MOJ NAJVECI BLAM JE...

Pričanje se kod mene podrazumeva :)

Oh, da, like, setim se nešto u sebi, pa se tako nasmejem, sama sa sobom nasred ulice, ili kad ide neko koga ne želim da vidim or smtg, ja cedim kroz zube "ohhhhh, shit, shit, nemoj da mi se javiššš, shiiit!"

A, da, slažem se da pričanje same sa sobom nije ništa čudno. Bar ne meni :P

ovo danas je bilo strasno.vracamo se ja i drugarica iz wc-a i ja smotana sapletem se o onaj veliki pano,on pao meni na glavu a ona se izmakla i,ja se onda odmakla,a on se ceo srusio na zemlju..Svi izasli na hodnik,tetkica me pita jel sam dobro a ja da propadnem u zemlju..(glava me i dalje boli)

Буквално! :mrgreen:
htedoh da ostavim isti komentar =)))

inache, to na ulici mi nisu blamovi...ja se stalno smeshkam dok idem, pa me polovina bledo gleda, a polovina isto pochne da se smeshka pa mi bude drago =) a stalno zamishljam neke situacije dok idem i onda pochnem da pravim face koje bih napravila u toj situaciji, pa se malo zanesem ili otvaram usta kao da pricham to shto zamishljam, a ne ispushtam niakkav zvuk xD :mrgreen:, ali to mi je sve normalno

ja pricham sa predmetima
Chesto umem da viknem npr. autobusu "***** ti mamu" zato shto nije doshao kad mi je trebao :P
Pazi samo da ti autobus ne pozove starijeg brata u obliku Peterbilta 821 iz '55-te. :lol:

duel.jpg

Ako si gledao onaj film Duel, znaćeš o čemu je reč. ;)

Uh..pre par godina,imala sam 15,setala kuce ..I ono vidi drugo kuce,i poce da skace i da me vuce..

I u tom trenu meni povuce trenerku,i ona spade..i tako sam ostala u sarenim gacicama na sred ulice koja je prometno kolko i Bulevar...:hahaha:

aks i dalje laje,ja placuci dizem trenerku,i besna bacam pare iz ruku na ulicu,a sestra se cepa.. :neutral::lol::hahaha:

Pričanje se kod mene podrazumeva :)

Oh, da, like, setim se nešto u sebi, pa se tako nasmejem, sama sa sobom nasred ulice, ili kad ide neko koga ne želim da vidim or smtg, ja cedim kroz zube "ohhhhh, shit, shit, nemoj da mi se javiššš, shiiit!"

A, da, slažem se da pričanje same sa sobom nije ništa čudno. Bar ne meni :P

isto tako,znaci stojim na stanici ujutru,niko normalan u to wreme nije ni progledao i ja se setim necega i osmeh od uwa do uwa,a ostali me gledaju kao boze koji kreten.......hahaha
A ni pricanje sa samom sobom mi nije strano........hehe,kao jao kad bih owo e onda bih mogla i owo ,pa bi bilo super kada bi ono.......hehe........z:mrgreen:
al' to mi uopste nije kao neki blam,sta,pa mnogi pricaju sami sa sobom........z:mrgreen:

Back