gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Kao dete s 10 godina znala sam da pratim politiku kod nas i u svetu putem novina i TV. Kad god otac kupi novine, mi se posvađamo ko će prvi da pročita! Prosto mu otmem novine, on se ljuti, ajde pola novine da čitamo.
nema svađe. Ili zaboravi da kupi novine, durim se ja što nije kupio a on bi mu žao.
Ili na TV nešto ne razumem baš sve, on je taj koji je sve objašnjavao, a kada tema malo razvije i da bude onako po mom mišljenju, ona bude rasprava pa rasprava.
Tvrd i uspešan čovek tako sam povukla na njega, njemu i mojoj majci (od nje mi je ostalo blagosti i ljubavi), zahvalna što od mene
naprave čvrstu i borca u životu i da oko sebe cenim sve ljude.
nema svađe. Ili zaboravi da kupi novine, durim se ja što nije kupio a on bi mu žao.
Ili na TV nešto ne razumem baš sve, on je taj koji je sve objašnjavao, a kada tema malo razvije i da bude onako po mom mišljenju, ona bude rasprava pa rasprava.
Tvrd i uspešan čovek tako sam povukla na njega, njemu i mojoj majci (od nje mi je ostalo blagosti i ljubavi), zahvalna što od mene naprave čvrstu i borca u životu i da oko sebe cenim sve ljude.