Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
anakin:a i gadna mi ideja o jednom super ojacanom ulosku koji stoji ceo dan (znala sam jednu devojku koja je bas to radila, cudilo me kako ga nije cuvala u frizideru za sledecu menstruaciju)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:a i gadna mi ideja o jednom super ojacanom ulosku koji stoji ceo dan (znala sam jednu devojku koja je bas to radila, cudilo me kako ga nije cuvala u frizideru za sledecu menstruaciju)...
tralalala:Ja ne koristim ni uloske ni tampone. Presedim tih par dana u kupatilu, struzem pete, jedem valjuske i taako.
ja sam isto mislila da je to sa tamponom zezanje, al nije, pojavilo se odjednom mnogo ovih krvavih tema a na jednoj od njih imas link na opet neku trecu gde cica sve lepo objasnjava. O da.xpajamacax:eh,moj maksime...lupaš lupaš...
oš čokoladicu?
neego,
ja sam se već izjasnila,
ali ajde opet
sex tokom menstruacije: ne hvala
koristim uglavnom tampone
a tampon i ****?
ja stavrno ne kapiram...
kako bre ?
kako ga izvadiš napolje kada ti ga nagura do jednjaka?
imaš VEEELIKU hvataljku?
ajde ona kojoj je sex i tampon ok...
nek me prosveti...
Ma, ne bwe, nisam još došla ni do puberteta:razz:hanibal77:vec ce se naci neko da te pita je l si u klimaxu
(mene su pitali)
pikax:Raindog, kiselost vaginalne flore se menja za vreme menstruacije pa je i ona osetljivija i podloznija infekcijama..
Da ne govorim o odlubljivanju funkcionalnog endometrijuma... ( neces razumeti )
Betty:jasno za ph i povećanu mogućnost infekcija, ali zar kondomne rešava stvar?
(ima neki Lifestyle - tuxeedo za te prilike)
a šta sa endometrijumom, kakve to veze ima i sa čim? Ozbiljno te pitam.
impresionirala te time 8) vidim jos uvek se cudisGazdarica:Migud je ekspert za hebanje sa tamponom... Jednom je na LjiS-u drzala predavanje o tome...![]()
jbg presla je i tvoje granice perverzije i eksperimentiranjaGazdarica:Ostadoh trajno zacudjena...![]()
Betty:a, znači to ima veze jedno s drugim
Ili do tih mikro -povreda uvek i neminovno dolazi kada imamo m.?