Mesta za izlaske u Valjevu

U poslednje vreme mi je svejedno gde cu da budem, samo da mogu da sednem i da cirkam pivo. Volim sa ortacima da zabodem u Šervud ili Morison, ali to se retko događa. Volim nedeljom da odem u Gipsi na svirku, mada je počelo da smara. U Fra ne idem, eventualno kad je bašta "otvorena". Najteže mi pada kada sam prinuđen da odem u Randes, jer svi žele tamo. Prošli petak odem sa ortakom tamo, jer ga je cimala neka cica koja tu izlazi. Kad tamo ekipa "mafijaša" sa ribama, par flaša viskija i votke (i naravno Red Bull da budu u trendu), muzici svi po 50 eura (teško zarađene pare), ma užas. Najgore od svega što sam video, bilo je stvorenje (ne mogu da kažem čovek) koje je široko 2m sigurno i težak 200kg i njegova devojka koja izgleda super. Kako može s njim? Nema tih para zbog kojih bi ja bio s njim (da sam žensko)! A to nije sve. Snimio sam i ribu koja je polako, ali sigurno, prilazila njihovom stolu, nabudžila sifone (a ružna kao pas) i posle desetak min dok sam se okrenuo da uzmem pivo (110 dinara, majku im j...m) ona je sedela u krilu jednog od njih! Užas. Sad kad otopli, samo snimam bašte ili parkiće. Što reče Darkerka, pivo i klupa.

@Tarpe-ne kapiram u kom si fazonu,ako ne volis i grozis se ljudi koji slusaju narodnjake (jesu li narodnjaci u "Randevuu",skoro sam se doselila iz BG pa nisam bas upucena),onda nemoj ici tamo.A ti ides i posle ogovaras! O,kakvo licemerje...!!!

Hvala Dark na dobrodoslici,no i sama znam kako je ovde,ucila sam srednju ovde,pa sad opet ovde...Inace ne izlazim,ekipu nemam jer svoju staru izbegavam-volim ja zaista svoje drugove,ali sam pajdomanka koja se skinula i ne mogu se vise druziti i blejati sa istim ljudima,tako da se druzim preko neta...a da upoznam nekog novog,tesko,to je tesko i u vecim gradovima a kamoli ovde...secam se kad sam dosla u VA u prvom srednje,krv sam propisala dok sam pokusavala da udjem u neko drustvo,ovde su ljudi jako jako zatvoreni,moze "Cao,kako si?",i na tome se zavrsava. Na kraju sam pocela da se druzim sa narkomanima jer su me jedino oni zvali. I sad se skidam i opet sam sama.Jaooo,izvinjavam se sto sam smorila svojim licnim problemima

Ne diskriminisem nikoga i nisam pomenuo diskriminaciju. Jednostavno mi je neverovatno da neko moze tek tako, na dobar dan da bude iskren i da kaze da je "bivsi narkoman". Moram priznati da ovako nesto nikada nisam procitao pa sam pretpostavio da samo palis masu. Nista lose.

Wilkołak:
Jednostavno mi je neverovatno da neko moze tek tako, na dobar dan da bude iskren i da kaze da je "bivsi narkoman".

Haha,pa zato mi i spadamo u ekstremiste i marginalce. Znam da je vama ovakav stav blago receno cudan,ali ja cu se potruditi da lepo komuniciramo. Ne stidim se sebe ni onog sto sam,i ne plasim se nikoga,pa cemu onda laz? Doduse,mozda deluje nepotrebno reci i istinu na "dobar dan",ali na jednoj od tema neko je pomenuo "oni pajdomani",pa sam osetila potrebu da kazem ko sam i sta sam ,a ne da se krijem ko *****. Btw,hvala na nediskriminacijskom stavu :)

Opet, samo sam zacudjenom tolikim nivoom iskrenosti, na forumu ... Nisam to vidjao pre. Inace, nemam potrebu da bilo koga diskriminisem. Ne volim da se preterano bavim tudjim zivotima i problemima...

Inace, ne kazem da treba da se stidis toga ko si i sta si. Veoma postujem ljude koji smognu snage da se izvuku iz zla u koje upadnu. Svaka cast i cuvaj se!

Hvala,svaka podrska je dobrodosla.A BRE,pa najlakse je na forumu biti iskren,kazem sta mislim bez rizika da mi leti flasa u glavu :P Ali da ne zachatavamo temu...izlasci,izlasci. Isla sam na tortu u "Fontanu" gde mi rece jedan lik da je novozargonski za "Fontanu" "Hrvatska",haha,a zna li neko zasto je zovu tako? Btw,torta sa jagodom je bila ful dobra :D

ah Fontana, tamo sam poslednji put bila bas 96te na proslavi svog rodjendana...Inace, sad kad zavrsim obaveze pretpostavljam da cu zujati ama bas svuda idruziti se sa svima kao i uvek i bise miextremno dobro kao i svako drugo leto, a sad se prepustam svojim menstrualnim tegobama i bacam se na shtrebanje, jbg, surova realnost... Inace Majo,nisu Valjevci svi bas tako crni, ni ja nisam bas toliko dark, tj jesam sebi ali nisam drugima, ma serem , jesam onome ko mi stane na zulj, ali ovako , obozavam upoznavati nove ljude, i dakle ocemo na neko pivo svi, da se okupimo, onako u nekom parku na nekoj klupi . . . da se svi upoznamo i napravimo RASPAD OVDASNJEG SISTEMA... > ? a?

jeste za neku akciju, nesto da prikoljemo, da pijemo krv ? ? ej kej ej, vudu popaj silni FANATIK...

Kod Mikice je OK klopa, sasvim dobro! Ne, ne ja vise volim da jedem ribu pa mi se svidja riba tamo ali sva ostala klopa je OK.

Uzgred, odlicna klopa (i koliko-toliko jeftina) je kod "Bore u Rosuljama". To ti je kada krenes iz Valjeva ka Bajinoj basti, i cim prodjes pivaru vozis jos jedno 5 minuta i sa leve strane je ta kafanica. Sjajno mestasce :-)

Covek je mislio na ribu kao jelo,Mikica ima 60 godina hahaha,niste se razumeli.Platani su se extra popravili,u Rosuljama samo rostilj,na "Lovcima" isto nije lose,a moze i "Jefimija" ili "Intermezzo".Ako se budes snasao pici u "Galant" neces se pokajati :)

Ja sam jeo zadnji put kada sam se vracao sa Tare u Sedlarima restoran kod Nese. Bar mislim da se tako zove. Solidno mesto a cene hi hi hi....mada porcije nisu bile bas za mene gurmana zadovoljavajuce i ima samo rostilj. Nema Karadjordjeve, Becke i sl. Ali sobzirom na cene mislim da je dosta za normalnog coveka. Posto ja nisam normalan i imam 120 kg sve sam Vam zemljaci rekao. Upamticu tog Mikicu Nosonju a i Platane pa cemo videti. Znam da Platani nisu bili nesto ali ja sam tamo bio pre 15-tak godina. Pozdrav svim Valjevcima !

Back