MEŠANCI

Jao, bebe! :zaljubljena: Mnooogo slatke bebe, i one sa 4 nožice i ona dvonožna što ih drži! ;)

Imam i ja jednu Milicu koja se danas grlila i njušila sa pulinom lutalicom, na opšte zaprepašćenje prolaznika! Najjači je bio neki deda koji mi je "dobronamerno savetovao" da oteram psa kišobranim! :roll:

moj cezar stalno grize odredjene stvari po dvoristu i unistava ih. ne vredi ga kaznjavati itd. zanima me zna li neko postoji li nesto cime bih mogao da premazem ili naspreisem te drvene predmete a da ne ostavim fleke na njima i ne ostetim ih? postoji li neko sredstvo za te stvari??

Evo i mi napokon da se predstavimo:) Ovo je Crnka (odmilja zvana Crnpurasta:mrgreen:), bivsa lulalica. 4 godine je provela na ulici, bila strasno zlostavljana (sto potvrdjuje i cinjenica da joj je 3 meseca od kad smo je uzeli trebalo da se oslobodi i vreme provodi u dnevnoj sa nama, non stop je visila u drugoj sobi, sama) ali sada je novi pas, doduse napolju je jos pomalo plasljiva posebno kad su muskarci u pitanju ali sad zivi pravi porodicni zivot, velika je maza, u stanju je satima da lezi pored nas dok gledamo tv, samo glavu stavi u krilo i ona presrecna. Vrlo brzo nas je obrlatila pa je uprkos prvobitnim planovima pustamo na kauc:lol: Neverovatno je koliko je poslusna i dobra i koliko je za relativno kratko vreme koliko je kod nas (oko pola godine) naucila da nas razume.

Cekam svoju omiljenu igracku (inace svaki dan mi je druga omiljena jer mi svaka traje maksimum 15 minuta :aha:)

Jeeeeeee:worth:

Moja!!!

A sto ste mi uzeli:sad2:

Pa ako tako biti mora onda bolje da se bacim na mazenje

A onda i na spavanjac

Nekada ovako (verovatno ostalo od hladnih zimskih dana:neutral:)

A nakon nekoliko meseci ovako

Nesto ste rekli?:mrgreen:

Ma polako, navićićete se. :heart: Zamisli da imaš poslednjih skoro 14 godina psa sa mekom podlakom! :besna: Svaka čast na gestu, vidi se da je dušica srećna sad. Nego, jel to ona ima malo terijerskih gena? Podseća me ovako na nekog mešanca nlt, a još i uništava igračke...

Zamisli da imaš poslednjih skoro 14 godina psa sa mekom podlakom!

Znaci ima i gore od ovoga... Tesko mi je da zamislim:lol:

Ne znam cije gene ima, meni zbog gradje (sva je tanka) i dugacke njuske lici na dobermana ali ko zna ko je sve tu umesao prste. Interesantno je da nema ni jednu jedinu belinu:heart:

Inace od kad se oslobodila redovno daje sapu iako je to niko nije ucio:think: Samo pridje, sedne ispred mene i cim ja pruzim ruke da je pomazim ona da sapu:lol: Cesto se desava i da da obe i onda sedi ko covek i gleda me, nikako da otkrijem sta joj to znaci:D

Hvala alal:)

U pocetku je bila kod nas na probnom (mada sam ja znala da ce ostati:whistling:) da vidimo kako ce joj biti jer smo mislili da nece moci da se navikne posto ipak 4 godine na otvorenom a stan nije bas ogroman... Medjutim dobro to podnosi, nekad kad je lepo vreme je pustim na par sati napolju da se izjurca sa drugarom (kad nije u svaleraciji:lol:) i onda mi je nekako lakse kad znam da jos uvek ima tu slobodu da ide gde hoce. A kad ih ja setam uvek ide zamnom, gde ja tu i ona, malo se odalji ali cim vidi da me nema trci da me nadje:heart: Kad vidim koliko se promenila, pre nego sto smo je uzeli cak se i kezila na ljude, zaletala se, sad to vise ne radi i prosto vidim koliko je smirena i srecna, puno mi je srce i znam da nismo pogresili:)

U pocetku je bila kod nas na probnom (mada sam ja znala da ce ostati:whistling:) da vidimo kako ce joj biti jer smo mislili da nece moci da se navikne posto ipak 4 godine na otvorenom a stan nije bas ogroman... Medjutim dobro to podnosi, nekad kad je lepo vreme je pustim na par sati napolju da se izjurca sa drugarom (kad nije u svaleraciji:lol:) i onda mi je nekako lakse kad znam da jos uvek ima tu slobodu da ide gde hoce. A kad ih ja setam uvek ide zamnom, gde ja tu i ona, malo se odalji ali cim vidi da me nema trci da me nadje:heart: Kad vidim koliko se promenila, pre nego sto smo je uzeli cak se i kezila na ljude, zaletala se, sad to vise ne radi i prosto vidim koliko je smirena i srecna, puno mi je srce i znam da nismo pogresili:)

I nama je puno srce kad naićemo na ovak nešto.
:super::klap:

:klap:
Prvo ona je predivna ,a kao drugo drago mi je da postoje ljudi kao što si ti Look.
Anyway nije fer okupirali ste ovu temu sa Giletom i njegovim kopijama. :lol:

Anyway nije fer okupirali ste ovu temu sa Giletom i njegovim kopijama.

Gradska Gilencad ce zavladati Beogradom:manikir::mrgreen:

Hvala svima na komplimentima za Crnku a za ovo drugo, primetila sam da sve vise ljudi seta mesance, sto se pre nekih 10 godina maltene nije moglo videti i drago mi je sto se svest ljudi polako razvija i sto pocinju da uvidjaju da su mesanci jednako vredni kao i rasni a sam osecaj da ste nekome mozda spasli zivot je fenomenalan i preporucujem svakome (ako nista drugo):super:

Srecan rodjendan alal:)

Mi ne idemo, nemamo kola a i pitanje je kako bi Crnka prihvatila tolike pse oko sebe jer je inace dominantna i svakog nepoznatog psa napada. Ali ko ide neka ooobevezno ponese fotoaparat:super:

Da vam je malo pohvalim:) Danas dok sam setala nju i Kiki naidjemo na jednog psa, mesanca pincha (dakle prcvoljak) koji nije bio na povodcu ali znamo ga od ranije i zaleti se na Kiki bas onako agresivno i kerene da je napada:eek: Ja u cudu, ona ne ume da se brani, podvila rep i sad gledam kako da oteram tako malog psa koji je vrlo ozbiljan u svojoj nameri, ne reaguje na ish a zao mi da ga sutnem, kad eto ti Crnke dotrcava i obara prcvoljka, sva se nakostresila, stala iznad njega i rezi. Brani svoju drugaricu:heart:

Mi dugo nismo bili,ali pratimo sve.Svi su lepi kao i dosadi jos lepsi.
srecka.jpg

Ovo je Snoopy kad je imala samo nekoliko dana.z:)

Back