Doktorka'94
Primećen član
- Poruka
- 748
To je isto, koliko sam ja obavešten =)
nisu iste knjige,100% ,uporedjivala sam... zato me to i brine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je isto, koliko sam ja obavešten =)
Zar ne bi trebalo da se uci iz knjiga za bios prirodnog smera,a ne opsteg?
Ako moze neko da mi kaze ko je polagao prijemni, kakav bude test iz biologije...Jel bude bas tezak?
Jel mora bas da se nabuba ili lepo da se nauci sa razumevanjem? Da li bas cupaju neke pojmove koji nisu toliko bitni....
Upravo sam zavrsila drugu godinu na filoloskom smeru u gimnaziji, ali zapravo zelim da upisem medicinu za dve godine. Planirala sam da krenem da se spremam od ovog avgusta ili septembra kako bih uspela da stignem da naucim i ono sto se ne uci na mom smeru. Vecina ne veruje u mene i to mi je bas onako frustrirajuce. Ne verujem da ce mi spremanje biologije biti pretesko, ali znam da ce mi hemija svakako biti teska jer na mom smeru nisam imala 90 % onoga sto bude na prijemnom. Sta mislite, da li je realno da spremim sve to za oko godinu i po dana uzimajuci u obzir da sam na filoloskom smeru?
Danas sam imao prijemni iz stomatologije, onako dobro sam ga uradio, ali mi je biologija bila uzasno teska iako sam je dosta puta presao...
Jel moze neko od vas da uporedi prijemni, posto imam sutra medicinu na VMA, ono sto sam ja cuo je da je na stomatologiji malo tezi prijemni, pa ako neko moze to da potvrdi ili demantuje...Hvala
Znaci istina je da se prepisuje,na prijemnom?cula sam ako budes u amfiteatru na institutu patologije,da mozes sve da prepises. . .
Danas sam imao prijemni iz stomatologije, onako dobro sam ga uradio, ali mi je biologija bila uzasno teska iako sam je dosta puta presao...
Jel moze neko od vas da uporedi prijemni, posto imam sutra medicinu na VMA, ono sto sam ja cuo je da je na stomatologiji malo tezi prijemni, pa ako neko moze to da potvrdi ili demantuje...Hvala
Ja sam na listi za budžet.Polagala sam u amfiteatru na neurohirurgiji, i mogu da kažem da je sve proteklo u najboljem redu. Dežurni su bili najkorektniji prema nama, pazili su da ne bude prepisivanja.
Nego imala bih jedno pitanje: pošto mnogi upozoravaju da je anatomija izuzetno obiman, dakle težak predmet, volela bih da već sada krenem u izvesnoj meri da je učim. Započela bih sa nekom sažetijom skriptom. Je l' može neki student da mi preporuči neku, i gde bih mogla da je kupim? Bila sam ranije u skriptarnici u blizini dekanata u koju se ulazi kroz kafić, ona je desno u toj prostoriji. Možda tamo imaju nešto pogodno?
Ja sam na listi za budžet.Polagala sam u amfiteatru na neurohirurgiji, i mogu da kažem da je sve proteklo u najboljem redu. Dežurni su bili najkorektniji prema nama, pazili su da ne bude prepisivanja.
Nego imala bih jedno pitanje: pošto mnogi upozoravaju da je anatomija izuzetno obiman, dakle težak predmet, volela bih da već sada krenem u izvesnoj meri da je učim. Započela bih sa nekom sažetijom skriptom. Je l' može neki student da mi preporuči neku, i gde bih mogla da je kupim? Bila sam ranije u skriptarnici u blizini dekanata u koju se ulazi kroz kafić, ona je desno u toj prostoriji. Možda tamo imaju nešto pogodno?