Tarpe
Početnik
- Poruka
- 42
U poslednje vreme mi je svejedno gde cu da budem, samo da mogu da sednem i da cirkam pivo. Volim sa ortacima da zabodem u Šervud ili Morison, ali to se retko događa. Volim nedeljom da odem u Gipsi na svirku, mada je počelo da smara. U Fra ne idem, eventualno kad je bašta "otvorena". Najteže mi pada kada sam prinuđen da odem u Randes, jer svi žele tamo. Prošli petak odem sa ortakom tamo, jer ga je cimala neka cica koja tu izlazi. Kad tamo ekipa "mafijaša" sa ribama, par flaša viskija i votke (i naravno Red Bull da budu u trendu), muzici svi po 50 eura (teško zarađene pare), ma užas. Najgore od svega što sam video, bilo je stvorenje (ne mogu da kažem čovek) koje je široko 2m sigurno i težak 200kg i njegova devojka koja izgleda super. Kako može s njim? Nema tih para zbog kojih bi ja bio s njim (da sam žensko)! A to nije sve. Snimio sam i ribu koja je polako, ali sigurno, prilazila njihovom stolu, nabudžila sifone (a ružna kao pas) i posle desetak min dok sam se okrenuo da uzmem pivo (110 dinara, majku im j...m) ona je sedela u krilu jednog od njih! Užas. Sad kad otopli, samo snimam bašte ili parkiće. Što reče Darkerka, pivo i klupa.

Ali da ne zachatavamo temu...izlasci,izlasci. Isla sam na tortu u "Fontanu" gde mi rece jedan lik da je novozargonski za "Fontanu" "Hrvatska",haha,a zna li neko zasto je zovu tako? Btw,torta sa jagodom je bila ful dobra