drveve
Početnik
- Poruka
- 16
A ja zavrsila muziku, pa posto su moji lekari, volela bih pored muzike, koju sam zavrsila, i pored glume, koju se nadam da cu upisati, upisati i medicinu!.... Mozda kroz dve-tri godine upisem medicinu
Ali kazu treba prvo srednja medicinska, a tamo vanredno treba polagati, ali kazu nije tesko.. doduse 72000 dinara treba da se uplati, u ratama, koliko kosta, za vanredno polaganje... Ja sam zavrsila muzicku gimnaziju i srednju muzicku smer instrument i muzicku akademiju, ali za medicinu treba najpre i srednja medicinska... Moji su mi uvek govorili- medicina jeste lep i human posao ali je i najgori posao na svetu jer tu vidis sve ono najgadnije sto ima da se vidi... vidis i lepe stvari ali i najgore... Tako da, ko hoce to mora i da bude u potpunosti upoznat sa time STA je taj posao i kakav je u potpunosti...Doduse nije medicina jedini odgovor na to sta treba da radis da kazes da nisi uzalud zivela: biti pevac, umetnik, humanista, pomagati ljudima, biti knjizevnik, pesnik, slikar,...toliko divnih profesija!...
Pozz!
))
Pozz!
A sto se tice engleskog, na nekoj od strana sam procitala da nude neki pocetni kurs? Oduvek ucim francuski, da li bi bilo pametno da idem na privatne casove engleskog pre nego sto krenem na faks, da ne bih imala problema?