MEŠANCI

Imam tri mešanca...sva tri sa ulice, ženke...dve čupave, jedna je kratkodlaka...preslatke su, ne bih ih menjala ni za šta na ovom svetu posebno zbog njihovog karaktera (i posle kažu da su životinje glupe).

moram da podelim sa vama, gile dobio za novu godinu od prijatelja KRAGNU :lol: ali ne mogu lepo da ga fotkam da vidite kako mu stoji :lol: smeker, samo mu je malo tesna...

IMG_6736.jpg

IMG_6735-1.jpg

Drage moje zelim vam svima sve naj,naj u Novoj godini i da svima bude bolja nego prosla :zjelka2: z:dd:

Nije me bilo neko vreme pa hocu sa vama da podelim tuznu vest...30.12. oko 10 pre podne morali smo uspavati naseg Flekicu (albino-staforda) jer je dobio spondilozu-okostavanje kicme te mu se ceo donji deo kicme oduzeo.Primao je inekcije,cetiri dana nije nista jeo,a izgubio je i kontrolu nad svim funkcijama :( :( :sad2:

Poslednja izmena:
]hvala svima

ajde ljudi, pišite svoja iskustva sa mešancima

hahah ja sam od svoje 6 godine pa do prije godinu i po zivjela sa mesncima ..i kada je uginuo i taj zadnji psic razbolela sam se od tuge pa su mi roditelji na poklon kupili skotskog ovcara lessija sada bih volela da imam mesanca ali nemam uslova za drzanje na zalost ali na ljeto cu sigurno......z:p.....

Drage moje zelim vam svima sve naj,naj u Novoj godini i da svima bude bolja nego prosla :zjelka2: z:dd:

Nije me bilo neko vreme pa hocu sa vama da podelim tuznu vest...30.12. oko 10 pre podne morali smo uspavati naseg Flekicu (albino-staforda) jer je dobio spondilozu-okostavanje kicme te mu se ceo donji deo kicme oduzeo.Primao je inekcije,cetiri dana nije nista jeo,a izgubio je i kontrolu nad svim funkcijama :( :( :sad2:

:sad2: Žao mi je, jadan Flekica. A je li beše bilo njegovih beba? Ja sam malo iz te priče trenutno, i mom Gizmu polako otkazuju zadnje noge pa odmah mozak radi punom parom na pronalaženju makar poluadekvatne zamene.

ja danas sasila giletu novi jastuk-krevet od eko koze :D nije jos skroz gotov, ali ne da sam zadovoljna iako nije bas pedantno siven-nisam neka snajderka nazalost

Postavid a vidimo to cudo :D
Hvala, šaljem i ja maz-maz za Gileta. Danas smo počeli da se bockamo, za prvu bocu je zakukao, drugu je otrpeo, tek kad sam ga blago gurnula i rekla mu da je slobodan, vratio se na spavanje, moje matoro!

Dobrica dragi :heart:

Poslednja izmena:

Back