gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
ok sal, ali mene ipak ova pepeljuga zanima. mislim vise me zanimaju te carobne reci, mozda bih mogla da kupim bundevu pa da dobijem nov bmw?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja to ne koristim, mislim te carobne reci, takve magijske vrste
Moje carobne su "Molim vas" i "Hvala lepo", sve sa osmehom preko face.
Povremeno, ta magija pali svugde......![]()

Da li ste gledali film dokumentarni The Secret
Sta mislite o tome? Da pojasnim onima koji nisu gledali, da li mislite da je moguce da snagom nasih umova saljemo univerzumu frekfenciju sa informacijom sta zelimo i da on to ispunjava...Naravno ne tako tupavo kao sto sam ja rekao!Svaka misao ima svoju frekfenciju i da se ta frekfencija prenosi u univerzum koji je registruje i prakticno ispunjava sve nase zelje
Takozvana teorija privlacenja ili law of attraction
Koliko verjete u sve ovo...Iskreno na mene je film ostavio veeeliki utisak i veci deo toga je pozitivan....Ukratko verujem u to!
Sta vi kazete!?
Abe spamujete ovu divnu temu
Ne cuh nikog da rece nesto mnogo inteligentno....
Dakle jel da se molim Bogu ili univerzumu?![]()
Abe spamujete ovu divnu temu
Ne cuh nikog da rece nesto mnogo inteligentno....
Dakle jel da se molim Bogu ili univerzumu?![]()
ok sal, ali mene ipak ova pepeljuga zanima. mislim vise me zanimaju te carobne reci, mozda bih mogla da kupim bundevu pa da dobijem nov bmw?

Da li ste gledali film dokumentarni The Secret
Sta mislite o tome? Da pojasnim onima koji nisu gledali, da li mislite da je moguce da snagom nasih umova saljemo univerzumu frekfenciju sa informacijom sta zelimo i da on to ispunjava...Naravno ne tako tupavo kao sto sam ja rekao!Svaka misao ima svoju frekfenciju i da se ta frekfencija prenosi u univerzum koji je registruje i prakticno ispunjava sve nase zelje
Takozvana teorija privlacenja ili law of attraction
Koliko verjete u sve ovo...Iskreno na mene je film ostavio veeeliki utisak i veci deo toga je pozitivan....Ukratko verujem u to!
Sta vi kazete!?

Postoje razni zakoni, van naseg pogleda, kojih mi nismo ni svesni,
no o ni jednom necemo biti informisani preko nekog popularnog filma ili popularne knjige,
ono sto cemo saznati preko njih je iskrivljena verzija, koju je nako osmislio da bi nas jos bolje ščepao, i jos efikasnije nam istreso novčanike.
Jedna anticka poslovica kaze, - prati svoje srce,
bez potrebe knjiga, filmova ili foruma
i jednim finim laganim tempom docices do svake svoje zeljene destinacije.
![]()
Inteligencije ces naci ovde, na ovom pdf-u, kao sto ces naci sladoled na Veneri.
Meni to sad deluje samo kao premazana verzija onoga st sam video u filmu
Isti zakljucak![]()

Mogu li da cujem tvoje misljenje o ovome, delujes mi kao neko normalan pa bih te zamolio da se izjasnis....Za ili protiv ovome i argumente!![]()

Ne verujem da se snagom misli moze ostvariti zelja, preko univerzuma.
Evo konkretan primer.......
Sad vi mislite da se ja zezam, ali nije tako.Razmislite o uzrocno posledicnoj vezi zelja.
Znaci, svaku zelju koju sam izneo, nije mi bila od svemira odobrena.
Sto znaci da je teorija svemirskog ispunjenja zelja golo njesra, eksperimentalno dokazano.
![]()
Razlika u frekvencijama misli ili nivou njihovog delovanja ogleda se u svakodnevnim iskustvima po tome da li se ostvaruje ono o čemu mislimo ili se dešava upravo suprotno (kao na tvom primeru), u iskustvu sinhroniciteta misli i događaja.Znaci, svaku zelju koju sam izneo, nije mi bila od svemira odobrena.
Pozelim hladno pivo, trknem do prodavnice, nema ga.Prodato.
pozelim konobaricu. Samo buljim u njene obline i mnogo je zelim.
Pitam je da je otpratim kuci, a ona meni kaze "Ne sada Sale, nego kad budes trezan"
Dodjem kuci, zaspem i pozelim ujutro duze da spavam. I to jako zelim.
Ali sipak, kasnim na posao i iz telefona mi glasovi kolega urlaju najstrasnije.

Zasto mislis da je Royal uputio primedbu bas licno tebi, mislim da je to bilo upuceno ka sirem krugu stovatelja filma 'The Secret', a ti to uopste i nisi.
Inace citajuci njegove komentare mislim da je njegova vizija 'realnosti' ovde daleko najrealnija,
momak mnogo zna i uravnotezen je, izuzetno mi je drago kad vidim takve.
![]()