MOJ NAJVECI BLAM JE...

Bila je zima.Tog dana je mom drugu bio rodjendan.Kada sam video da dolazi potrcao sam ka njemu sa grudvom u ruci i povikao:"Gde si slavljenice".U tom trenutku sam se okliznuo i pao posred skolskog dvorista.Svi su mi se smejali a drugovi su me oponasali.
Danima su to prepricavali po skoli.

Hm...ovo nije moj blam, već moje profesorke francuskog. Na velikom odmoru zezali se mi u učionici i drug odluči da odvali prednju dasku sa katedre. Mi u fazonu: ''Nemoj, tebra, zajebavaće nas posle razredna!'' Ne vredi. Mi, da napravimo veći štos, postavimo katedru ispred table, na sredini, a kako pred tablom imamo jednu ''platformu'' - vidik je bio za 5+. Nakon zvona ulazi prof. francuskog, i na sebi ima bluzu i kratku suknju. Žena seda, a kako je bila vrućina k'o u paklu, ženska malo raširila nožice. I tako se mi valjamo od smeha 45 minuta, a ona ništa ne provaljuje. Zvoni za kraj, madam izlazi, a drug iz prve klupe dobaci: ''Nema gaćice..." Posle 5 minuta ulazi ženska što nam predaje književnost,a ona u miniću...:rotf:

brate, jel ona plava francuskinja?
ja ne da ne bih odvaljivao tu dasku ako je ona.....

Otisla sam sa buducim deckom u setnju. Otisli smo na Kalemegdan, no nebitno je sada. Uhvati me muka, bol u stomaku, zapravo kasnije se ispostavi da sam imala trovanje hranom... Ja, naravno, nista ne govorim, tvrda crnogorska glava pa trpi, nece da kaze. Boze, sve bi bilo lakse da sam rekla da mi nije dobro, ah... Kako nerviram samu sebe... :dash:
Bol i mucnina pocinju da bivaju sve jaci, i ja se na kraju ispovracam pred njim. Makar je bilo na udaljenosti od, recimo, 2 m. Ali, opet, on je to video.

Zasto sam pojela tu picu... Arrghh! :dash:

bio ja proslog meseca u zrenjaninskoj crkvi u svetosavskoj ulici, i aj da sa kevom da zapalim svecu, kad ono sluzba, i udjem ja u crkvu(a nosio sam majcu Judas priesta i neke havajske pantalonice),kad ono svi ljudi poceli da gledaju u mene, niko ne slusa popa sta prica, jedna baba mi vice ,,trebas se osisati sinko,, drugi ljudi nesto mrmljaju, jedva sam ceko da stignem na red da kupim svece i da izadjem!

bio ja proslog meseca u zrenjaninskoj crkvi u svetosavskoj ulici, i aj da sa kevom da zapalim svecu, kad ono sluzba, i udjem ja u crkvu(a nosio sam majcu Judas priesta i neke havajske pantalonice),kad ono svi ljudi poceli da gledaju u mene, niko ne slusa popa sta prica, jedna baba mi vice ,,trebas se osisati sinko,, drugi ljudi nesto mrmljaju, jedva sam ceko da stignem na red da kupim svece i da izadjem!

:D Meni bi to bila krajnje urnebesna i uvrnuta situacija, ne bih to svrstavala u blamove.

Dobro, priznajem, nije bas najprijatnije kad svi zure u tebe, ali... Ah.. .:lol:

jedno veče sam se sa drugaricama vraćala kući biciklima....sa jednog mesta
a meni se tako piškilo...da sam ja morala na brzinu negde obaviti šta sam trebala...
i prvo gde sam stigla čučnuti je odma pokraj puta ...inace tu nema puno auta..pa kao ajd nece me niko videti :lol:, kad ono ide kolima decko neki i pored njega sedi drug kojem se svidjam......i on meni takodje :eek::eek::eek::eek::eek:
aaaaa jaaaao kad su oni mene videli, jer su stali kolima da nas pitaju nesto...i kao a gde je sandra...:hahaha:
a ja sa strane čučim i mašem ...evooo meee pišaaaaam....:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:
došlo mi je svu travu da pojedem.... :rumenko::dash:
al na kraju je bilo sve ok..nisu me zezali

a meni se tako piškilo...da sam ja morala na brzinu negde obaviti šta sam trebala...
i prvo gde sam stigla čučnuti je odma pokraj puta ...inace tu nema puno auta..pa kao ajd nece me niko videti :lol:, kad ono ide kolima decko neki i pored njega sedi drug kojem se svidjam......i on meni takodje :eek::eek::eek::eek::eek:
aaaaa jaaaao kad su oni mene videli, jer su stali kolima da nas pitaju nesto...i kao a gde je sandra...:hahaha:
a ja sa strane čučim i mašem ...evooo meee pišaaaaam....:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

:eek:a zar ti je bilo tesko da ucutis dok oni prodju?:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Dopisujem se ja za vreme casa sa drugom preko papirica,a nastavnica nesto diktira (bilo je vazno da odgovorim,a htela sam kasnije da pepisem od drugarice).I tako pisem ja,pisem i kad sam pekinula vidim da ceo razred gleda u mene.Nastavnica je prekinula i dosla do mene.''Da vidim ja dete sta ti to pises.'' i 'ladno mi uzela papir iz ruke i procitala naglas,a ja pisala nesto bas poverljivo njemu...:rumenko:

Suma blista, suma peva, laku-ku-ku-ku-ku... To je pesma za "sumare" koji daju auto gol ili sutnu loptu u p.m...z:p:mrgreen:

Sad se slazem...:lol::lol::lol:

Sto prepravljas, pa gde ce ti dusa bre?z:lol:z:lol:

@tema
Bogo moj, koliko sam se ja puta izblamirala...
Evo, npr, bila sam mozda peti razred osnovne, i posla da kupim neke cestitke, bilo pred NG.
I naravno, nije covek jos uvek mogao da mi dokaze da ne treba da vucem punu torbu knjiga u skolu. Elem, kako su te cestitke bile na rafu nekom, ja cucnem da pogledam na poslednjoj polici, i pretegne me torba, koliko je bila teska, i prospem se na sred knjizare. Ja se tu razvalim smejati, i ne mogu da stanem. A prodavacica me samo bledo gleda... z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Sto prepravljas, pa gde ce ti dusa bre?

@tema
Bogo moj, koliko sam se ja puta izblamirala...
Evo, npr, bila sam mozda peti razred osnovne, i posla da kupim neke cestitke, bilo pred NG.
I naravno, nije covek jos uvek mogao da mi dokaze da ne treba da vucem punu torbu knjiga u skolu. Elem, kako su te cestitke bile kod rafa, ja cucnem da pogledam na poslednjoj polici, i pretegne me torba, koliko je bila teska, i prospem se na sred knjizare. Ja se tu razvalim smejati, i ne mogu da stanem. A prodavacica me samo bledo gleda... z:mrgreen:

Istina mora da dodje na videlo:hahaha:Salim se bre...to je samo fora!:D

Kad se izblamiras najvaznije je da se smejes...:mrgreen:

Urnebesno! :hahaha:
A, LoL, što kaže Stole, nisi mogla da sačekaš da prođu z:shock:

a ja sa strane čučim i mašem ...evooo meee [/COLOR]pišaaaaam....:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Najbolji deo!!
:sanke:

Mene su letos dečko i drug nagovarali i ubeđivali da smem da piškim kod nekog drveta na Beer festu... :lol: i piškila sam... :hahaha:

..jednom na treningu sam se tooliko zatrcala, kliznula se i pala ispod mreze i uplela se u nju, to mi je bilo vise smesno nego blamaza

..jednom sam pred simpatijom pala u rupu duboku oko metar i on me samo pogledao i nasmejao se, u zemlju sam propala

..bila sam u sopingu i prodavacica mi kaze racun, ja je pogresno razumem i kazem joj da nemam dovoljno novca i da izbaci nesto i dajem joj sav novac sto sam imala, opet ona meni isto kaze, opet ja nemam izbacite nesto i tako je to trajalo oko 5 min a svi ostali koji su bili u butiku su buljili u nas dve..to je trajalo dok ona nije uzela pare iz moje ruke i prebrojala ih...cak sam imala i kusur...uraaa

..jednom na treningu sam se tooliko zatrcala, kliznula se i pala ispod mreze i uplela se u nju, to mi je bilo vise smesno nego blamaza

..jednom sam pred simpatijom pala u rupu duboku oko metar i on me samo pogledao i nasmejao se, u zemlju sam propala

..bila sam u sopingu i prodavacica mi kaze racun, ja je pogresno razumem i kazem joj da nemam dovoljno novca i da izbaci nesto i dajem joj sav novac sto sam imala, opet ona meni isto kaze, opet ja nemam izbacite nesto i tako je to trajalo oko 5 min a svi ostali koji su bili u butiku su buljili u nas dve..to je trajalo dok ona nije uzela pare iz moje ruke i prebrojala ih...cak sam imala i kusur...uraaa

Буквално! :mrgreen:

Jednog su lika izbacili iz crkve,lik usao u majci Slayera na pricest i ovi ga iz bogoslovije izbace!!z:lol:

Back