Mentalitet Srba

Da li ste zadovoljni mentalitetom srpskog naroda?

• Jesam

glasova: 53 26,9%
  • Nisam

glasova: 139 70,6%
  • Nemam stav

glasova: 12 6,1%

• Ukupno glasova
    197
260379858_6758770074163257_1180288071247593768_n.jpg

Zivotne muke najcesce uzrokovane socijalnim problemima nametnule su nam -da smo majstori za sve-. I to je ok kad si pritisnut. Ako ti pukne cev, a kuburis sa lovom, sto da ne pokusas sam da je zamenis? Kao posledica toga Srbin misli da je profesionalac za sve. Od toga kako se leci isijas, preko menjanja cevi i bistrenja svetske politike. Pozitivna stvar toga je sto smo postali lako snalazljivi, a negativne pojava nadmenosti i lazne strucnosti. Nekada ipak treba pozvati vodoinstalatera.
A za koju naciju na Balkanu ovaj pasus ne vredi?

Možda je ipak mentalitet Srba da Grobari pobeđuju uvek, pa šta god da se desi?

Srbijanstvu Jug zlo, nama Srbinstvu, Politika bolest, al ipak se sad dešavaju prepadi na teme gde zaslužuju da ih nema,... te sam ja, mi, zakon i vlast.

Radi neprijavljen u Disovom magacinu za 32000, svaka druga nedelja slobodna. Na posao ide biciklom i po kiši i snegu, celu platu potroši prvog popodne, duguje ukupno 7 hiljada evra i to onima što pamti, nije ništa novo u kuću uneo već 15 godina.
Nema zdravstvenu, leči se marvenim antibioticima kod kuma veterinara - kolje mu svinje ujesen zauzvrat, zube pušta da istrule do koske.
Smrdi na neoprano, pišaćku i brlju, gaće vezane kanapom, taraba oko kuće sklepana od paleta iz firme.
Četiri razreda ima: dva prva i dva druga, sve ostalo što ima stane na prikolicu od stojadina.
Greje se na ukradena drva, troši kradenu struju, puši švercovan duvan nema kod sebe 200 dinara. Televizor i šporet doneo iz Slavonije kad je "ratovao" kod Šešelja, još mu traju...
Mentalno se razvijao do 14-te godine, tu je stao i stoji tako nepromenjen više od 30 godina. Nije u životu bio dalje od Niša. 5 banke sprco, još nevin, kičmu mu pojeo bauštel, a potenciju rakija.
- Snažno veruje u program i politiku vlade Srbije!
- Redovan na sendvičijadama, nosi barjak, svaki put ga uslikaju za Novu i Danas.
Za žvalju svog lepog je spreman i dudari i dubije ako mu narede!

Radi neprijavljen u Disovom magacinu za 32000, svaka druga nedelja slobodna. Na posao ide biciklom i po kiši i snegu, celu platu potroši prvog popodne, duguje ukupno 7 hiljada evra i to onima što pamti, nije ništa novo u kuću uneo već 15 godina.
Nema zdravstvenu, leči se marvenim antibioticima kod kuma veterinara - kolje mu svinje ujesen zauzvrat, zube pušta da istrule do koske.
Smrdi na neoprano, pišaćku i brlju, gaće vezane kanapom, taraba oko kuće sklepana od paleta iz firme.
Četiri razreda ima: dva prva i dva druga, sve ostalo što ima stane na prikolicu od stojadina.
Greje se na ukradena drva, troši kradenu struju, puši švercovan duvan nema kod sebe 200 dinara. Televizor i šporet doneo iz Slavonije kad je "ratovao" kod Šešelja, još mu traju...
Mentalno se razvijao do 14-te godine, tu je stao i stoji tako nepromenjen više od 30 godina. Nije u životu bio dalje od Niša. 5 banke sprco, još nevin, kičmu mu pojeo bauštel, a potenciju rakija.
- Snažno veruje u program i politiku vlade Srbije!
- Redovan na sendvičijadama, nosi barjak, svaki put ga uslikaju za Novu i Danas.
Za žvalju svog lepog je spreman i dudari i dubije ako mu narede!
Kako nisko držite ovaj narod, čudo jedno.

Srbijanci da vama Radeta kaze zasto ste te vi takvi i podeljeni, zasto srece necete imati u narednih pet vekova.Vecina vas ima turske gene u vama je posejano seme razdora,pet vekova pod turcima ostavilo je traga na vas mentalitet i genetski kod.Tome su doprineli i austrougari,bugari,nemci i ko sve ne jos.Muslimani bosnjaci vecina njih u Novom Pazaru su srbi poreklom,poturcili su se jer nisu hteli da im se geni mesaju sa tuskim i da im sestre i zene spavaju sa agama i turcima.Znam niste vi krivi sto je to tako bilo ali samo da znate to su istorijske cinjenice.

Back