Hektor
Aktivan član
- Poruka
- 1.253
Dalekoistocne meditacije su opasne za mentalno zdravlje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hektor:Dalekoistocne meditacije su opasne za mentalno zdravlje!
Sve sekte su opasne.Nego,da li je za tebe Hriscanstvo bliskoistocna sekta?pusac:Hektor:Dalekoistocne meditacije su opasne za mentalno zdravlje!
a bliskoistocne sekte???????????????????????????????
:wink:
Hektor:Sve sekte su opasne.Nego,da li je za tebe Hriscanstvo bliskoistocna sekta?pusac:Hektor:Dalekoistocne meditacije su opasne za mentalno zdravlje!
a bliskoistocne sekte???????????????????????????????
:wink:

Vera Avraama,Isaaka i Jakova!Dakle starozavetna vera nije sekta .Hriscanstvo je ispunjenje starozavetne vere i nikako nije jevrejska sekta vec direktan nastavak i punoca Starog Zaveta.Problem je sto su Jevreji u celini,kao narod odbacili Hrista.Sa moje tacke gledista Neojudaizam je sekta od starozavetne vere(koja NIJE sekta).Dakle , Hriscanstvo NIJE sekta !pusac:kao prvo navedimi mi i jednu religiju koja nije nastala kao sekta! pa i samo hriscanstvo!
Rimokatolici su sami sebe ODSEKLI od izvornog hriscanstva=pravoslavlja.Protestanti su se odsekli od onih koji su se odsekli(=sekta).Dakle,rimikatolici i protestanti su (hriscanske) sekte !!!pusac:a da ja tebe pitam. da li su po tebi rimokatolici sekta? i ako nisu zasto? :wink:
Hektor:Vera Avraama,Isaaka i Jakova!Dakle starozavetna vera nije sekta .Hriscanstvo je ispunjenje starozavetne vere i nikako nije jevrejska sekta vec direktan nastavak i punoca Starog Zaveta.Problem je sto su Jevreji u celini,kao narod odbacili Hrista.Sa moje tacke gledista Neojudaizam je sekta od starozavetne vere(koja NIJE sekta).Dakle , Hriscanstvo NIJE sekta !pusac:kao prvo navedimi mi i jednu religiju koja nije nastala kao sekta! pa i samo hriscanstvo!

Margott:ma radi autogeni trening...
Hektor:Rimokatolici su sami sebe ODSEKLI od izvornog hriscanstva=pravoslavlja.Protestanti su se odsekli od onih koji su se odsekli(=sekta).Dakle,rimikatolici i protestanti su (hriscanske) sekte !!!pusac:a da ja tebe pitam. da li su po tebi rimokatolici sekta? i ako nisu zasto? :wink:
To pitaj njih !pusac:Hektor:Rimokatolici su sami sebe ODSEKLI od izvornog hriscanstva=pravoslavlja.Protestanti su se odsekli od onih koji su se odsekli(=sekta).Dakle,rimikatolici i protestanti su (hriscanske) sekte !!!pusac:a da ja tebe pitam. da li su po tebi rimokatolici sekta? i ako nisu zasto? :wink:
sekte???????????????????????????????????????????????
a sta je za njih pravoslavlje? :wink:
Dragi moj pusac-u,predjimo na p.p. Ovako smo dovoljno zloupotrebili Kelis-inu dobru volju.Pravila znas...pusac:Hektor:Vera Avraama,Isaaka i Jakova!Dakle starozavetna vera nije sekta .Hriscanstvo je ispunjenje starozavetne vere i nikako nije jevrejska sekta vec direktan nastavak i punoca Starog Zaveta.Problem je sto su Jevreji u celini,kao narod odbacili Hrista.Sa moje tacke gledista Neojudaizam je sekta od starozavetne vere(koja NIJE sekta).Dakle , Hriscanstvo NIJE sekta !pusac:kao prvo navedimi mi i jednu religiju koja nije nastala kao sekta! pa i samo hriscanstvo!
sta li o tome misle indijanci, nepalci, maje, kinezi...![]()
![]()
![]()
![]()
Hektor:To pitaj njih !pusac:Hektor:Rimokatolici su sami sebe ODSEKLI od izvornog hriscanstva=pravoslavlja.Protestanti su se odsekli od onih koji su se odsekli(=sekta).Dakle,rimikatolici i protestanti su (hriscanske) sekte !!!pusac:a da ja tebe pitam. da li su po tebi rimokatolici sekta? i ako nisu zasto? :wink:
sekte???????????????????????????????????????????????
a sta je za njih pravoslavlje? :wink:
Hektor:Dragi moj pusac-u,predjimo na p.p. Ovako smo dovoljno zloupotrebili Kelis-inu dobru volju.Pravila znas...pusac:Hektor:Vera Avraama,Isaaka i Jakova!Dakle starozavetna vera nije sekta .Hriscanstvo je ispunjenje starozavetne vere i nikako nije jevrejska sekta vec direktan nastavak i punoca Starog Zaveta.Problem je sto su Jevreji u celini,kao narod odbacili Hrista.Sa moje tacke gledista Neojudaizam je sekta od starozavetne vere(koja NIJE sekta).Dakle , Hriscanstvo NIJE sekta !pusac:kao prvo navedimi mi i jednu religiju koja nije nastala kao sekta! pa i samo hriscanstvo!
sta li o tome misle indijanci, nepalci, maje, kinezi...![]()
![]()
![]()
![]()

Ne brini Jovanka,ovo je svakodnevna stvar na FILOSOFIJI,vec ces se naviknuti na ovako nesto !jovankaorleanka:vidim da sam zapocela minijaturni gradjanski rat...![]()
Hektor:Za rimokatolike mi smo sizmatici(raskolnici),a za nas su oni JERETICI ! Svako veruje kako zeli,a ovo kako ja verujem je pravoslavlje.Po delima se poznaje ko je u istini.Takodje se poznaje i po tome ko nosi krst.Nego,opet kazem,zloupotrebljavamo Kelis i njenu dobru volju.Ona nas zasad pusta da se dozovemo pameti,pa zato predlazem ili da se manemo religije ili da predjemo na p.p.