Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vas pitam nešto, jel vama ovo babasto?

( zamislite samo da nemaju ovo konopče napred)
0920.jpg

Ili ovako nešto ( opet bez tog čuda napred)
0927.jpg
Прве су лијепе пословне ципелице... мада би мени биле боље да немају ову пертлу везану у машну. Такве сам гледала у офис шузу, танка платформа и не висока потпетица. Пристојне, пословне, одличне.
Ове друге... па, класична данашња мода. Не допада ми се.

Прве су лијепе пословне ципелице... мада би мени биле боље да немају ову пертлу везану у машну. Такве сам гледала у офис шузу, танка платформа и не висока потпетица. Пристојне, пословне, одличне. Ове друге... па, класична данашња мода. Не допада ми се.
:ok: .

Ja ove cipele uopšte ne razumem, pa me je zaintrigirao ovaj komentar. Šta ovakva cipela može da poručuje? Pitanje je ozbiljno, toliko mi je cela cipela nerazumljiva da ne mogu da zamislim kakva bi to bila poruka, dobra ili loša.
poruka-ja sam mnogo mala, oću da budem visoka ki bor (ili kao Trilijan u najmanju ruku :p )

alternativna poruka-kad sam bila mala, Striptiz mi je bio omiljeni film

alternativna poruka-ne umem da hodam u ovome, dragi, dođi po mene u nekim besnim kolima. Nemoj u jugiću, ne mogu da mi stanu platforme. I nemoj slučajno da me vodiš u šetnju, ili u neki kafić sa običnim, barskim stolicama. Ne zezam se, stvarno ne umem da hodam, mogu samo da stojim i da budem lepa, a i to ne zadugo, moram brzo da sednem/legnem i da se izujem. Što uopšte ne mora da bude loše po tebe. :p

poruka-ja sam mnogo mala, oću da budem visoka ki bor (ili kao Trilijan u najmanju ruku :p )

alternativna poruka-ne umem da hodam u ovome, dragi, dođi po mene u nekim besnim kolima. Nemoj u jugiću, ne mogu da mi stanu platforme. I nemoj slučajno da me vodiš u šetnju, ili u neki kafić sa običnim, barskim stolicama. Ne zezam se, stvarno ne umem da hodam, mogu samo da stojim i da budem lepa, a i to ne zadugo, moram brzo da sednem/legnem i da se izujem. Što uopšte ne mora da bude loše po tebe. :p

...:hahaha:

Reputacija za ovo :D

Trebaju mi lepe, bele ili srebrne papučice, da budu ravne, ali elegantne.

Dakle, ako treba baš mnogo dugo da hodam i stojim, primera radi, da ceo dan šetam od banke do banke po gradu (ne pitajte me ništa :lol:), a želim obući haljinu.

Imate li predlog? Ne fotografiju sa interneta, nego je li neko negde nešto slično ovome što tražim možda video?

Od radnji kojih ima u Beogradu. :)

Ja bih ti našla lepše, ali kad mora nešto što može da se kupi na licu mesta: u centru Beogrda u Đušinoj ulici je Schollova radnja. Scholl već par godina ima dobrog (italijanskog) dizajnera, pa im obuća nije - bar meni - ružna, a radi se o zdravoj obući, najboljoj mogućoj za hodanje. Nemam pojma šta trenutno imaju u radnji, nisam bila sto godina, ali ranije su uvek imali lepe sandale i papuče...
Evo sa sajta za inspiraciju (stavila sam sve u beloj boji, jer si to tražila, inače ima i u drugim bojama)
shoes_ia15203.jpg
shoes_ia15193.jpg
shoes_ia15218.jpg
shoes_ia15145.jpg

shoes_is06412.gif

http://www.drschollsshoes.com/

Poslednja izmena:
Ja bih ti našla lepše, ali kad mora nešto što može da se kupi na licu mesta: u centru Beogrda u Đušinoj ulici je Schollova radnja. Scholl već par godina ima dobrog (italijanskog) dizajnera, pa im obuća nije - bar meni - ružna, a radi se o zdravoj obući, najboljoj mogućoj za hodanje. Nemam pojma šta trenutno imaju u radnji, nisam bila sto godina, ali ranije su uvek imali lepe sandale i papuče...
Evo sa sajta za inspiraciju (stavila sam sve u beloj boji, jer si to tražila, inače ima i u drugim bojama)

shoes_ia15203.jpg
shoes_ia15193.jpg
shoes_is06412.gif

http://www.drschollsshoes.com/

Mnogo ti hvala, odličan izbor!

Prve su mi lepe, al' za proleće, druge su otprilike baš ono što i tražim :D, a baletanke su savršene!!!

Kakve su im cene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back