Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Rizikujući da zvučim potpuno nenormalno, ja se mnogo bolje osećam sada kad sam ovako zatrpana obavezama, nego u srednjoj dok sam tako beskorisno blejala![]()
Тек си прва година, полако

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rizikujući da zvučim potpuno nenormalno, ja se mnogo bolje osećam sada kad sam ovako zatrpana obavezama, nego u srednjoj dok sam tako beskorisno blejala![]()

ali kad ti je vec dosadilo da ne radis nista, mogao bi da popravis te dvojke iz matematike i fizike
))
Ništa i od toga diploma nije prizneta. ZAŠTO? zato sto jedan amer ovo uči 2 godine, To su mu osnovne studije. Vas gledaju kao mentola. Trebalo vam je 6 godina, njima 2.. Vi mu dodjete kao viša škola jer ste završili osnovne akademske studije.

Kolege, da li neko od vas zna nešto o doc.dr Suzani Cvjetićanin?![]()
Nije bas laka varijanta,mora da se zna da bi se polozilo,a povezivanje obozava kao i populacionu genetiku i aberacije.Vremena za koncept ima dovoljno,kad krenes da odgovaras prekine te i pita sta hoce.Voli da pita ono sto se pogresi na kolokvijumu i prakticnom.U sustini super je za one koji su spremili genetiku,nece ostetiti sigurno 
))
kada smo dosli prvi put,domar nam je prvi pozeleo dobrodoslicu
jako je puno ljudi iz unutrasnjosti,a od ovih iz Bg koje sam upoznala vecina je iz gimnazija i uglavnom su odlikasi...sto se tice znanja,ima par kolega koji rasturaju,kao i onih koji jos nisu ni poceli da uce (?!),ali mislim da je najvise onih koji uce nekim laganim tempom od oktobra/novembra (ja sam zvanicno pocela sa hemijom u novembru,a bios tek u januaru,mislim da nije ni potrebno ranije,ali hemiju obavezno na jesen treba poceti,da se sve to lepo slegne,zadataka je puno,a nece biti isti zadaci kao u zbirci,ali naravno slicni)
pa nista nismo culi,nadam se da sledeci put nece :/

Da napisem koju o pripremama na faxu iz licnog iskustva![]()
kada smo dosli prvi put,domar nam je prvi pozeleo dobrodoslicu![]()
Prosli put su burgijali nesto iznad amfiteatrapa nista nismo culi,nadam se da sledeci put nece :/
Toliko od mene![]()
![]()

Pa dobro sad su promenili mesto odrazavanja priprema, nadam se da u novom amfiteatru nece biti burgijanja .Jel moze neko da mi kaze koji su autori za hemiju iz druge godine zato sto ima dve vrste knjiga za prirodno-matematicki smer, Horvat Rozalija ili Rajić Snežana.