_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jela i Lola, koliko Snoopy sada ima? Moze neka skorija slicica?![]()
iwiva, Esta je bas slatkaUvek mi je interesantno da vidim kako ispadnu neposredni mesanci dve rase
![]()
hvala, dobra je, malena je, oni ne rastu vise, ima 5 kilograma. kada dodje vreme da se pari parice se verovatno s pekinezerom ili pincom jer su njene velicine, pa ako zelis preslatko stene eto![]()
Eh sad je matoraJela i Lola, koliko Snoopy sada ima? Moze neka skorija slicica?![]()
nije podvaljakon ima jedno 4 broja vecu kozu na vratu pa mu se to nafalta
i dalje je slank
Nije nasealal,
Jela i Lola, blago njoj, ima dvoriste![]()
Drage moje zelim vam svima sve naj,naj u Novoj godini i da svima bude bolja nego prosla![]()
Nije me bilo neko vreme pa hocu sa vama da podelim tuznu vest...30.12. oko 10 pre podne morali smo uspavati naseg Flekicu (albino-staforda) jer je dobio spondilozu-okostavanje kicme te mu se ceo donji deo kicme oduzeo.Primao je inekcije,cetiri dana nije nista jeo,a izgubio je i kontrolu nad svim funkcijama![]()
![]()
![]()
mm ljubac za gizma, nas sedobradi tolerantni virtuelni drugar![]()
ja danas sasila giletu novi jastuk-krevet od eko kozenije jos skroz gotov, ali ne da sam zadovoljna iako nije bas pedantno siven-nisam neka snajderka nazalost
Hvala, šaljem i ja maz-maz za Gileta. Danas smo počeli da se bockamo, za prvu bocu je zakukao, drugu je otrpeo, tek kad sam ga blago gurnula i rekla mu da je slobodan, vratio se na spavanje, moje matoro!