Mesta za izlaske u Valjevu

...........a neki su se tako..nasli-...uzeli...-smuvali-.....blabla...
@strujici---- U pravu si....neko ima takav!...ali Angelina Joliea...ochi mi samo igraju kad ih ...gldeam,,

@Wilkolak----obajsni li Darku!>....mozda uzmes Ere Ojdanic recept..."da da neku drygaricu,pa da joj ti objasnish ,ako necesh...mozda sam ja voljan...da izvezbam jezik..malo////..
.........>>>>>SADA naci cicu...bez frenda ovako veoma tesko....<<>>>DA ODEM SAM ii zasednem...merkam.. :arrow: :roll: :roll: :roll: :arrow: ............. :-|
dygo sam bio u penziji...jedno 3/mozda 4...godine...mada ove mladje su bezobrazne,ne volim takve... :twisted:
------Ko je sara_VA ?!??...((()))....pre bih rekao da je to nasha stara DARK VUlture....prepoznatljiv avatar sa drugog foruma... :confused: :confused: :confused:
a ko je shumi..alonso...... :confused: :roll: 8-) :shock: :???: :evil: :twisted: .
zasto spominjete likove van foryma?!?>....

...sve moramm...redno.Sto ste vi.???!>..pa ja vas ne smatram debilima!....
posle many...ja sam hteo recji..a da ga...ne...koji me tero..muzika,bezStrasti,sa malo kompjutera(sto je ostalo)...sve je protibwmene..c..nemo gu pobjecji..ustvari mogu!!..
>>>ala je dosadan meni ovaj zivot,sad se okrenem spavam...i nista...dzabe sam na nety...nisam raspolozen...ne,nene,....a

Back