gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A el i on radi ono strašno : " Hu, hu, hu ... " na goste i prijatelje ???gigule:mislim da su zaslužili svoju temu...
ljubitelji i vlasnici mešanaca javite se ...![]()
eve ga jedan moj dok je bio mali
kada sam ga donela moja mama je samo rekla booože dete... na šta liči...he he he
ali je tako divan pas...
A ja se nešto pitam, možeš li ti ovde da ostaviš neki smislen i konstruktivan post?krvolok:A el i on radi ono strašno : " Hu, hu, hu ... " na goste i prijatelje ???
krvolok:A el i on radi ono strašno : " Hu, hu, hu ... " na goste i prijatelje ???
Pa, el ovo Amsterdam ili Bangkok ili forum " Kućni ljubimci " ?!? :shock:gigule:hvala svima
ajde ljudi, pišite svoja iskustva sa mešancima
...
:shock:krvolok:Pa, el ovo Amsterdam ili Bangkok ili forum " Kućni ljubimci " ?!? :shock:
gigule:hvala svima
ajde ljudi, pišite svoja iskustva sa mešancima
...
jovana dušo samo ti udriJovana:ne vuci me za jezik molim te!!! imam ih 19 kod tetke u vrcinu drzimo kao azil i imamo samo 3 rasna psa ostali su napusteni psi uzeti sa ulice kao stenci ili vec veliki imam slike od svih stavila bi ih rado al ne znam kako, a iskustva joj ne zapocinji samnom tu temu mogu da pisem memoare
pozzz
black_cat_angie:E da ste vi zivi i zdravi ljubitelji mesanaca ,sta sam ih ja udomila, cak je moja keva imala drustvo za zastitu zivotinja "maza i lunja" kao sto gore rekoh imala sam psa, sad imam 5 maci a keva 6 i psa. Kolko sam noci imala neprospavanih bdila na ulici sa psima, spasavala od sintera... 1998 ja i drugarica videle sintere i odma potrcale da spasimo kuju sa stencima i sinter me otera u p.m. i ja njemu sve po spisku i on mi opali samar ja pozovem starije drustvo iz naselja oni dosli kad su culi sta rade j. im m. u p. ostali su i bez kombija i bez zuba...
Trebalo bi mi forumasi da osnujemo neko drustvo forumasa za zastitu lutalica skupljamo neke pare kupimo plac i napravimo azil. Ima nas mnogo ovde a ja znam minimum 1000 ljudi koji bi se pridruzili , a svako od vas zna sigurno jos toliko...
Sta mislite o tome...