Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson-neverland-foreclosure.jpg

Joj sto ce da bude super vama! Pusti nam slicice tamara, vazi? ;) Michael Jackson na cirilici. To odavno nisam videla! Mi ovde skoro da uopste ne gajimo svoje pismo. To je bas lepo od vas.

One seksi slike tamo sa mjj iz fotosopa joooj... sto je dobro.

A ona insinuacija sa onom zvakom sto je prisoner postavila , mislim sto lepo nije pitao ...pa skoro svaka fanovka bi mu dala ... sta mu treba.

Није нам много требало да се договоримо да буде ћирилица, на крају се испостави као једини логичан начин. Јер смо, између осталог, хтјеле (дјевојка која такође организује и ја) да донекле нагласимо и само мјесто дешавања и да има неки свој печат, и тиме можда покаже колика је распрострањеност мотивисаних обожавалаца са свих страна свијета.

Хвала хвала за постер, аматерска рука га је стварала, па смо се снашли. :) Испала је на крају и та црно-бијела комбинација као метафора, и то.

Наравно, фотке има да падну на тему. :)

:bye:

Michael Jackson party

A Michael Jackson Birthday Tribute and Block Party will be at the former Jackson house, 2300 Jackson St.,

Gary. Events include local entertainment, music, Michael Jackson impersonator, Miguel from New York and a cake cutting.

2 to 6 p.m. Saturday

Izvor: http://www.post-trib.com/lifestyles/2640654,pt_26_Things-to-do.article

e ovo je neshto!
zurka u njegovom zavicaju...
koji ce to 3p biti...

mogu misliti....
puu mogu samo misliti na to...izeš život.

mogu misliti....
puu mogu samo misliti na to...izeš život.

koliko bi trebalo da te posluzi sreca
i da se rodish/budesh/zivish kao komshija na kralja :lol:
mj zurka, pa josh gary pa vecina njih afro americans..
ako to ne garantuje dobar provod, ne znam shta bi ...

Sta da se radi, da bar ima nesto na TV-u, ali ni to...:roll::roll: Mozemo se samo osloniti na You Tube.

Back