Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruuuuuuuuubbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

Rubice duso vodi ovog malog kuci, nevaspitan je i dosadan.
O boze :roll: ova matora deca ....ja stvarno ne znam nasta ce ovo sve da izadje ali na dobro nece ....ovaj ce jednom nekom biti ne daj boze otac....pa na sta ce bre to dete tek da ispaden ...:aha: uffff, ne znam ....samo covek da se brine eto nista drugo .

Ruuuuuuuuubbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

Rubice duso vodi ovog malog kuci, nevaspitan je i dosadan.
O boze :roll: ova matora deca ....ja stvarno ne znam nasta ce ovo sve da izadje ali na dobro nece ....ovaj ce jednom nekom biti ne daj boze otac....pa na sta ce bre to dete tek da ispaden ...:aha: uffff, ne znam ....samo covek da se brine eto nista drugo .

ja cnam da ti mene vojec :flert:
ja cam gadan.. mjogo cam gadan teta mijqa :neutral:

Znam da si gadan , al sta da ti kazem mali , nisam te ja rodila, da jesam eto ne bi bio gadan, al posto nisam ....al dobro nema veze sto si gadan samo ako budes bio pametan.
Zato mali u skolu da ides , nauke da ucis, lepo ponasanje, bonton i tako to i onda neces vise da budes gadan.
Missim mozda budes malo ruznjikav al dopadljiv.

Jaoooo kako si dosadan :evil:
I gde je vise ona Rubi...

Jeli mali imas li ti kucu ?
Roditelje ...bilo koga ...
Ja sad moram da idem znas ...ne mogu da sedim i da te cuvam .
Oces ti moci sam ?
Znas da presvuces pelenu i tako to ?
Oces znati gde ti je kuca odavde ?
Secas se nadam se ulic i broja ?

MILESAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Sad sam videla na FB,decko koji je zaprosio devojku na koncertu je moj dobar drug Dusan, isli smo u vrtic zajedno :D i ceo zivot se poznajemo i druzimo :D

Do sad je bio poznat po tome sto je meni sa 6 godina skinuo gace , eto sad ima bolju anegdotu za unuke :heart:

Mirka
hvala za klip:cmok::cmok:

to je bio onaj ljigavi momenat , mada pisala sam yaplakala sam
ne t:cmok:oliko zbog sreće dvoje lepih mladih ljudi koliko onako bezveze, mene venčanja, nežnosti i svašta nešto ume da gane,,,
a pošteno
mislila sam se mogo je baš i ovaj moj da izađe i opet me zaproisi
mada
kako izgleda opasno onako četvrtast, šišan na ćelavo (što i jeste)(više liči na telohranitelja no na doktora:mrgreen:)ne bi mu ni dali da priđe bini
kaže odmah bi ga prihapsili i pre no što izrazi želju da me zaprosi (pa što na niškom znači opet)a dvojca bi se već bacila na Gibonija da ga zaštite kad bi videli kako se približava bini
i tačno tako
pa mu je oprošteno:heart:

Mirka
hvala za klip:cmok::cmok:

0,,2993109_1,00.jpg

:per: ;)

NIje bilo pašteta... samo domaće kobasice i faširti... i to ljutih...

P.S. Ja uopšte ne jedem Argetu paštetu... samo Carnex... ;)

bravo čičak, to je patriotizam.... tako i treba, što da pomažemo razvoj njihove industrije
već se o sličnom pričalo na ovim stranama prethodnih dana
njihovi pevači kod nas, njihove paštete, čokolade, tržni centri.....
a kad treba nešto naše tamo da peva, da se jede, da se prodaje ... eee .... to ne može...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back