bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
da, da.. il uzmi miselinke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to su mi samo za do jacpija i za vežbanje, inače nosim strogo guci
no dobro, imam jedan par gucijevih prošlogodišnji model, pa će ove tigrice, koliko danas, doživeti blizak susret s kontejnerom :ladimselepezom:

...'el imaju te chizmaje djon za zimske uslove ili samo jesenje...nemo' da te pandur na ulici zaustavi, pa te izuje, jer nemash sharu od 4mm...pa opet na Krsti da skupljash za kaznu...![]()
Ma dobre su i Tigrove. Fale ljudi ove Wintera čizme, kažu da su dobre. Nema potrebe da ih menja ako ne zanose u krivini ili ako se ne klizau po mokru travu i blato.
Ako im je izašao bajlag onda obavezna zamena. Oće da smrdu ako iskoči bajlag.

uzmi motku pa udri![]()

Zameni prednju i zadnju.

samo da me ne izuva...'el imaju te chizmaje djon za zimske uslove ili samo jesenje...nemo' da te pandur na ulici zaustavi, pa te izuje, jer nemash sharu od 4mm...pa opet na Krsti da skupljash za kaznu...![]()

ne zanose i ne klizajuMa dobre su i Tigrove. Fale ljudi ove Wintera čizme, kažu da su dobre. Nema potrebe da ih menja ako ne zanose u krivini ili ako se ne klizau po mokru travu i blato.
Ako im je izašao bajlag onda obavezna zamena. Oće da smrdu ako iskoči bajlag.

ma spoljni dojam je...ma nije Poverka gledala u sharu...( zato i dzhibre sad )...nego je obratila pazhnju samo na "spoljni dojam"...

ma spoljni dojam je; kupljene su da posluže svrsi čišćenja placa od korovčine, al sam naravno živela u uverenju da ću ih tu i tamo ponekad nazuti kad je napolju kišurina a ja idem negde neobavezno
avaj![]()

ebiga mala, sad je prošo voz![]()
...i to po Tigar tragu - šari, a psi tragaĆi po...tigrovom mirisu gumice...
ne vredi Muerte-znam zenu licno
i ja sam se nadala da ona ne postoji
jer se njeno postojanje kosi sa svim mojim forumskim verovanjima
al, ebiga, videh je, cuh i poljubih![]()
...ovde samo uz dokazivanje...
...vidiš da ta Poverka007 ni aFatar nema...
samo da me ne izuva
ne zanose i ne klizaju
a bajlag ne znam šta je, pa sam pitala gugla i evo šta mi je rek'o:
"Bajlag ist kad krpa nađe zrncung ili/oder krpiš buba-mara
bushan fussbal, pa uradiš implementacion das Bajlag.
Herr Kolega ist stara kayla,
fussbaler bester od Karl Hajnc Rumenige-a.
Perversion.
Ding-dong!"
/pipidugadevetka, sarajevo-x.com/
ma spoljni dojam je; kupljene su da posluže svrsi čišćenja placa od korovčine, al sam naravno živela u uverenju da ću ih tu i tamo ponekad nazuti kad je napolju kišurina a ja idem negde neobavezno
avaj![]()

...eee...a zašto bi ti verovali...možda ni ti ne postojiš......ovde samo uz dokazivanje...
![]()

...eee...a zašto bi ti verovali...možda ni ti ne postojiš......ovde samo uz dokazivanje...
![]()

Ja se ne sećam da u severnoj pokrajni postoji Muerteova crkva.
Znači Pope, priznaj koji si, čiji si i "oklen si"! Priznaj dobrovoljno, da te ne mučimo.![]()

Ja se ne sećam da u severnoj pokrajni postoji Muerteova crkva.
Znači Pope, priznaj koji si, čiji si i "oklen si"! Priznaj dobrovoljno, da te ne mučimo.![]()

ja i ne postojim
pitaj Boga sa kim ti sada pricas![]()

blago podozrevam da on zeli da ga mucimo![]()

i ja se to cesto pitam.
...ja baš o tome...ko zna ko piše sa nick-a malavelika...
..

i ja se to cesto pitam![]()

Mmm, misliš?![]()