Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..oni su uvek bili skupi, i ko god je mogao da ih priusti govorio je ovo sto i ti sada...da se isplati i da traju jer su kvalitetni...

Da, neverovatno. Jedan par nosim već četvrto (ili peto?) leto, i izgledaju isto kao kada sam ih kupila. Divna koža i spolja i iznutra, i onaj osećaj kad si srećan što hodaš, uopšte se ne umaraš. Eh, kako sam ih sad izreklamirala, zaslužila sam mali popust :)

Pogledajte sama kako su ove lepe za more, prave letnje... :)
tumblr_lkchegxrio1qg52b9o1_500_large.jpg

Hodamo tako što se učimo malo po malo, prvo nogu pred nogu dok se ne naviknemo, posle je sve lakše i lakše. :D

Niska sam ja, 1.63, nisam rasla još od početka gimnazije.

Zato volim štikle.

..usavrsile su one hodanje u tome odavno...jedna je od tebe visa 5, a druga cak 10cm..i obe nose samo tolike stikle...strahova,
svaki put se plasim da ce noge izlomiti u tome, a one kao da su bose:eek:

@ Anybody Seen My Baby
Ako ti nisu bas udobne na bosu nogu, dala bih ti savjet da kupis one silikone za obucu, jako su korisni, ja ih imam u gotovo svim stiklama. Samo mi ih je malo nezgodno nositi po vrucini nekako mi se noga klize, ali su tako dobri, jer kad hodas, stajes na mekano, pa onda ne bole noge. imas ih u Liliju, DM-u, a nisu skupi. I sama sam ceso u stiklama, pa mi je onda ovo bas dobro pomoglo.

Hehe, pa u pravu si ti, ja želim da imam i devojčicu i dečaka jednog dana, dete je dete i voleću ga i vaspitati najbolje što mogu, ali ako budem imala devojčicu, znam da joj neću braniti mnogo, sve dok je u skladu s njenim godinama.:)

Meni majka nije dozvolila puder pre treće godine srednje škole, recimo, tad mi ga je ona sama kupila. I zahvalna sam joj, mada nisam ni insistirala na njemu. Imala sam neku toniranu kremicu za tinejdžere koju joj je za mene preporučio dermatolog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back