Mesta za izlaske u Valjevu

Bio sam kod Mikice nosonje. Dobra je klopa i jeftina. Jeo sam punjenu veshalicu prelivenu sosom od peccuraka a prijatelj je uzeo 10 ccevapa. Ccevapi su 110 din, urnebes salata 40 din, telecca ccorba 60 din, ta moja veshalica punjena je 360 din, gusti sok 70 din i litar kisele 75 din. Cene su pristupaccne a hrana kvalitetna. U subotu opet idem u Valjevo ali ovog puta u restoran Platani jer ste mi to preporuccili da je ok pa javiccu kako je tamo. Ako imate josh neki predlog napishite. Pozdrav svima ! :)

Valjevska snicla ti je kao pariska(pohovana)sa jednim jajom,uzmi videces nije lose.Sok je prilicno skup,ali ga nisam ni probao nikad,vops je zakon.E da i urnebes nije ljut,nazalost,a mislim da si se i uverio.
Platani su se popravili od kada ih je preuzeo sadasnji vlasnik,ali nije to jos to.Za rostilj u Rosulje-od platana 5 minuta,a rostilj opasan,a na platanima ni slucajno karadjordjevu jer je mala ;) Naruci npr. parisku jer je ok.Ako si ljubitelj spikovane glave takodje je nemoj na Platanima naruciti,teleca corba je dobra prilicno.Vidim da ti niko nije spomenuo restoran "Beli" a hrana je vrhunska i takodje jeftina(moj omiljeni)...a ako bas imas vremena potrazi "Galant" na 5-puku (sjano kolicinski) ili "Sofer Bar" gde su klasicna jela prilicno ukusna."Zlatibor" u centru preskoci zbog cena,a od ovih restorana sa pizzama(verujem da te to ne interesuje) "Bolero" je prilicno dobar.Restoran "Kuca" takodje nije los;)

Ja ti govorim iz licnog iskustva jer sam klopao u svim restoranima,a "Beli" je zakon,pogotovo leti na terasici,miran kafanski ambijent + odlicna hrana i usluga,jedino im pohovani kackavalj nije nesto,kao ni pileca corba,a sa ostalim jelom sam prilicno zadovoljan.Sto se tice cene piva,Platani su najpovoljniji,pijes ga po sasvim pristupacnoj ceni,mnogooo povoljnoj,a standardno je sveze.
Hajde pa javi kako si prosao ;)

A gde je taj restoran Beli. Ja kad idem iz Beograda pre Valjeva skrecem levo i i idem onim putem ka Uzicu. Aj objasni mi kako da dodjem jer u subotu opet dolazim u VA. Jel treba da idem u centar ili je Beli negde na periferiji. Pozdrav i hvala !

Beli je u centru grada kod trece osnovne skole.

Varijanta 1 - Kada ides iz BG-a ne skrenes levo nego nastavis dalje duplim trakama. Prodjes Krusik i kada dodjes na raskrsnicu sa cije desne strane ces ugledati parking i spomenik palom pilotu u obliku rakete (sa leve strane ces videti male kucice od bele cigle a iza njih zgrade od crvene cigle - Kolubara II), na toj raskrsnici skrenes desno. Ides pravo i predjes preko malog mostica i odmah skrenes levo u Pasterovu ulicu. Tada picis pravo do kraja ulice. Kada dodjes do kraja, tu je jedna raskrsnica, tu skrenes desno, opet ides do kraja i popenjes se na jos jednu raskrsnicu. Tu opet skrenes levo, prodjes prvu rakrsnicu (na uglu je C-market) i nakon nekih 20 tak metara, sa leve strane je restoran "Beli". Da se ne zbunis, sa desne strane je osnovna skola.

Varijanta 2 - Kada ides iz BG-a ne skrenes levo nego nastavis dalje duplim trakama. Prodjes Krusik i kada dodjes na raskrsnicu sa cije desne strane ces ugledati parking i spomenik palom pilotu u obliku rakete (sa leve strane ces videti male kucice od bele cigle a iza njih zgrade od crvene cigle - Kolubara II), na toj raskrsnici produzis pravo, stignes do jos jedne velike raskrsnice i tu opet produzis pravo. Dodjes do sledece raskrsnice i tu skrenes desno. Ides do kraja tom ulicom i popenjes se do jos jedne raskrsnice. Tu opet skrenes levo, prodjes prvu rakrsnicu (na uglu je C-market) i nakon nekih 20 tak metara, sa leve strane je restoran "Beli". Da se ne zbunis, sa desne strane je osnovna skola.

Biraj koja ti vise odgovara.

aneleja:
batalite retorane Gljivari su zakon!!!!!!!!!

STA SE TAMO KUVA :confused: :confused: :confused: NEE..NNENE ili josh bolje sta se dogadja tamo - DA li su istinite price vezane za Gljivare,da ti treba da budes clan,bi prvo pice mogao da imas -ko tamo ide /u nego "Long,long John's SILVER[*dugekose]",muzika,zabaceno.............HM,to bi moglo biti i dobra lokacija za mene;
* Uvek SU mi DRAGI MOJI METALCI, vs. slicni njima ukoliko me ne diraju,jer ZIVOTNI rat se vodi na ostalim frontoviima ZNA Wilkolak,zar ne?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Back