Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nope,nije to Majkl....to je ovaj cova![]()

@Prisoner...da li mi verujes da sam se zbog ovog tvog posta registrovala na krstaricu??
Vec duze vreme vas citam, ali nisam smatrala da imam nesto pametno da dodam pa se nisam ni prikljucivala temi.a i bas nesto ne volim krstu.... ali sam se onim postom u vezi majklovog rodjendana odusevila...celo pakovanje maramica sam potrosila...![]()
stvarno prelepo napisano...![]()
posto pripadam novijim generacijama, iskreno pocela sam da ga slusam tek posle smrti..
ali bio je dovoljan samo taj jedan MJ vikend na MTV-u I VH1 da ukapiram kako znam svaku njegovu drugu pesmu...nemam pojma kako... Posle nedelju dana provedenih uz komp na yt imala sam osecaj kao da ga slusam ceo zivot...Kao mala sam volela thriller i bad ( sve reci sam znala) ali ne znam sto, tada se na tome zavrsavalo moje obozavanje majkla...sve do tog prokletog 25. juna...![]()
I od tad bukvalno zivim za to da pustim radio i da cujem taj prepoznatljivi ritam Billie Jean, ili okrenem VH1 a tamo Majkl sedi na bilijar stolu i peva just beat it,beat it...

What's this?
Nope,nije to Majkl....to je ovaj cova![]()

A šta taj Jason se trudi da peva što sličnije Majklu?

I ja se to pitam...i jel uopste moguce da neko ima slican glas kao neko ?![]()
upravo ide neka emisija na kanalu E...

Pa moze ko zna da peva, da vezba da ima slican tonalitet. Ima njih dosta koji kopiraju njegov glas i nacin pevanja.
Da ima isti tonalitet ok ali da ima isti glas ?![]()

Man, kako se zove,bre, ona pesmica čiji spot počinje onom zlatnom platnom karticom? Nikako se setim....

u ruke da mi kazete jel bio levak ili desnjak ?

Happy MJ Day!
We miss you Mike...
Danas Michael ceo dan... SVE pesme, GLASNO!
I Said You Wanna Be Startin' Somethin'?!![]()

Da ima isti tonalitet ok ali da ima isti glas ?![]()

Nego posto mu ti i Mjfan zavirujeteu ruke da mi kazete jel bio levak ili desnjak ?
![]()
Na ovoj slici je levak![]()

Happy MJ Day!
We miss you Mike...
Danas Michael ceo dan... SVE pesme, GLASNO!
I Said You Wanna Be Startin' Somethin'?!![]()

prvo,posto je imao plodnu saradnju sa paul mc kartnijem
drugo,neka bude
a trece,neka se zavuce danas kod naomi u toalet...hag nije tako daleko
Happy MJJ Day!![]()
Hepi Brzdej Majkl!![]()