Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma to su mi samo za do jacpija i za vežbanje, inače nosim strogo guci
no dobro, imam jedan par gucijevih prošlogodišnji model, pa će ove tigrice, koliko danas, doživeti blizak susret s kontejnerom :ladimselepezom:

...'el imaju te chizmaje djon za zimske uslove ili samo jesenje...nemo' da te pandur na ulici zaustavi, pa te izuje, jer nemash sharu od 4mm...pa opet na Krsti da skupljash za kaznu...:lol:

Ma dobre su i Tigrove. Fale ljudi ove Wintera čizme, kažu da su dobre. Nema potrebe da ih menja ako ne zanose u krivini ili ako se ne klizau po mokru travu i blato.
Ako im je izašao bajlag onda obavezna zamena. Oće da smrdu ako iskoči bajlag.

da, da.. il uzmi miselinke

...'el imaju te chizmaje djon za zimske uslove ili samo jesenje...nemo' da te pandur na ulici zaustavi, pa te izuje, jer nemash sharu od 4mm...pa opet na Krsti da skupljash za kaznu...:lol:

Ma dobre su i Tigrove. Fale ljudi ove Wintera čizme, kažu da su dobre. Nema potrebe da ih menja ako ne zanose u krivini ili ako se ne klizau po mokru travu i blato.

:rotf::rotf:
Koji ste vi ludaci :lol:

uzmi motku pa udri :mrgreen:
:lol:

Zameni prednju i zadnju.

da, da.. il uzmi miselinke

samo da me ne izuva:rumenko:

ne zanose i ne klizaju
a bajlag ne znam šta je, pa sam pitala gugla i evo šta mi je rek'o:
"Bajlag ist kad krpa nađe zrncung ili/oder krpiš buba-mara
bushan fussbal, pa uradiš implementacion das Bajlag.

Herr Kolega ist stara kayla,
fussbaler bester od Karl Hajnc Rumenige-a.

Perversion.
Ding-dong!"
/pipidugadevetka, sarajevo-x.com/
:rotf:

...ma nije Poverka gledala u sharu...( zato i dzhibre sad )...nego je obratila pazhnju samo na "spoljni dojam"...
ma spoljni dojam je :roll:; kupljene su da posluže svrsi čišćenja placa od korovčine, al sam naravno živela u uverenju da ću ih tu i tamo ponekad nazuti kad je napolju kišurina a ja idem negde neobavezno
avaj:lol:

ma spoljni dojam je :roll:; kupljene su da posluže svrsi čišćenja placa od korovčine, al sam naravno živela u uverenju da ću ih tu i tamo ponekad nazuti kad je napolju kišurina a ja idem negde neobavezno

pa zato ti i smrde, mislim kupila si ih za plac, za korov ovo ono, pljuješ njihov spoljni dojam po forumu i hoćeš da ti mirišu, cvrc
ja sam moje npr kupila za gradsku varijantu, spoljni dojam je super i mirišu na ljubičice, eto : )

samo da me ne izuva:rumenko:

ne zanose i ne klizaju
a bajlag ne znam šta je, pa sam pitala gugla i evo šta mi je rek'o:
"Bajlag ist kad krpa nađe zrncung ili/oder krpiš buba-mara
bushan fussbal, pa uradiš implementacion das Bajlag.

Herr Kolega ist stara kayla,
fussbaler bester od Karl Hajnc Rumenige-a.

Perversion.
Ding-dong!"
/pipidugadevetka, sarajevo-x.com/
:rotf:

Vidi ovu Strog-pov što na ovu skupoću kupuje Tigriće za plac. Tz, tz, stidi se!:lol:
Možda je trebalo kupiti onaj modela na cvetiće. Valjda on miriše?:think:

Ja se ne sećam da u severnoj pokrajni postoji Muerteova crkva.
Znači Pope, priznaj koji si, čiji si i "oklen si"! Priznaj dobrovoljno, da te ne mučimo.:cool:

...samo jedna Crkva je Prav-a...Qaroh Crkva...;):lol:

ja i ne postojim
pitaj Boga sa kim ti sada pricas :lol:

...ja baš o tome...ko zna ko piše sa nick-a malavelika...:lol:

blago podozrevam da on zeli da ga mucimo :cool:

...samo vi ( Pile i ti ) pucajte...OvO su...khm...khm...khm...pardon, nakašljah se...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back