- Poruka
- 16.674
a ja na trans-formerse.....(((XAxaxaxaxaxa0))) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мораш бити увек будан.Wilkołak:Besh ga, nema me 7 dana i tema dopbije 100 postova ...
ZNAM KOJE SU OBE...шумахер:Stalno gresis.Jagoda ima drugaricu koja se zove Visnja.
sara_va:ZNAM KOJE SU OBE...
Fufice
Ја сам шокиран....мислио сам да су фине девојке.sara_va:ZNAM KOJE SU OBE...
Fufice :mad:
Da nije Olja Erceg?Wilkołak:Visnja i Jagoda ... cu se raspitam...
A imali su jos jednu sipmaticnu konobaricu ... plava-smedja stade mi mozak. Imala je neko cudno prezime ... hmmm, ne znam!
Darko_89:Da nije Olja Erceg?
kako ja mogu biti 2-6 kad imam 18.godina i ne ucim u gimnaziji!!шумахер:Саро.....да ниси ти II-6 ?
pitaj alonsa ko je shumi!!!Mannibals:...a ko je shumi??? godiste....pita neka klinka.."...
---------------------------------
>>>nego nudio bih se da dam nekoj...ali to se vec snaslo...pa bi bilo bolje da ne pitam/ne pricham...
Шта има да пита?Ја не живим од приче већ само акција и то БРЗА.Mannibals:...a ko je shumi??? godiste....pita neka klinka.."...
---------------------------------
>>>nego nudio bih se da dam nekoj...ali to se vec snaslo...pa bi bilo bolje da ne pitam/ne pricham...
Сад ми је лакше,био сам уплашен да ниси 2-6.sara_va:kako ja mogu biti 2-6 kad imam 18.godina i ne ucim u gimnaziji!!
a znam ko je ta iz 2-6. sara vujicic ili tako nesto...
sara_va:pitaj alonsa ko je shumi!!!
Sta je ona?Wilkołak:Sipma je!