👙☀️Idem brzo staviti peskir na lezaljku pa se vraćam u krevet

Slazem se, ali malo je glupo placati sve te usluge koje prakticno ni ne vidis, jer si uglavnom vani.
A moze se naci odlican smestaj koji mi ionako sluzi samo za tusiranje, presvlacenje i spavanje.
ne bas.. ja sam recimo ove godine svaki drugi dan isao na izlete a svaki drugi dan ostajao u rizortu i bilo je super.
ne gledas kroz novac nego kroz iskustvo i desavanja.. sad treba da razmisljam sto na izletu propustam uzinu na plazi i rucak u hotelu..nema sanse da se time opterecujem..... ali zato kad sam u hotelu imam super aktivnosti.

ne bas.. ja sam recimo ove godine svaki drugi dan isao na izlete a svaki drugi dan ostajao u rizortu i bilo je super.
ne gledas kroz novac nego kroz iskustvo i desavanja.. sad treba da razmisljam sto na izletu propustam uzinu na plazi i rucak u hotelu..nema sanse da se time opterecujem..... ali zato kad sam u hotelu imam super aktivnosti.
Ne razumem zasto bih placala usluge koje ne koristim.

Ne razumem zasto bih placala usluge koje ne koristim.
kako ne koristis?
koristis svaki drugi dan.
a i tim danima koristis kad nisi tu.. ne ostajes do ponoci napolju.. lepo odes i pogleda neki sou program uvece pred spavanje..relaksiras se..
a i kad bi videla koliko razlicitih aktivnosti ima pitanje je da li bi uopste imala zelju da lutas...

Ovaj video je izazvao diskusiju neki podržavaju drugi kritikuju

Meni je sasvim ok , ako nisi tu i planiraš tek oko podne na plažu onda nemoj peskirima obeljezavati mjesto , čovek si a ne pas

Kakvo je vaše mišljenje zauzimanje mesta peškirom iako niste na plaži ?

meni ovo vise izgleda kao "ostavicu da ne vucem stvari sa sobom" nego zauzimanje

Back