Modni žiri

Devojka u zelenom topu i iscepanom, belom džinsu je previše krupna za takve pantalone.
Kad gledam onu crvenu haljinu uopšte ne primećujem devojku koja je nosi, haljina kao da je progutala.
Rijana u ovom belom korsetu, čudno sečenom pri dnu i sa ovom frizuricom izgleda kao animirani lik iz igrica.
Fergi ima haljinu sa bezveze prugama, koja je šira i kraća nego što treba.
Devojka pored Fergi je u potpuno običnoj kombinaciji, ali beli prsluk i šljašteća crna mini suknja:roll:
]

Jennifer Lopez
Premiere+Sony+Pictures+Arrivals+JcIsMQS-Z0pl.jpg

Videla sam vec ovu sliku...
Prvi utisak- sto je smrsalaaaaaaaaaaa Dzeniferrrrr svaka cast , bas fino izgleda...

Drugi utisak cizme su grozne !
Neke sandalice bi po meni tu isle daleko bolje.
Il elegantna cizma ...

Djevojke, zene, komsinice....auuuuu. Moja greska!
Ja sam u trenutku pomislio da je na slici nasa draga forumasica Raisa koja napisa: "posto su ostali vec komentarisali stavicu svoje tri...".
Vidim ja poznata lica ali nikako da se sjetim odakle poznata. Kad ono Ashanti i Rihanna :dash:
Sto drugo moze co'ek da kaze za forumasicu nego da izgleda fenomenalno.

kao što sam i mislila...forumaši su krajnje neiskreni...:think:

Poslednja izmena:

Super...meni se ova kombinacija veoma dopada:klap:. Sebe bih mogla da zamislim u slicnoj haljini apsolutno, mozda samo bez lanaca na cizmama ali to je sitnica, celokupan utisak je sjajan, nezno a ipak nekako rock izdanje Odabir nakita je dobar, ni malo ni puno a ona je lepa zena kojoj haljine laskaju, gradjena je zaobljeno i zenstveno pa joj haljine sjajno stoje. Bas mi se svidja...:heart:

J Lo ODLICNA! Cini mi se da su joj malo velike te cizme u stopalima, ali je haljina stvarno fenomenalna.
Alba, prva kombinacija mi je OK za ulicu, na drugoj cizme izgledaju nekako jeftino.

Ona je bas cute ali ona + moda + ja nikako da kliknemo. Na prvoj slici mi je cakano odevena sve do cipela, one su po mom misljenju grozne. Ne volim taj spic nikako, spicastu cipelu priznajem samo crnu salonku ostalo mi se ne svidja tako da sam pristrasna kada kazem da su cipele ruzne. Na drugoj slici cizme mi odmah upadaju u oci, uopste mi se ne dopadaju ali kada bolje zagledam shvatam da mi se zapravo nista ne svidja, majicica koja je bas minimalna se ne uklapa uz ovakve cizme nikako...nije mi po ukusu garderoba ali je glumica bas slatka

Jesica Alba na prvoj kombinaciji odudaraju bele, elegantne cipele, a i ova bela majica ispod nije baš najsrećnije rešenje. Na drugoj kombinaciji braon čizme sa šnalom su prosto ružne, a sivi top onako osrednje. Skroz neinventivno, kao da je obukla nešto tek reda radi, šteta, a baš je slatka.
Alisa, bela haljina, ženstveno, suptilno, odlično:ok:. Cipele malo odudaraju. Druga kombinacija je skroz prosečna top i torbica slatki, farmerke ok, cipele malo demode, a ovu tetovažu neću da komentarišem:eek: Jel' Alisa glumi u Charmed?

Meni se ne svidja kako stoji ni jednoj.
Odvratna je haljina, ko da sam je ja sila sa svoje dve leve ruke.
Al zato joj crvena stoji jaaaaaako dobro.
Divno istaknuto zensko poprsje.
Jedno od najsexijih delova tela po meni .

Bordo haljina je lepa i elegantna.
Crna sa zelenim kao da je pamučna, nekako nije dovoljno elegantna. Čini mi se da podjednako dobro stoji i jednoj i drugoj, Alisija je malo kršnija:lol:, ali ova druga ima zanimljivije papučice:D

ovo je jedna od mojih omiljenih glumica, pa gledajte da budete blage :]
ima i alise u istoj , odlucite kojoj bolje stoji
Bellissima_Ashley_Judd_sul_red_carpet_a_Roma_1.jpg
ashley_judd400.jpg

Dopada mi se ova crvena haljina, mnogo je lepa i njoj divno stoji. Naglasava bas ono sto bi trebalo biti naglaseno. Gornji deo je tako lep da bih bas volela da je odnesem krojacici da po njoj sasije haljinu samo da bude tesna i malo iznad kolena:think:.

Haljinicu na drugoj slici mislim da mnogo kvari ova zelena satenska traka, ne znam zasto ali mi mnogo upada u oci. Kada nje ne bi bilo mislim da bi haljina kao haljina bila jako slatka. Sto se tice pitanja kako kojoj pristaje nemam odgovor, lepe su mi obe, kada duze gledam u jednu lepsa mi je na njoj pa kada pogledam drugu shvatim da su mi jednake...

DZeniferka se lepo oblaci...
I Rihanna mi se svidja kako se oblaci...medjutim u poslednje vreme se nesto glupira sa onim ''metal stilom''...

rihanna.jpg

rihanna-nickelodeons-20th-annual-kids-choice-awards-vy3QXG.jpg

http://2.***************/_-tBW8VO1l8o/SPeTI3O5BBI/AAAAAAAAAuk/wMe7ZBIYH4w/s400/bob2.jpg

Back