Mesta za izlaske u Valjevu

1.Niko ovde se ne ponasha kao da je popio svo znanje ovoga sveta
2.Ako aludirash na papabear-a on je izneo samo neke chinjenice i tu je upravu DECA SE NE SMEJU UDARATI
3.To je govorio iz iskustva.
4.Jedino se ti ponashash kao da si popio svu pamet ovoga sveta

Ti KAZ'O:
----------
1.Niko ovde se ne ponasha kao da je popio svo znanje ovoga sveta
2.Ako aludirash na papabear-a on je izneo samo neke chinjenice i tu je upravu DECA SE NE SMEJU UDARATI
3.To je govorio iz iskustva.
4.Jedino se ti ponashash kao da si popio svu pamet ovoga sveta
----------

A ja velim:

1. O ne, pogledaj malo njegove postove. Ti kontriras a on je poceo sa vredjanjem;
2. Da na njega mislim! I zasto deca ne smeju da se tuku? Daj, kada si vec takav uvazeni poznavalac psihologije, izlozi neki dokaz, konkretan i potkrepljen cinjenicama a ne tekstovima iz rubrike "Vase dete" koja izlazi u Blicu ili nekim drugim trecerazrednim novinama, koje pisu petorazredni kvazi-psiholozi novinari;
3. Ma kakvo iskustvo? O njegovom iskustvu moci cemo da govorimo tek kad njegova decu postanu ljudi i kada zaista vidimo kako ih je vaspitao; Ne nego cemo sad da se velicamo kako smo veliki ocevi...kao da je on izmislio pojam ocinstva....pffffff daj!
4. Ja samo ne volim kada neko pocne da se gadja pojmovima koje ne razume i unapred pocne drugima da lepi nekakve etikete;

Malo vise citanja ne bi bilo na odmet

Ko jel ja treba da chitam?
Eriche ja ne kontriram samo iznosim svoje mishljenje ne vredjam nikoga i aj se kladimo da ni ti necesh udaritati svoju decu (nadam se da ce ih biti vishe kao darkvulture) a za sebe znam jer kera svog nikad nisam udario a sigurno necu svoju decu (ja cu bar dvoje sa darkvultura imati od mogucih 6)

Pa, sada pricamo ti i ja, niko drugi nije online.

Ovako, ja ne kazem da cu LESITI moju decu od batina jednog dana. Ne to! Kazem da ce dobiti batine akko (ako i samo ako) to debelo zasluze! Naravno da preko nekih ludorija, gluposti i nestasluka necu tek tako prelaziti. Nijednog trena nisam rekao da cu deci nasilno ubacivati svoje stavove u glavu! Mora postojati granica za sve i mislim da ne se ne treba kretati po krajnostima (ili ih ubijam od batina, ili ih ne diram uopste). Po mom misljenju za sve postoji neka mera. To sto kod ljudi postoji patologija...e to je druga stvar i stvar nadleznih institucija da odredi ko je roditeljski sposoban a ko ne.

Ja ovako reagujem jer me nerviraju prepotentni likovi poput papabeara koji kazu "TO JE TAKO". Hej! Ko si ti da to kazes? Cekaj, tek si poceo sa ocinstvom i dug je put dok od dece napravis dobre ljude! Zivcira me sto su neki ljudi spremni da te posle prvog posta nazovu glupakom, spanskom serijom i ko kako te jos popljuju.... Onda krenu sa onim poznatim izzvakanim : "Ti onda zivis u SRBIJI". Ma daj, muka mi je od takvih! Ako je on frustriran zivotom u ovoj zemlji to je njegov problem, neka se seli, neka to resava na neki nacin! Mora shvatiti da nije samo on u pravu i da on fakat nema monopol na istinu ili nekakvo sveznanje....

Sta kazete na Idol?
Mislim za mene je to mesto blagi uzas ali igrom slucaja nalazim se u njegovoj blizini tako da kada se vraca iz grada uvek vidim ,,veselo`` drustvo kako izlazi iz Idola tako da nemoj te da mislite da sam ja imalo vezan za to glupo mesto!
Da cujem vase misljenje!

E da, pise se Rendez Vous. Sa Cekicem, Idolom, Dukatom, Fortunom, Tri kotlitja i Kristalom predstavljaju kultna mesta okupljanja mlade ali nadasve zdrave valjevske avangarde :twisted: (bem ga ako znam sta sam sad rekao, ai vazno je... )

E stvarno, a nekad dosadi piti ispred trafike, u jadarskom parku, gimnaziji.. Mora covek da uleti u neku znojavu atmosferu, sa dvajes celavaca i prsatih riba da djipa, da mlati glavom sav zajapuren k'o vepar heheh A onda vikne iz sveg glasa 'Ponovi Miki!!', sruci 10ak piva (obavezno strana), popushi paklo i po lakija, mazne pevaljku par puta shto za guzu shto za struk, i celo vece se cudi kako zna svaki narodnjak.. A onda pred zoru u Jokic na burek pa kuci na pocinak.. Eh, a kada se ujutru probudis, bazdis sav na cigare, u glavi je lom, mamurluk u svom najstrasnijem obliku se srucio na tebe, bauljas do kuhinje da se napijes hladnog jogurta.. A onda, sasvim lagano se secas sta si radio, i razlije se neka toplina oko srca.. I onda shvatis, ******, pa ja jos nisam izgubio onog osamnestogodisnjeg zvrka u sebi, jos nisam izgubio sebe :twisted: Prodju kroz glavu mature i drugarske veceri i prva trovanja od alkohola, i nekako ti je drago sto si dosao u Valjevo za vikend, sto si video pola grada, sto tvoji drugovi jos zive zivot iz srednje skole, sto ti se nasmesila ljubav iz srednje skole, sto si osetio jos jednom tu atmosferu..I naucio jos dve pesme od Sase Matic jelte, ali to i nije tako bitno jer znanje ne skodi heh.. A onda u nedelju uvece, sa pomesanim osecanjima ides u tudji grad, u svet betona, hladnih sivih zgrada (e pa mora malo i patetike heh).. Vratices se svirkama u SKC, KSTu, nekad gibati do Barutane i Akademije, slusati pravu muziku i vucarati se po smrdljivom GSPu i studenjaku, i tako nekoliko nedelja, a onda kada dodjesh u VA, neces zeleti da cujes za kafanu, premisljaces u sebi sva mesta gde bi mogao da izadjes a da se ne smoris, ali uzalud, cemu to kad i sam znas da ces na kraju zavrsiti u kafani.....:)
Da, ovo je bilo cisto 'patritosko' stajanje u odbranu kafana, jer vidim svi ih pljujete, a ja tako volim da kontriramm hehe

I da, Exit je Exit, i ume da bude silnoooooo dobar, ali Guca.... Eh... da se ne zavaravamo.. Nismo mi Englezi, ni Francuzi (iako i Francuzi trce u masama u Gucu :twisted: ).
Dzaba je tehno u usima kada je u srcu truba.. :twisted: :P

A da, decu treba klepiti po guzi kada zabrljaju. Vaspitna mera. Te vaspitne mere su, uz svu ljubav i paznju naravno, primenjivali i na meni kad zabrljam. I sta je tu nenormalno? Mislim da su prilicno dobro odradili svoj posao, i ja, ukoliko budem imao decu, taj recept vaspitavanja necu da menjam. Recima i mudrim savetima stavljati do znanja trogodisnjaku da ne treba da gura minu od hemijske u uticnicu.. Eh, pa... Da, bas tako :)

DarkVulture:
Elem Eriche chuh i ja da je bzvz, na kraju krajeva taj lokal uvek traje 2-3 meseca... ali zato postoji dooobri staaaaari boemski Sherwood sa pretpostavljam mnogo boljom muzikom...

A ti Darko..... ne verujem da nas interesuju iste stvari... jer nema GEJSKIJEG mesta od tog gema, ali kontam ti si mladji pa ti odgovara... ako deco samo se vi kvarite, tako treba

sve u svemu uzas blagi..
Ah, dragi kolega, moram se sloziti s Vama...Jedino u Sherwood-u kao kod kuce...A Gem je bas za klince,jbg. kad malo bolje razmislim sve je vise dece...

Hehehe... nije kolega vac kolezinica, ali dobro nema veze.... Draga Shljivcigo, aka hulahopkice, ne bejah ni ja u Sherwoodu dugo, poslednji put kad bejah u Valjevgradu odvukoshe me u Fradjileum, a prethodno smo ishli za reserve sto kod chika Hansa ina pivo sa salmchicom u minijaturnoj Vanili.. heheh

pozdrav svima ne bejashe me dugo, ali faks zahteva obaveze sline... Pjaf sej jor nejm pliz, Eriche pozdrav iz Beograda.. i ostalima...

Da dece je sve vishe ali su sve starija i starija i starija.... OMG...

Hehehehehe...... i decu cete da pocnete da pravite na forumu.... Eh Srbijo medj' sljivama.... dokle si dogurala.... Ali hajde, ako je to jedini nacin da se izmedju ostalih stvari digne i natalitet....neka bude. Samo nek je vise Srbadije :-)

Nista, ja kontam da pre ikakvog pravljenja icega treba da se napravi neko veselje, da se krka neko pecenje, da se puca i da se pije. Taki je obicaj! :-) Ja se nadam da ce biti nekog obavestenja...

"...uzmi me za kuma, ili starog svata, ili za devera ako nemas brata....svadba svadba svadba, opa bato!"

buahahahaha... najjache da sam ja lepo raspoložena , no to znači samo da me uopšte ne poznaješ heheehe, znači nisi niko bitan... morala sam ti ovo reći...

#Erik ... ne, pogrešno dečače, o nije istina, možda bi pjaf to voleo, ali ... šta ako je pjaf žena... nije_ pa ponaša se tako ... :) heehhehehehe . . .

zar ne...

btv jl bio ko na MASKENBALU _ _ _ ---- hihihi... o da i toga je bilo u Valjevu..

Eriq Eriq nemoj da joj rushish snove kako te samo nije sramota djubre bre jedno pokvareno
Pa ona bre mashta kako se jbe a da joj ne udje a ti hocesh da kazesh da na 4rumu ne mogu da se prave dece cuti bre.
btw onomad napisah .....ma nema veze ZNAM DA SI JEBENI H8ER

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

1. Ne mashtam jer da mashtam bila bih zdrava, ovako, jbga... FRIGIDUS ... :)))
2. OmashiLA si temu devojchice... :) sucker . . .

3. Shta se deshava u Valjevgradskim izlaznim mjestima za novugodinicu???

Pricha li se ishta?

Mada ja necu slaviti... i kad smo kod tog.. mogla bi neka tema...

Hahahaha, pa sta je ovo hehehehehe....a ja sam mislio da ovaj/ova le pjav gotivi darkvulture.... ju ju ju, hahahaha. WTF! Ko ovde koga pokusava da nakundaci i zasto?

Uzgred, nisam znao da je frigidnost ....vrlina....vise je mana mada ja tvrdim da je to IZLECIVO :-D Pa danas ljudi rade svasta, prave minijaturne mobilne, vestacki oplodjuju, putuju na Mesec....i ovo se leci ;-)

Back