Sta uradi otac ubice Carlija Kirka..

Meni padaju na pamet i roditelji one dvojice masovnih ubica, iz Ribnikara i Mladenovca, te njihova reakcija na to sta su im sinovi uradili. Nije tu bilo ni kajanja zbog cinodelovanja potomaka im ni pokusaja da izraze neku vrstu saosecanja sa roditeljima pobijene dece. Nekako apsolutna hladnoca, ko, jel ja, sta sam ja tu kriv...
Šta bi uradio da si na mestu roditelja ove dvojice?

Šta bi uradio da si na mestu roditelja ove dvojice?
Jbg, nisam, mogu samo da pretpostavim. Nisam sve a ni to sto sam pratio nisam detaljno ali se secam da su oni bili nabusiti, da nisu prihvatali svoju krivicu ni u cemu, da nisu bas ispoljavali saucesce ka roditeljima zrtava... ja ne bih bio takav, ne bih sve druge krivio, ne bih bio u stilu "ja sam bre neuropsihijatar (ili sta vec), ne mozete sa mnom tako", verovatno bih se sam koknuo kada bih morao da se suocim sa roditeljima zrtava, pogotovo ako ih znam (kao sto ih je znao otac iz Ribnikara). Tesko pitanje ali jedno je sigurno, moras da budes ponizniji od gliste u zemlji.

Jbg, nisam, mogu samo da pretpostavim. Nisam sve a ni to sto sam pratio nisam detaljno ali se secam da su oni bili nabusiti, da nisu prihvatali svoju krivicu ni u cemu, da nisu bas ispoljavali saucesce ka roditeljima zrtava... ja ne bih bio takav, ne bih sve druge krivio, ne bih bio u stilu "ja sam bre neuropsihijatar (ili sta vec), ne mozete sa mnom tako", verovatno bih se sam koknuo kada bih morao da se suocim sa roditeljima zrtava, pogotovo ako ih znam (kao sto ih je znao otac iz Ribnikara). Tesko pitanje ali jedno je sigurno, moras da budes ponizniji od gliste u zemlji.
Da sam na mestu roditelja ove dvojice i da imam izbora:
Kontam da bih ih rokuno obojicu, pa se predao policiji

Ubistvo ne možeš da ispraviš tj. ne možeš ove iz groba da vratiš/nema mogućnosti "korekcije", još ako su ubistva namerna već si otišao žestoko pogrešnim putem.
Što se roditelja u takvim situacijama tiče, smatram da ne bi trebali da odgovaraju za dela svoje dece, međutim neka odgovornost društvu bi trebala da postoji - tipa da prijave dete ako je počinilo namerno ubistvo ili pak da uzmu stvari u svoje ruke i presude detetu.
Jer ono jednog dana će ta deca stasati u ljude, koji ako ne skapiraju šta su uradili mogu činiti još gora dela.

https://edition.cnn.com/us/live-news/charlie-kirk-shot-utah-death-09-12-25
The father of the Charlie Kirk shooting suspect urged his son to turn himself in to authorities yesterday after he confessed, to which the suspect responded: “I would rather kill myself than turn myself in,” a law enforcement official briefed on the investigation told CNN chief law enforcement analyst John Miller.

Tyler Robinson’s father was becoming convinced the shooter might be his son after recognizing him in photos released by authorities and he confronted him. “Tyler, is this you? This looks like you,” he asked the 22-year-old, the law enforcement source told Miller.

The suspect’s father then persuaded him to talk to a youth pastor who works with the Washington County Sheriff’s Office and the US Marshal’s Service. During that conversation, Robinson admitted to the crime, according to the source.

Robinson was taken into custody around 10 p.m. local time last night, the FBI said.

Možda je i on svoga vodao po streljanama
Ameri su to, većina stanovništa poseduje/nosi oružije i ide u streljane, najčešće iz razloga da se "odbrane" od potencijalnih napadača.
Tipa lik uđe da pljačka market u Teksasu i kupci ga izrešetaju
Ista logika je ako neki klinac sa oružjem uđe u neku njihovu školu i počne da puca - najpre će ostali da izrešetaju pa da postavljaju pitanja.

Otac je pokazao da je moralan i uzoran čovek. Američko društvo je pokazalo da je bolje od našeg. Kod nas roditelji kad im dete zgazi i ubije nekoga kolima prvo što gledaju je da potkupe sudiju, veštaka i samo kukaju za svojim detetom koje je pijano i drogirano nekome oduzelo zivot pa gle čuda sad je problem da njihov razmazen miljenik ide na robiju. Amerika je za nas civilizacija 1000 godina ispred i bolje je da se pokrijemo ušima malo i da se ne pravimo i na ovoj temi bolji od svih.

Са таквим оцем пандурском друкаром, знаш зашто је почео да убија
Počeo je da ubija jer je mali gad očigledno umno poremećeni radikalni levičar koji je umislio neke bolesne ideje u glavi. Samo se malo zajebao. Nije ispao nikakav revolucionar i mučenik nego jedan mali čudak koji nije ništa posebno uradio sa svojim životom. Svi koji likuju zbog smrti bilo koga su umno poremećene ličnosti.

Počeo je da ubija jer je mali gad očigledno umno poremećeni radikalni levičar koji je umislio neke bolesne ideje u glavi. Samo se malo zajebao. Nije ispao nikakav revolucionar i mučenik nego jedan mali čudak koji nije ništa posebno uradio sa svojim životom. Svi koji likuju zbog smrti bilo koga su umno poremećene ličnosti.
Више је осећај задовољене правде и оног '''ко се мача лати од мача и гине''

Тужно, али скроз ок за генераторе мржње попут Крка

Back