E da, pise se Rendez Vous. Sa Cekicem, Idolom, Dukatom, Fortunom, Tri kotlitja i Kristalom predstavljaju kultna mesta okupljanja mlade ali nadasve zdrave valjevske avangarde

(bem ga ako znam sta sam sad rekao, ai vazno je... )
E stvarno, a nekad dosadi piti ispred trafike, u jadarskom parku, gimnaziji.. Mora covek da uleti u neku znojavu atmosferu, sa dvajes celavaca i prsatih riba da djipa, da mlati glavom sav zajapuren k'o vepar heheh A onda vikne iz sveg glasa 'Ponovi Miki!!', sruci 10ak piva (obavezno strana), popushi paklo i po lakija, mazne pevaljku par puta shto za guzu shto za struk, i celo vece se cudi kako zna svaki narodnjak.. A onda pred zoru u Jokic na burek pa kuci na pocinak.. Eh, a kada se ujutru probudis, bazdis sav na cigare, u glavi je lom, mamurluk u svom najstrasnijem obliku se srucio na tebe, bauljas do kuhinje da se napijes hladnog jogurta.. A onda, sasvim lagano se secas sta si radio, i razlije se neka toplina oko srca.. I onda shvatis, ******, pa ja jos nisam izgubio onog osamnestogodisnjeg zvrka u sebi, jos nisam izgubio sebe

Prodju kroz glavu mature i drugarske veceri i prva trovanja od alkohola, i nekako ti je drago sto si dosao u Valjevo za vikend, sto si video pola grada, sto tvoji drugovi jos zive zivot iz srednje skole, sto ti se nasmesila ljubav iz srednje skole, sto si osetio jos jednom tu atmosferu..I naucio jos dve pesme od Sase Matic jelte, ali to i nije tako bitno jer znanje ne skodi heh.. A onda u nedelju uvece, sa pomesanim osecanjima ides u tudji grad, u svet betona, hladnih sivih zgrada (e pa mora malo i patetike heh).. Vratices se svirkama u SKC, KSTu, nekad gibati do Barutane i Akademije, slusati pravu muziku i vucarati se po smrdljivom GSPu i studenjaku, i tako nekoliko nedelja, a onda kada dodjesh u VA, neces zeleti da cujes za kafanu, premisljaces u sebi sva mesta gde bi mogao da izadjes a da se ne smoris, ali uzalud, cemu to kad i sam znas da ces na kraju zavrsiti u kafani.....

Da, ovo je bilo cisto 'patritosko' stajanje u odbranu kafana, jer vidim svi ih pljujete, a ja tako volim da kontriramm hehe
I da, Exit je Exit, i ume da bude silnoooooo dobar, ali Guca.... Eh... da se ne zavaravamo.. Nismo mi Englezi, ni Francuzi (iako i Francuzi trce u masama u Gucu

).
Dzaba je tehno u usima kada je u srcu truba..