sta drugo, kupujem ih jer se meni svijdaju i udobne su mi, a ne da bi bile zapazene.
I prije svega stikle nisu za bioskop, a opet za pozoriste vala nije ni da se ide u patikama.

Poslednja izmena:
...e sto mrzim kad pocnem da pricu o ovakvim stvarima, uvek deluje k'o kritika a nije, vec jednostavno zapazanje...da bih se oprala evo marke koju ja cesto pazarim, jeftine su a dobro mi je iskustvo sa njima...baci pogled pa nece moja prica zvucati kao kritika...ima tu i platformi i visine ali nekako drugacije pada na oko, manje su agresivne...i usudila bih se reci, vise primerene gradu...

http://www.max-shoes.com/de/women.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back