Mesta za izlaske u Valjevu

Slusaj brate,ja sam odrastao na ulici,postujem pravila iste,tj.pridrzavam ih se i ne volim kad me neko ovako nabedjuje za nesto sto znam.Moj problem sa ustasama nema nikakve veze sa tim odakle je krenula rec,a ako ti ja kazem odakle nemoj da me pravis budalom!!!

Casual Crew:
Slusaj brate,ja sam odrastao na ulici,postujem pravila iste,tj.pridrzavam ih se i ne volim kad me neko ovako nabedjuje za nesto sto znam.Moj problem sa ustasama nema nikakve veze sa tim odakle je krenula rec,a ako ti ja kazem odakle nemoj da me pravis budalom!!!

Pa, batice, svi smo mi odrasli na ulici. U ovoj ili onoj! Mislim da neki put preterujes sa tim da si odrastao na ulici. Pa gde sam ja odrastao? Na drvetu?

I ako se ne slazemo sta onda? Kakav je probelem? Donecu ti recnik beogradskog slenga pa ces procitati sam. Ti misli jedno, ja cu drugo, nema problema sto se mene tice.

Ti si brate ucio,studiras,a ja sam se snalazio i to je velika razlika.Neko ima iza sebe nekog da ga pogura,da plati gajbu i da uziva,a neko se snalazi,otima itd.Nadam se da ne moram da ti objasnjavam razliku i poentu sto kazem na ulici,a ako si ironican zamolio bih te da prestanes sa ironijom,onako najkulturnije sto mogu.
Ne moras da donosis nista,vec prihvati jednom da nisi popasao svu pamet sveta!!!

Ma neka se poziva i na ministra kulture,nemam ama bas nista protiv njega,naprotiv,ali ne moze na svaku moju tvrdnju(plus sam rodjen tamo,znam za to) da me reciplira i tvrdi drugacije.Ne moze jer je mladji,pre svega...a da ne govorim o drugim stvarima,smoricu sam sebe!

E ljudi stvarno nema smisla!
Ma pusti te tu pricu vise o ustasama i o reci SIMPA!
E stvarno ko me natera da pitam bilo sta, koji sam ja kreten!
Ovo je tema o Vanili a ne o politici!
A @шумахер zasto mislis da je Maja presla u Vanilu zbog para?

Darko_89:
E ljudi stvarno nema smisla!
Ma pusti te tu pricu vise o ustasama i o reci SIMPA!
E stvarno ko me natera da pitam bilo sta, koji sam ja kreten!
Ovo je tema o Vanili a ne o politici!
A @шумахер zasto mislis da je Maja presla u Vanilu zbog para?

Ма хтедох ја да ти кажем шта је СИМПА али било ми глупо јер ниси мене питао а видиш шта испаде.А ово за Мају.....па зар је негде икад неко прешао за мање паре.(ма шалим се мало).

Wilkołak:
Ako neko hoće da zna, TISUĆA je srpska (i slovenska) reč koju je zamenila grcka rec hiljada! Rec tisuca se pominje i u Dusanovom zakoniku a sada tu rec svi pripisuju hrvatskom jeziku. Sramota!

Povest je takodje srpska rec a povijest koriste hrvati!

Mislim, dosta vise sa predavanjem naseg jezika! Cuvajmo ga i negujmo!

Uzgred, da li znate stare srpske nazive za mesece? Studeni, Grudjen, Listopad, Srpanj itd ... I to smo im dali i te nazive automatski proglasili za hrvatske. Nasa sramota!
Не видех ово раније! Скидам капу! Wilky, твој сам обожавалац ! ;)

И не само те речи! Има их много,много више...
Шта ћеш , Хрвати нас прешишали. Али, ма колико то сурово звучало, хрватски је много више ''словенскији'' него српски. У ствари, к'о што рече Wilk, не постоји хрватски,српски,бошњачки....
Постоји само један језик : српско - хрватски, који има штокавско, кајкавско и чакавско наречје ; екавски, (и)јекавски и икавски изговор и мноштво дијалеката... И у томе је цела филозофија. :lol:

Back