Tornado_Spirit
Početnik
- Poruka
- 16
Najzesce je kad vozis bicikl pa ugledash nekog lepog psa....pa zbog njega upadnesh u sahtu ! Pa se onda skupi ceo kraj da te izvadi, samo shto vatrogasce ne pozovu...a kad te pitaju kako si upao...tj zbog cega 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, mogu da zamislim
Mmm... ja se inače ne blamiram često, više radim to namerno, like idem niz ulicu & pevam, saplićem se or smtg.
Ali setiću se nečega... pretpostavljam.
... ja pričam sama sa sobom...![]()
ja pricham sa predmetima
Chesto umem da viknem npr. autobusu "***** ti mamu" zato shto nije doshao kad mi je trebao![]()
Da ja imam naviku kao ti , ja onda ne bih prestajao da psujem na stanicama![]()
ovo danas je bilo strasno.vracamo se ja i drugarica iz wc-a i ja smotana sapletem se o onaj veliki pano,on pao meni na glavu a ona se izmakla i,ja se onda odmakla,a on se ceo srusio na zemlju..Svi izasli na hodnik,tetkica me pita jel sam dobro a ja da propadnem u zemlju..(glava me i dalje boli)
htedoh da ostavim isti komentar =)))Буквално!![]()
Pazi samo da ti autobus ne pozove starijeg brata u obliku Peterbilta 821 iz '55-te.ja pricham sa predmetima
Chesto umem da viknem npr. autobusu "***** ti mamu" zato shto nije doshao kad mi je trebao![]()
Pričanje se kod mene podrazumeva
Oh, da, like, setim se nešto u sebi, pa se tako nasmejem, sama sa sobom nasred ulice, ili kad ide neko koga ne želim da vidim or smtg, ja cedim kroz zube "ohhhhh, shit, shit, nemoj da mi se javiššš, shiiit!"
A, da, slažem se da pričanje same sa sobom nije ništa čudno. Bar ne meni![]()