DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
Izvinjavam se moderatoru zbog spama ali owo morate da vidite
odgledajte klip do kraja![]()
Ahaahahha...
Koji debilizam. Ne mogu da verujem.
Vrh klip.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se moderatoru zbog spama ali owo morate da vidite
odgledajte klip do kraja![]()
Ahaahahha...
Koji debilizam. Ne mogu da verujem.
Vrh klip.![]()
Gde sam tad bila?!ajoj =)
tako ja jednom sredjena shetam kroz sombor, imala neku leprshavu kratku suknjicu i dune vetar a ona se cela samo zalepi gore, meni na stomak, i sevne mi guzzica pred svima xD nisam smela vishe da nosim tu suknju xD xD
Ja takve srecne face pravim u busu kad slusam muziku,pa mi krene pesma koju mnogo volim..![]()
Ja sam se ukakio u bioskopu kad sam gledao Hari Potera![]()
Prva godina srednje, prva smena, dvocas engleski kod lika koji te....ne smori, nego te.....dobro,smori te
Po obicaju kasnim u skolu. Casovi pocinju u 7 ja legla u pola pet....Ulazim u ucionicu, -izvinjavam se sto kasnim- nastavniku, sedam u klupu, raspakujem stvari, i sedim...cujem, neko se smeje, komentarisu...ja u zadnjoj klupi, sakrila se iza ranca i kuntiram...Nista...posle 15 min neko me munu, dizem glavu.....i ono celo IV1 gleda u mene kao da sam pala s Marsa
Ne samo da sam promasila odeljenje, nego smo taj ponedeljak i menjali smenu![]()
bas sam se pre dva dana zabuljila u jednog decka a ispred mene se nalazila bara koju sam kasno videla, pokusala da je preskocim i pala...omg![]()
Ja sam se ukakio u bioskopu kad sam gledao Hari Potera![]()
Lol, stvarno sam se nasmejala na ovo....Moj najveći blam bio je na ekskurziji, Lepenski Vir ili nešto slično, uglavnom neke stepenice, mnoogo klizave, a ja se prospem pred svima...tad me uopšte nije bio blam samo me je mnogo bolelo...posle nisam mogla dve nedelje da radim trbušnjake na fizičkom, izgovor - boli me trtica...Bila neka guzva na hodniku u skoli i dolazim ti ja s' ledja nekoj ribi misleci da je moja...uhvatim je za guzu i kao pa gde si???---u jb.t izvini... tup padne samarcina...ceo hodnik u mene gleda a ja samo "greska ljudi"... bruka ne znam ni ko mi je riba, bruka za Srbiju...
shibby
Hahaha...ma opušteno...ja sam jednom pred dečkom koji mi se sviđa obrisala stepenice, a pred jednim umalo nisam pala kad sam ga videla kako se grli sa nekom devojkom....Tako sam se saplela da nije bilo drugarice do mene polomi se....![]()
Мене сестра воли да држи за руку кад идемо негде... Ја не готивим то, ал ето њој је трип...
Мене сестра воли да држи за руку кад идемо негде... Ја не готивим то, ал ето њој је трип...