Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Begaj bre raspameti me :rida:

@Prisoner...da li mi verujes da sam se zbog ovog tvog posta registrovala na krstaricu??
Vec duze vreme vas citam, ali nisam smatrala da imam nesto pametno da dodam pa se nisam ni prikljucivala temi.a i bas nesto ne volim krstu.... ali sam se onim postom u vezi majklovog rodjendana odusevila...celo pakovanje maramica sam potrosila...:rida::rida:
stvarno prelepo napisano...:worth::worth:
posto pripadam novijim generacijama, iskreno pocela sam da ga slusam tek posle smrti..
ali bio je dovoljan samo taj jedan MJ vikend na MTV-u I VH1 da ukapiram kako znam svaku njegovu drugu pesmu...nemam pojma kako... Posle nedelju dana provedenih uz komp na yt imala sam osecaj kao da ga slusam ceo zivot...Kao mala sam volela thriller i bad ( sve reci sam znala) ali ne znam sto, tada se na tome zavrsavalo moje obozavanje majkla...sve do tog prokletog 25. juna...:sad2:
I od tad bukvalno zivim za to da pustim radio i da cujem taj prepoznatljivi ritam Billie Jean, ili okrenem VH1 a tamo Majkl sedi na bilijar stolu i peva just beat it,beat it...

Jest' da sam pozurila,al' nisam sigurna da cu sutra moci svracati na Krstu pa bih sada da cestitam Kralju rodjendan.....sta reci ,osim blagosloven bio dan kad se rodila jedna ovakva velicina kao sto je On ! :worth:
Majkl,hvala ti sto si nas udostojio i toliko malo svog postojanja ! :heart:
Sutra na repertoaru iskljucivo tvoje pjesme ! All day long....manje-vise,kao i svaki drugi dan :)
Srecan rodjendan Majkl !!!!! Long live the King !!!
2pqj0xe.jpg

Poslednja izmena:
@Prisoner...da li mi verujes da sam se zbog ovog tvog posta registrovala na krstaricu??
Vec duze vreme vas citam, ali nisam smatrala da imam nesto pametno da dodam pa se nisam ni prikljucivala temi.a i bas nesto ne volim krstu.... ali sam se onim postom u vezi majklovog rodjendana odusevila...celo pakovanje maramica sam potrosila...:rida::rida:
posto pripadam novijim generacijama, iskreno pocela sam da ga slusam tek posle smrti..
ali bio je dovoljan samo taj jedan MJ vikend na MTV-u I VH1 da ukapiram kako znam svaku njegovu drugu pesmu...nemam pojma kako... Posle nedelju dana provedenih uz komp na yt imala sam osecaj kao da ga slusam ceo zivot...Kao mala sam volela thriller i bad ( sve reci sam znala) ali ne znam sto, tada se na tome zavrsavalo moje obozavanje majkla...sve do tog prokletog 25. juna...:sad2:
I od tad bukvalno zivim za to da pustim radio i da cujem taj prepoznatljivi ritam Billie Jean, ili okrenem VH1 a tamo Majkl sedi na bilijar stolu i peva just beat it,beat it...

dobro ti nama dosla :-)
@Prisoner, mogla bi cheshce da pishesh o svojim emocijama :-)

Poslednja izmena:
Jest' da sam pozurila,al' nisam sigurna da cu sutra moci svracati na Krstu pa bih sada da cestitam Kralju rodjendan.....sta reci ,osim blagosloven bio dan kad se rodila jedna ovakva velicina kao sto je On ! :worth:
Majkl,hvala ti sto si nas udostojio i toliko malo svog postojanja ! :heart:
Sutra na repertoaru iskljucivo tvoje pjesme ! All day long....manje-vise,kao i svaki drugi dan :)
Srecan rodjendan Majkl !!!!! Long live the King !!!
2pqj0xe.jpg

... pa kome je to rodjendan kad i kralju? :mrgreen:
:zag:

Spike Lee, reziser, opet pravi zurku u chast MJ-a, kao i prosle godine...
“It’s going to be bigger and better this year,” said Lee, who will be documenting this year’s celebration with his production company, 40 Acres And A Mule. “People are going to come from all over the world.”

spajk je faca!

Dobrodosla, nadam se da cemo se lepo druziti. :cmok2:

moj omiljeni fudbaler je Majklov veliki fan! bas sam srecna sad.

Koji fudbaler, kako si saznala za to? :p

Koji fudbaler, kako si saznala za to? :p

:mrgreen:
nasla mi Huntress:heart: msm sta bi ja bez nje...:heart::heart::heart:

Lukas Podolski :zaljubljena:
evo pise ovde
http://222.255.4.244:8335/vn/tinnhacngoai/25570/index.aspx

evo i prevod

Šok, šok, i šok opšte stаnje nаvijаčа je primilo smrt Kralja Popa, Majkla Džeksona.

Pulheim kućа u grаdu Kelnu je bila zаtvorena i stajala mirno 24 godine, stari nаpаdаč je bio
nа jаvnim mestimа dа sаznа više o smrti Muzičke ikone, kаo i ostаle informаcije u
okolini. Bivši bajern je tаkođe stаvio cveće u znаk sećаnjа nа Jаckson Pаrk, gde su
se okupile duše ljudi sa MJ. Sаdа svаki dom, originаlni poljski igrаč uronjen u čuvenom
muzičkom tonu kаo što je Heаl the World, Eаrth Song, а You are not alone.

"Ja još uvek ne mogu da verujem da je Džekson otišao. Kаo dečаk, čuo sаm njegovu muziku i
MJ muzikа mi je promenila deo života. On je nаjvećа muzička zvezda celog sveta, koja je
proizvedena u prošlom veku ", Poldi se poverio Bild mаgаzinu.

Bivši igrаč Bаjernа je rekаo dа je odlučio dа provede celu sobu zа prikаz stvari u vezi
sа M. Jаckson. Dostа аlbumа i slika ove dive je Podli pokušаvаo prikupljаti i pаžljivo očuvati.

Lukas Podolski
Favourite song: "Billie Jean" - Michael Jackson
First album: "History" - Michael Jackson
Song with which he would celebrate the win of the World Cup: "We are the champions" - Queen

:zaljubljena:

:mrgreen:
nasla mi Huntress:heart: msm sta bi ja bez nje...:heart::heart::heart:

Lukas Podolski :zaljubljena:
evo pise ovde
http://222.255.4.244:8335/vn/tinnhacngoai/25570/index.aspx

evo i prevod

Šok, šok, i šok opšte stаnje nаvijаčа je primilo smrt Kralja Popa, Majkla Džeksona.

Pulheim kućа u grаdu Kelnu je bila zаtvorena i stajala mirno 24 godine, stari nаpаdаč je bio
nа jаvnim mestimа dа sаznа više o smrti Muzičke ikone, kаo i ostаle informаcije u
okolini. Bivši bajern je tаkođe stаvio cveće u znаk sećаnjа nа Jаckson Pаrk, gde su
se okupile duše ljudi sa MJ. Sаdа svаki dom, originаlni poljski igrаč uronjen u čuvenom
muzičkom tonu kаo što je Heаl the World, Eаrth Song, а You are not alone.

"Ja još uvek ne mogu da verujem da je Džekson otišao. Kаo dečаk, čuo sаm njegovu muziku i
MJ muzikа mi je promenila deo života. On je nаjvećа muzička zvezda celog sveta, koja je
proizvedena u prošlom veku ", Poldi se poverio Bild mаgаzinu.

Bivši igrаč Bаjernа je rekаo dа je odlučio dа provede celu sobu zа prikаz stvari u vezi
sа M. Jаckson. Dostа аlbumа i slika ove dive je Podli pokušаvаo prikupljаti i pаžljivo očuvati.

Lukas Podolski
Favourite song: "Billie Jean" - Michael Jackson
First album: "History" - Michael Jackson
Song with which he would celebrate the win of the World Cup: "We are the champions" - Queen

:zaljubljena:

I tako si se ti zaljubila......:zper:

Spike Lee, reziser, opet pravi zurku u chast MJ-a, kao i prosle godine...
“It’s going to be bigger and better this year,” said Lee, who will be documenting this year’s celebration with his production company, 40 Acres And A Mule. People are going to come from all over the world.”

spajk je faca!

Jel idemo? :manikir:

Ajm mi recite, kako se zove ona pesma sa platnom karticom? Uvek zaboravim naziv...puu nek me je dvaput sramota...

Sad slušam ovu magičnu Billie Jean i setih se da sam zaboravila da napišem da je bio jedini pevač koji je znao da peva i kad štuca..:eek:
hvala :cmok2:

Back