mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
verovatno jos nije odluceno, cim nema na sajtu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se zna kad je prijemni ove godine posto nisam nasla informaciju na sajtu?![]()
a gde se polaze?![]()
Jao ljudi, pomagajte, tako me brine anatomija! Usmeni kolokvijum početkom marta (ruka, noga, thorax, abdomen, karlica) imam kod prof. Filipovića! Sve do sada (drugi predmeti) mi je manje-više bilo mačiji kašalj, ali ova anatomija mi je užas! Naučim nešto, utvrdim i sutradan ne znam neke bitne stvari! Kako da utvrdim toliko podataka! Uh....
sto se tice znanja,ima par kolega koji rasturaju,kao i onih koji jos nisu ni poceli da uce (?!),ali mislim da je najvise onih koji uce nekim laganim tempom od oktobra/novembra (ja sam zvanicno pocela sa hemijom u novembru,a bios tek u januaru,mislim da nije ni potrebno ranije,ali hemiju obavezno na jesen treba poceti,da se sve to lepo slegne,zadataka je puno,a nece biti isti zadaci kao u zbirci,ali naravno slicni)
Prosli put su burgijali nesto iznad amfiteatrapa nista nismo culi,nadam se da sledeci put nece :/
:
pozdrav svima!
zavrsavam 4 godinu i zeleo bih da upisem medicinski fakultet...
hemija mi nije bas jaca strana i zeleo bih da pitam da da spremam hemiju samo iz zbirki ili da ucim iz knjiga?
unapred hvala!
Па, ако ти није јача страна, онда ћеш морати и из књига, иначе тешко да ће ти бити баш јасно. Осим ако нећеш да набубаш механички; што свакако није најбоља ствар.
Опет, ако си у финансијској могућности, узми приватног професора, та варијанта је најбоља. :-)
Jel moze neko da mi kaze nesto vise o VMA? Konkretno oko toga kako studenti tamo zive, da li moraju da traze dozvolu za izlazak (kao sto je bilo u redovnoj vojnoj sluzbi ranije) ili imaju odredjeno vreme za izlaske, ili je svejedno? I kolika je granica u bodovima da bi se to upisalo? Znam da treba da se prolaze neki psiho-fizicki testovi, al mene konkretno zanima granica u bodovima, zbog proseka iz skole koji nije bas savrsen...
Hvala na detaljima, tesko se nalaze. Samo jos ako mozes da mi kazes malo vise oko tih pregleda, mislim dal je moguce da nadju bas perfektno zdrave ljude (msm na plombe o.O) i da li se to odrzi ranije, da ako ne prodjes na tome da mozes da konkurises za jos nesto, recimo drzavni medicinski? I ako znas jos samo oko prijemnog da li su pitanja ista kao na ostalim fakultetima, msm da li se iste oblasti pripremaju ili se nesto razlikuje?
![]()