Па када је објашњено 100 пута, објасни и мени 101. пут. Више је него јасно да је језик којим говори Пулевски у четворојезичном речнику назвао српским. Ти си ме погрешно проценио. Нисам ја против вас, али ако неке врло компетентне личности са простора Македоније као етнографи Тома Смиљанић и Јован Трифуновски тврде да су Мијаци српског порекла онда то доводи у озбиљну сумњу хипотезе разних букефалиста. Прочитај мало о српској демократској лиги и избору посланика по свим већим местима у Македонији (1908):
СПИСАК ПОСЛАНИКА ЗА СРПСКУ НАРОДНУ СКУПШТИНУ
• Битољ: Јован Ћирковић секрет. Митроп. за Битољ и окол.; Риста Цветковић учитељ за Битољ и околину; Глигорије Божовић наставник за настав. колег. бит. гим.; Риста Ставрић учитељ за учитељство.
• Велес: Ђорђе Стаменковић трговац; за Велес и околину.
• Воден: Стојан Марковић трговац за Воден и околину.
• Гостивар: Сима Димитријевнћ управ. школа за Гостивар и околину.
• Дебар: Др. Исаило ХаџијевСКИ лекар за Дебар и околину.
• Дримкол: Матија Шуменковић свештеник за Дримкол и окол.
• Дојран: Јован К. Грошевић учитељ за Дојран и околину.
• Ђевђелија: Стојан Ристић свештеник за Ђевђелију и окол.
• Кичево: Јанићије Ђурић лекар за Кичево и околину; Јованче Томић тежак за Кичево и околину.
• Кратово: Јован Поповић управ. школа за Кратово и окол.
• Крушево: Блажа Пашић тежак за Крушево и околину.
• Кочани: Тодор Јовановић управ. школа за Кочане и околину.
• Куманово: Јован Алексић наставник за Куманово и околину. Јован Цакић учитељ за Куманово и околину.
• Малеш: Сава Јергић свештеник за Малеш и околину.
• Охрид: Серафим Крстић свештеник за Охрид и околину.
• Пореч: Крста Ђорђевић свештеник за Пореч и окол.; Јован Стојановић тежак за Пореч и околину.
• Прилеп: Глигор Соколовић војвода за Прилеп и околину; Петар Димитријевић трговац за Прилеп и околину.
• Ресан: Глигорије Џамбасовић наставник за Ресан и околину.
• Скопље: Др. Алекса Станишић наставник за колегијум скопске гимназије; Митар Шешлија учитељ за учитељство; Александар Илић чиновник за Скопље и околину; Димитрије Поповић учитељ за Скопље и околину; Лазар Рајчић тежак за Скопље и околину.
• Солун: Риста Огњановић наставник за колегијум солунске гимназије; Никола Голубовић учитељ за учитељство; Ђорђе Денковић чиновник за Солун и околину.
• Тетово: Љубомир Аћимовић учитељ за Тетово и околину; Теофило Апостоловић тежак за Тетово и околину; итд...
Надам се да нећеш да све ове људе, из свих крајева Македоније, дисквалификујеш неоснованим тврдњама сви они били жртве српске пропаганде, српски плаћеници, национално несвесни и македонски „предавници“.

П.С. Шешељ ми сигурно није идол...