ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.793
Prodaje ciganima staro gvozdje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj sto jede veprova muda,kako ti rece,moze da zadovolji,i najrasniju krmacu ! Pitaj sebe,sta ti mozes,kada ti je vecera kiselo mleko i krastavac !Gleda na NET GEO neke azijate kako jedu insekte i zmije kae, koja je ovo stoka sta sve jedu...
Jede veprova muda i svinjske iznutrice, davi se u njima. Kae ovo je hrana bajo moj.
Popije vodu iz tegle što ostane od ljutih paprika, to mu delikates.
To sam ja, minus proseravanjePopije vodu iz tegle što ostane od ljutih paprika, to mu delikates.
Prosere se svaki put
Onda i nisi pravi Srbin. Ja sam zaustavljao autobus na livaduTo sam ja, minus proseravanje
a kakvo je Vaše iskustvo sa umakanjem u moču od pečenja?To sam ja, minus proseravanje
Odlicno.a kakvo je Vaše iskustvo sa umakanjem u moču od pečenja?
jbt ispade ko da sam ja Hrvat a ti SrbinOdlicno.
Pa nismo mi sa Marsa, tu smo odmah uz Dunav.jbt ispade ko da sam ja Hrvat a ti Srbin
jes bre u pravu si. ja sve imao utisak ko da ste marsovciPa nismo mi sa Marsa, tu smo odmah uz Dunav.
Kaže, od vakcine priznajem samo onaj alkohol što namažu posle
'97. popio tri flaše Zozovače ništa mu nije bilo. Medicinski fenomenKae neće se vakciniše. To je otrov. Pije fantu šokatu.
Tri put krati i opet kratko
Otkrili posle, ima neke enzime u želucu, razlaže staklo i metil alkohol'97. popio tri flaše Zozovače ništa mu nije bilo. Medicinski fenomen