Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Htedoh reci simpa, lapsus linguae.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Darko_89:I dalje ne razumem!
Sta ti znaci simpa?
Wilkołak:Pa Darko, Sunce mu njegovo! Znam ja da si ti '89 godiste i da jos sve nije leglo na mesto ali ne kontam da toliko ne poznajes sleng! I to, hajd' da je sleng neki vranjanski ili suboticki ... ali valjevski!
Kontati - misliti, shvatiti
Simpa - simpaticna
El sada jasnije?
Podsecas me na politicara,iskreno,malo me nervira to tvoje objasnjavanje u 10 recenica gde za to uopste nema potrebe.Zasto hrvat ne kaze:smaras,brate,ludilo,vozi me...itd.vec ce reci frend,simpa,furka,djir...itd. ako se od njih pokupi nesto,kaze se od koga je,ne prisvaja se tek tako.Wilkołak:Kazi ti meni gde prestaje srpski a pocinje hrvatski i obrnuto? Lingvisti, to je jedan jezik tako da niko nema ekskluzivnu tapiju na neke reci. Uostalom, sleng se razvija iz reci koje su u upotrebi, tako da je simpa hvatsko koliko je i srpsko.
Sta znaci ako su simpa poceli prvo hrvati da koriste? Da li to znaci da mi kao narod koji govori svojim jezikom iz reci "simpaticno" ne mozemo da razvijemo sleng? Mozemo i taj sleng ce biti u 99% podudaran sa hrvatskim zato sto je to, ponavljam, jedan jezik.
Vracamo se na temu o Vanili. To sto mladjahni Darko nije razumeo sta znaci simpa ne treba da ometa raspravu. Objasnio sam mu.
Casual Crew:Podsecas me na politicara,iskreno,malo me nervira to tvoje objasnjavanje u 10 recenica gde za to uopste nema potrebe.Zasto hrvat ne kaze:smaras,brate,ludilo,vozi me...itd.vec ce reci frend,simpa,furka,djir...itd. ako se od njih pokupi nesto,kaze se od koga je,ne prisvaja se tek tako.
Много си пропустио, него шта би са оном Саром из 2-6.Wilkołak:Ne znam Maju a u GEM ne zalazim!
Casual Crew:lotre,pomakni se
Casual Crew:Simpa je ustaska rec,shvati covece!!!