pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
@Pecurka93 Je l' Gornji ekstremitet najjeftiniji u Pingvinu? Treba mi zbog zglobova...
Sve je najjeftinije u pingvinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Pecurka93 Je l' Gornji ekstremitet najjeftiniji u Pingvinu? Treba mi zbog zglobova...
meni se nekako čini da je bas bitno učiti ruku najviše takoreći iz perspektive zglobova, jer se tu najviše povezuju (što se učenja tiče) i kosti i mišići, naravno samim tim i pripoji, funkcija mišića, itd, sve se nekako najbolje vidi iz te perspektive, bar mi se čini da je tako.ne bih da budem nepristojan ili da zvucim nestrpljivo, ali uveren sam da je na poslednje 2-3 strane napisano sve o literaturi i to vise puta.
http://www.prijemniispiti.com/2012/01/26/prijemni-ispiti/fakulteti/medicinski-fakultet/
Doktorka94, vidi da li ti ovo nesto pomaze

na te poslednje 2-3 str. pise samo koje knjige ,ali ne i koje oblasti treba da se nauce,zato i pitam![]()

Hvala svima
inace,skriptarnica radi do 13:30 (!? ubise se od rada) da se neko ne zezne kao ja pa ode u 14h i poljubi vrata
p.s. Ima dobrih frajera na faxu![]()

Hvala svima
inace,skriptarnica radi do 13:30 (!? ubise se od rada) da se neko ne zezne kao ja pa ode u 14h i poljubi vrata
p.s. Ima dobrih frajera na faxu![]()

Sve je najjeftinije u pingvinuJa sam kao pokusala ruku da ucim iz knjige, al cini mi se da je bas lose napisana, nista ne uspevam da pohvatam, tako da cu i ja samo zglobove odatle..

Kupio sam i ja te, za bios su odlicne ali za hemiju fond zadataka je relativno mali ako zelis lepo da se pripremis. Nije cilj samo spremiti preko 15 poena i to je to, po meni vaznije je to razumeti i dobro uvezbati razlicitim zadacima!![]()
ko hoce da izucava detaljnije hemiju,nek ide na Hemijski fakultet....na medicini je vise biologije...srecom...hemije ima samo na prijemnom i ispitu iz biohemije,na svim ostalim ispitima se jedva provuce koja reakcija (tako meni rekose i verujem im
)...a posebno ove proklete neorganske nece biti 
Koliko ja znas hemije ima dosta na medicinskom, a posebno organske..Ma tebra pusti ti to,samo da upadnemoko hoce da izucava detaljnije hemiju,nek ide na Hemijski fakultet....na medicini je vise biologije...srecom...hemije ima samo na prijemnom i ispitu iz biohemije,na svim ostalim ispitima se jedva provuce koja reakcija (tako meni rekose i verujem im
)...a posebno ove proklete neorganske nece biti
![]()

Koliko ja znas hemije ima dosta na medicinskom, a posebno organske..![]()