MOJ NAJVECI BLAM JE...

Jao sad se setih......

Posto ovih dana zbog silnih humanitarnih akcija i nvo sa sobom vucem razni promotivni materijal(letke,kondome,majice,pistaljke itd)a po kazni sedim u prvoj kluoi pred katedrom....i vadim knjige laganice,a imamo srpski kod profesora koji je omasio penziju ima bar 70 godina,msm isao je u odeljenje sa dedom mog druga:eek:....nego,ja kako sam u zurbi vadila te knjige na njegov sto pored moje pernice ispadne par Dance 4Life kondoma......i ja kao....Upss,to je moje:zstidljivko:

Ja sam se ukakio u bioskopu kad sam gledao Hari Potera :zstidljivko:

Jao, Hari Poter. :lol:

Išla sam sa sestrama da gledam peti deo i još sa nama je bilo neko društvo...

Sećam se da, u trenutku kad je Voldemor izbio Hariju štapić iz ruke, svi napeti, mrtva tišina, očekuju šta će biti, a ja: "A U PI**U MATERINU!"

:hahaha:

Sećam se da smo se svi opalili smejati i kaže meni neki dečko iz društva: "Divan rečnik, nema šta."

Samo sam se cerekala ko kreten u suknji, psujući. Što sam i bila. :lol:

Bilo pre možda 2 godine...

Prva godina srednje, prva smena, dvocas engleski kod lika koji te....ne smori, nego te.....dobro,smori te:zstidljivko:
Po obicaju kasnim u skolu. Casovi pocinju u 7 ja legla u pola pet....Ulazim u ucionicu, -izvinjavam se sto kasnim- nastavniku, sedam u klupu, raspakujem stvari, i sedim...cujem, neko se smeje, komentarisu...ja u zadnjoj klupi, sakrila se iza ranca i kuntiram...Nista...posle 15 min neko me munu, dizem glavu.....i ono celo IV1 gleda u mene kao da sam pala s Marsaz:shock:
Ne samo da sam promasila odeljenje, nego smo taj ponedeljak i menjali smenuz:hi:

Pre par godina ishla ja ulicom sa dedom i na stanici stoje dvoje i ljube se.. a moj deda, on mora svima neshto da dobaci,da prokomentarishe,itd.. i kad je on video to dvoje pocheo da se dere ''Nije vas sramota da se tu zhvalavite pred ljudima!!.. sram vas bilo!!'' i gleda u mene i kazhe mi ''jel vidish kakva neqltura..!'' ja u zemlju da propadnem...
i to dvoje prestali da se ljube kad se on izdrao z:hm:

Setamo se Dzemanja i ja parkom,videli mi neku klupu i rek'o ajde da uhvatimo mesto (jos par nekih ljudi motalo se okolo) ja videla idu neki baba i deda da sednu i potrcim da zauzem mesto,sednem na klupu i bacim kisobran na nju..''Izvinite,zauzeto je..'' Ovi me belo pogledali i produzili...E,jedva sam ga se otarasila koliko se smejaooooo....Debil jos dobacuje kroz prozor.......lol Ali nije to moj najveci blam,daleeeeeko od toga....p.s. mags,ovo je stvarno da se covek obesi...i ja sam jednom pogresila smenu,ali nisam usla u pogresno odeljenje,hvala bogu...:)

Prva godina srednje, prva smena, dvocas engleski kod lika koji te....ne smori, nego te.....dobro,smori te:zstidljivko:
Po obicaju kasnim u skolu. Casovi pocinju u 7 ja legla u pola pet....Ulazim u ucionicu, -izvinjavam se sto kasnim- nastavniku, sedam u klupu, raspakujem stvari, i sedim...cujem, neko se smeje, komentarisu...ja u zadnjoj klupi, sakrila se iza ranca i kuntiram...Nista...posle 15 min neko me munu, dizem glavu.....i ono celo IV1 gleda u mene kao da sam pala s Marsaz:shock:
Ne samo da sam promasila odeljenje, nego smo taj ponedeljak i menjali smenuz:hi:

:)
Sto se tice menjanja smene, moj drug se jednom presao.
Trebali smo da budemo prva smena, a on je dosao u drugu, i mi na sedmom casu, stize jednom drugu (koji je inace bio na casu) poruka: "Gde ste vi, sta nam je prvi?"
Tako on omasio smenu, ali nije neka stete bila, bar se naspavao. :)

:bob:

bas sam se pre dva dana zabuljila u jednog decka a ispred mene se nalazila bara koju sam kasno videla, pokusala da je preskocim i pala...omg:zstidljivko:

Hahaha...ma opušteno...ja sam jednom pred dečkom koji mi se sviđa obrisala stepenice, a pred jednim umalo nisam pala kad sam ga videla kako se grli sa nekom devojkom....Tako sam se saplela da nije bilo drugarice do mene polomi se....z:mrgreen:

Bila neka guzva na hodniku u skoli i dolazim ti ja s' ledja nekoj ribi misleci da je moja...uhvatim je za guzu i kao pa gde si???---u jb.t izvini... tup padne samarcina...ceo hodnik u mene gleda a ja samo "greska ljudi"... bruka ne znam ni ko mi je riba, bruka za Srbiju...
shibby
Lol, stvarno sam se nasmejala na ovo....Moj najveći blam bio je na ekskurziji, Lepenski Vir ili nešto slično, uglavnom neke stepenice, mnoogo klizave, a ja se prospem pred svima...tad me uopšte nije bio blam samo me je mnogo bolelo...posle nisam mogla dve nedelje da radim trbušnjake na fizičkom, izgovor - boli me trtica...

Hahaha...ma opušteno...ja sam jednom pred dečkom koji mi se sviđa obrisala stepenice, a pred jednim umalo nisam pala kad sam ga videla kako se grli sa nekom devojkom....Tako sam se saplela da nije bilo drugarice do mene polomi se....z:mrgreen:

ja sam ga jednom videla kako se drzi za ruku s nekom i ucinilo mi se da je to devojka s kojom se ne slazem ni malo,bila sam tooliko besna kad ono to mu bila sestra:dash:
al sto je sestru drzao za ruku??:dontunderstand:

Back