Mlad(a) kao rosa u podne

Da ali se priče čuju i uglavnom se svr zna samo se ćuti o tome.
Mene baš briga što tamo neki bogati matorac na svom luksuznom brodu konzumira i bambusa...
Takav za mene nije mladog duha, nego i dalje opterećen hedonizmom...
Kad vidim starije ljude koji ruše predrasude - dakle, umjesto da igra šah, domine, pije kavicu dok čita novine itd. ide negdje u planinu, trči duge staze, i dalje je fit... ili aktivno putuje, ma što god da pametno radi...

apsurdno je da ovde bilo ko nesto "zeli" obzirom da se ne poznajemo
Kada god sam nekoj drugarici u šali nešto rekao da bi bio sa njom to sam i stvarno mislio. Nije problem u tebi nego u njemu koji ima i ženu i decu a ovde baca šale i forice. Ljudi treba da se izlude dok su mladi ako im je do toga i posle ako reše da imaju porodicu da se smire što se toga tiče.

:aha: :aha:

Čula sam da su se odje neki čak i udavali i ženili a bilo je tu valjda i seksa prije upisivanja u knjigu vjencanih

Tako sam čula
Kao ideja nije losa, jer citanjem poruka i stavova nekog clana mozes razumeti stavove, poglede i karakterne crte sto je bitna stavka, pogotovo za uslovno receno starije osobe, ako se upoznaju i hemija se potrefi, rekao bih da taj brak ima vise sanse za uspeh nego kad se zatelebaju zbog fizickog izgleda, pa za par godina problemi kad postane jasno da ne odgovaraju jedno drugom.
Sad vec ima dosta brakova preko sajtova za upoznavanje, cini se da je kriticno prve 3 godine, ako prezive onda je mala stopa razvoda.

Poslednja izmena:
Smatrate li se mladom osobom bez obzira na svoje godine ili smatrate da ste "mladi kao rosa u podne" odnosno da ste prestareli neke stvari? Kako se osećate u svojoj koži? Da li se osećate mlado, srednje staro ili baš staro?
jedan gradjanin u holandiji je zatrazio damu se u svim dokumentima upise datum rodjenja 20 godina posle rodjenja.Kaze, i telesno i mentalno oseca se da je 20 godina mladji. Ne znam dal je u to uspeo ubediti nadlezne organe , ipak fakat je da je velika razlika u psihofizickim parametrima medju ljudima pa ponekad osoba od 70 izgleda mladje nego neka od 50 godina.
Licno mislim da nije problem u datumima i nasim osecanjima dal smo mladji il stariji. Nasa generacija pokazuje nam nasu pravu starost jer , bez te nase generacije ne postojimo...........lutali bismo kao zombi, dezorijentisano po svetu kome ne pripadamo.

Nisu ni životinje nego ljudi koji imaju osećaj za moral i za dobro i loše.
Moral je vrlo rastezljiv pojam, a svi ljudi imaju svoje potrebe koje ne treba ignorisati, kao sto rekoh u prethodnoj poruci bitno je da nadju odgovarajuceg partnera, ljudi s velikim moralnim vrednostima trebaju da nadju osobu s istim tim vrednostima, ljudi s velikim sex. apetitiom da nadju ili slicnu osobu ili eventualno da zive u otvorenom braku kome odgovara.

Kao ideja nije losa, jer citanjem poruka i stavova nekog clana mozes razumeti stavove, poglede i karakterne crte sto je bitna stavka, pogotovo za uslovno receno starije osobe, ako se upoznaju i hemija se potrefi, rekao bih da taj brak ima vise sanse za uspeh nego kad se zatelebaju zbog fizickog izgleda, pa za par godina problemi kad postane jasno da ne odgovaraju jedno drugom.
Sad vec ima dosta brakova preko sajtova za upoznavanje, cini se da je kriticno prve 3 godine, ako prezive onda je mala stopa razvoda.
Teško, puno njih se glupira - mnogi se previše užive u uloge koje nisu približno slične njihovom stvarnom karakteru. za neke je potreban sustavniji stručni nadzor 🤣🤣🤣...

Teško, puno njih se glupira - mnogi se previše užive u uloge koje nisu približno slične njihovom stvarnom karakteru. za neke je potreban sustavniji stručni nadzor 🤣🤣🤣...
I po nacinu glupiranja se moze dosta zakljuciti :) ove sto im treba strucni nadzor izbaciti u prvom krugu.
Slazem se da ljudi uvek glumataju, ali mi se cini da mozda manje ovde jer vecina nije dosla s iskljucivom namerom da trazi partnera i upravo je tu pogodnost.
u principu mislim da zene ovde imaju sirok asortiman i izbor, i svako ima dosta poruka pa mogu zakljuciti kao bi im neko mogao odgovarati.
Ako su normalni ljudi, barem mogu ostati prijatelji ako vide da stvari nece stimati.

Poslednja izmena:
I po nacinu glupiranja se moze dosta zakljuciti :) ove sto im treba strucni nadzor izbaciti u prvom krugu.
Slazem se da ljudi uvek glumataju, ali mi se cini da mozda manje ovde jer vecina nije dosla s iskljucivom namerom da trazi partnera i upravo je tu pogodnost.
u principu mislim da zene ovde imaju sirok asortiman i izbor, i svako ima dosta poruka pa mogu zakljuciti kao bi im neko mogao odgovarati.
Ne, baš njih ćeš teško provaliti ako ih gledaš kroz ono što pišu... to je varljivo - jer ti predstavljaju da vidiš ono što one žele dati vidiš... kod muškaraca je najčešće - što na umu, to na drumu.
Recimo u privatnoj praksi, imam iskustva s nekim ženama koje su aktivne po društvenim mrežama, i znam njihov stil, njihovo razmišljanje koje je inspiracija mnogima po tim društvenim platformama... ali uživo, to je nešto sasvim drugo...

Ono što možeš provalit su njihovi interesi, generalno što vole i tako to... ali, sve je to površno...

Ne, baš njih ćeš teško provaliti ako ih gledaš kroz ono što pišu... to je varljivo - jer ti predstavljaju da vidiš ono što one žele dati vidiš... kod muškaraca je najčešće - što na umu, to na drumu.
Recimo u privatnoj praksi, imam iskustva s nekim ženama koje su aktivne po društvenim mrežama, i znam njihov stil, njihovo razmišljanje koje je inspiracija mnogima po tim društvenim platformama... ali uživo, to je nešto sasvim drugo...

Ono što možeš provalit su njihovi interesi, generalno što vole i tako to... ali, sve je to površno...
Prvo sto gledas kod ljudi je ego, on se uvek manifestuje i ne moze se sakriti, zatim gledas kontradikcije, nivo frustriranosti, smisao za humor na kojem je nivou,
a istina je da ljudi zele da budu nesto drugo i ako nesto naglasavaju onda je i to znak necega npr ako previse moralisu to moze biti znak represije i onda znas na sta trebas obratiti paznju.
Kod vecine osoba gotovo uvek unapred mozes osetiti da nesto nije u redu, da nesto ne stima i onda mozes potvrditi (ili ignorisati), a generalno mislim da zene imaju dobru intuiciju u ovakvim stvarima, dok ih u realnosti mangupi lako mogu zavarati.
Doduse zene vole mangupe :)

Back