Moc univerzuma?!

Da li ste gledali film dokumentarni The Secret
Sta mislite o tome? Da pojasnim onima koji nisu gledali, da li mislite da je moguce da snagom nasih umova saljemo univerzumu frekfenciju sa informacijom sta zelimo i da on to ispunjava...Naravno ne tako tupavo kao sto sam ja rekao!Svaka misao ima svoju frekfenciju i da se ta frekfencija prenosi u univerzum koji je registruje i prakticno ispunjava sve nase zelje:D
Takozvana teorija privlacenja ili law of attraction
Koliko verjete u sve ovo...Iskreno na mene je film ostavio veeeliki utisak i veci deo toga je pozitivan....Ukratko verujem u to!

Sta vi kazete!?

Ne verujem.

Da li ste gledali film dokumentarni The Secret
Sta mislite o tome? Da pojasnim onima koji nisu gledali, da li mislite da je moguce da snagom nasih umova saljemo univerzumu frekfenciju sa informacijom sta zelimo i da on to ispunjava...Naravno ne tako tupavo kao sto sam ja rekao!Svaka misao ima svoju frekfenciju i da se ta frekfencija prenosi u univerzum koji je registruje i prakticno ispunjava sve nase zelje:D
Takozvana teorija privlacenja ili law of attraction
Koliko verjete u sve ovo...Iskreno na mene je film ostavio veeeliki utisak i veci deo toga je pozitivan....Ukratko verujem u to!

Sta vi kazete!?

Postoje razni zakoni, van naseg pogleda, kojih mi nismo ni svesni,
no o ni jednom necemo biti informisani preko nekog popularnog filma ili popularne knjige,
ono sto cemo saznati preko njih je iskrivljena verzija, koju je nako osmislio da bi nas jos bolje ščepao, i jos efikasnije nam istreso novčanike.

Jedna anticka poslovica kaze, - prati svoje srce,
bez potrebe knjiga, filmova ili foruma ;)
i jednim finim laganim tempom docices do svake svoje zeljene destinacije.

:)

Poslednja izmena:
Postoje razni zakoni, van naseg pogleda, kojih mi nismo ni svesni,
no o ni jednom necemo biti informisani preko nekog popularnog filma ili popularne knjige,
ono sto cemo saznati preko njih je iskrivljena verzija, koju je nako osmislio da bi nas jos bolje ščepao, i jos efikasnije nam istreso novčanike.

Jedna anticka poslovica kaze, - prati svoje srce,
bez potrebe knjiga, filmova ili foruma ;)
i jednim finim laganim tempom docices do svake svoje zeljene destinacije.

Meni to sad deluje samo kao premazana verzija onoga st sam video u filmu:confused:
Isti zakljucak:confused:

Mogu li da cujem tvoje misljenje o ovome, delujes mi kao neko normalan pa bih te zamolio da se izjasnis....Za ili protiv ovome i argumente!;)

Ovaj, normalnost je relativna stvar, narocito kada se napise iskoseno

Ne verujem da se snagom misli moze ostvariti zelja, preko univerzuma.
Evo konkretan primer...

Pozelim hladno pivo, trknem do prodavnice, nema ga.Prodato.
Onda moram u kafanu da ga popijem, pa tamo drustvo i svi po jednu i ja se uroljam, A to nisam zeleo.

Nakon trece, pozelim konobaricu. Samo buljim u njene obline i mnogo je zelim.
Pitam je da je otpratim kuci, a ona meni kaze "Ne sada Sale, nego kad budes trezan"

Dodjem kuci, zaspem i pozelim ujutro duze da spavam. I to jako zelim.
Ali sipak, kasnim na posao i iz telefona mi glasovi kolega urlaju najstrasnije.
Na poslu pozelim da odem ranije kuci, jer sam mnogo mamuran, ali ne daju.
Cak, prete mi skidanjem plate radi kasnjenja.

Sad vi mislite da se ja zezam, ali nije tako.Razmislite o uzrocno posledicnoj vezi zelja.
Znaci, svaku zelju koju sam izneo, nije mi bila od svemira odobrena.
Cak sta vise, samo me naginjala da pozelim jos jednu zelju, baziranu na prethodnoj.

Sto znaci da je teorija svemirskog ispunjenja zelja golo njesra, eksperimentalno dokazano.

Ne verujem da se snagom misli moze ostvariti zelja, preko univerzuma.
Evo konkretan primer.......

Sad vi mislite da se ja zezam, ali nije tako.Razmislite o uzrocno posledicnoj vezi zelja.

Sto znaci da je teorija svemirskog ispunjenja zelja golo njesra, eksperimentalno dokazano.

Ne nego si naseo na glupost koju su prezentovali ovi trgovci koji su napravli ,,Tajnu" (iako ono sto pricaju je tacno). A glupost je to sto je po njima svaki ego-manijak koji odgleda ovaj film ili pročita knjigu mogao da ostvaruje svoje glupe želje i nastao bi haos.
To se ne dešava. Tajna nije za neprosvetljene.

Prevedeno na praktičan jezik, ovo znači da moć delovanja imamo utoliko veću ukoliko delujemo sa dubljih nivoa svesti (theta ili alfa), a manju ukoliko smo na površnim (beta) frekvencijama. Jer na najdubljem nivou smo jedno sa svim, a u površnom, svakodnevnom umu smo nemoćni pojedinci.

Pozelim hladno pivo, trknem do prodavnice, nema ga.Prodato.

pozelim konobaricu. Samo buljim u njene obline i mnogo je zelim.
Pitam je da je otpratim kuci, a ona meni kaze "Ne sada Sale, nego kad budes trezan"

Dodjem kuci, zaspem i pozelim ujutro duze da spavam. I to jako zelim.
Ali sipak, kasnim na posao i iz telefona mi glasovi kolega urlaju najstrasnije.
Razlika u frekvencijama misli ili nivou njihovog delovanja ogleda se u svakodnevnim iskustvima po tome da li se ostvaruje ono o čemu mislimo ili se dešava upravo suprotno (kao na tvom primeru), u iskustvu sinhroniciteta misli i događaja.

Dakle, bitno je kako mislimo – ako mislimo hercijanski, ili kako je većina ljudi navikla da misli, (beta talasi, svakodnevni, aktivni ili relativni um), intenzivno razmišljanje pojačava energiju sve dok je ne dovede u nehercijanski deo gde se smanjuje. I izrasta u svoju suprotnost. U takvom obliku ide "gore" gde menja okolinu. Šta znači to 'gore'? Sve naše misli deluju preko nehercijanske strane do onog dela univerzuma, ili astrala, ili ''hronike akaša'' (ima mnogo pojmova za to) koji kreira buduće događaje, u stvari putem naših misli pravi ''program'' koji mi posle koristimo i živimo naše živote baš po tome.

Poslednja izmena:
Vidi brate Rojale, zamoljavam te ubuduce da moje postove ne koristis vise za sirenje tvojih suludih ideja.
Ja nisam tvoje zamorce, niti predmet na kome ces pokazivati drugima svoje kvazi teorije.

Narocito mi se ne svidja deo "ja sam naseo na gluposti"
Dokazi da sam naseo.

Dokazi odmah. Ili ces ti biti okarakterisan kao obican mlatimudan koji sanja na javi i prosipa okolo svoje gluposti

I jos nesto, Rojalcicu...film nisam gledao, a i post nije tebi bio upucen.

Nemoj da ti boravak na ovome pdf-u bude neugodan radi cackanja i ponizavanja skeptika, tj normalnih ljudi.

Znaci, ne citiras me niti me spominjes za svoje tvrdnje dok ti ja ne odobrim ili ti se ne obratim.
U suprotnom, tvoje konstrukcije mogu biti izvlacene iz konteksta i sastavljene u najgoru sprdnju.

Nadam se da sam bio jasan.

Zasto mislis da je Royal uputio primedbu bas licno tebi, mislim da je to bilo upuceno ka sirem krugu stovatelja filma 'The Secret', a ti to uopste i nisi.
Inace citajuci njegove komentare mislim da je njegova vizija 'realnosti' ovde daleko najrealnija,
momak mnogo zna i uravnotezen je, izuzetno mi je drago kad vidim takve.

Zasto mislis da je Royal uputio primedbu bas licno tebi, mislim da je to bilo upuceno ka sirem krugu stovatelja filma 'The Secret', a ti to uopste i nisi.
Inace citajuci njegove komentare mislim da je njegova vizija 'realnosti' ovde daleko najrealnija,
momak mnogo zna i uravnotezen je, izuzetno mi je drago kad vidim takve.

Zato sto tvoj "uravnotezeni" Rojal koristi svaku priliku na poprilicno podmukao nacin da propagira svoje "teorije" citirajuci moje postove.
Ocito mu smeta logika i zdrav razum i doza zezanja koji moji postovi nose sa sobom.

Niko nije savrsen, pa se i to desava da neko svojom nevestinom zadire u tudju licnost,
sto nije prihvatljivo,
a i zdrava kritika je zlata vredna,
da mu nesto smeta, ne verujem, momak je vec uznapredovao do nivoa gde mu neciji suprotan stav ne moze doneti neku neugodnost. Verovatno se radi o obicnom nesporazumu, pretpostavljam.

Back