Da li je potrebno jos detalja...
:wink:
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Shizi:Zasto bi bilo nemoguce?
Moj dozivljaj je bio takav...400 km, dve drzave...i nista nas nije sprecilo da se vidimo
ops:lav607:Shizi:Zasto bi bilo nemoguce?
Moj dozivljaj je bio takav...400 km, dve drzave...i nista nas nije sprecilo da se vidimo
Crna gora nije drzava niti ce ikada biti,tako da se ti ne racunas...poz... :wink:
lavica76:Sta mislite, da li je moguce zaljubiti se u nekog koga ste upoznali na netu i nikada ga niste videli uzivo.Plus sto zivite u dve razicite drzave i jos ste 400km jedno od drugoga.
Meni zvuci neverovatno, ali neko drugi me ubedjuje da je tako.
A da taj neko samo zeli sex, i to je jos neverovatnije, pa mogao bi da ga nadje u svojoj okolini sa mnogo manje muka.
Ajde, sta vi kazete na to?
lav607:avesic:aj se vratimo na temu ---
pa nije uvek pravilo ,,kao daleko su ,,pa ih privlaci nesto sto se na prvi pogled cini neostvarljivim ,,,
mozda su prepoznali ,,,bla bla bla ma yebes ovo niko nije ozbiljno shvatio
Do tebe mi je 55 minuta ,cisto da znas!
blackcat:to je fantastichno.upravo mi se sad to dogadja sa jednim forumashem.fizichki izgled jeste bitan ali nije presudan...mada 400km jeste velika prepreka ali nije nesavladiva...opusti se i uzivaj dok traje...pozdrav!
blackcat:to je fantastichno.upravo mi se sad to dogadja sa jednim forumashem.fizichki izgled jeste bitan ali nije presudan...mada 400km jeste velika prepreka ali nije nesavladiva...opusti se i uzivaj dok traje...pozdrav!
lavica76:Sta mislite, da li je moguce zaljubiti se u nekog koga ste upoznali na netu i nikada ga niste videli uzivo.Plus sto zivite u dve razicite drzave i jos ste 400km jedno od drugoga.
Meni zvuci neverovatno, ali neko drugi me ubedjuje da je tako.
A da taj neko samo zeli sex, i to je jos neverovatnije, pa mogao bi da ga nadje u svojoj okolini sa mnogo manje muka.
Ajde, sta vi kazete na to?
ops: - vidim neki zaista zele resenje, samo ceo odgovor necete pronaci na topiku, ali evo nacina da ga pronadjete...
)Tamo tj. uzivo nema povlacenja reci, pogleda, reakcija, dela i nedela... Zato devojke - predjite sto pre na konkretne poteze ili ce sve ostati nedoreceno u vasim glavama isto kao i na serveru Krstarice...
8)

avesic:lav607:avesic:aj se vratimo na temu ---
pa nije uvek pravilo ,,kao daleko su ,,pa ih privlaci nesto sto se na prvi pogled cini neostvarljivim ,,,
mozda su prepoznali ,,,bla bla bla ma yebes ovo niko nije ozbiljno shvatio
Do tebe mi je 55 minuta ,cisto da znas!
tesko da bi fićom stigo za 55 minuta
ako ima fluida ima ga a ako ne glupo je bilo kako...